بابا مردم بس انتظار کشیدم. تا حالا اینقدر انتظار واسه یه بازی برام سخت نبوده!ایشاا... نسخه pc هم بیاد ببینیم چه کرده با تعاریفی که تا حالا خوندم واقعا دیگه تو این یه هفته دغمرگ نشم خوبه.
![]()
بابا مردم بس انتظار کشیدم. تا حالا اینقدر انتظار واسه یه بازی برام سخت نبوده!ایشاا... نسخه pc هم بیاد ببینیم چه کرده با تعاریفی که تا حالا خوندم واقعا دیگه تو این یه هفته دغمرگ نشم خوبه.
![]()
سلام
نه مصطفی تو دیتا بیس abgx ثبت نشده . من فایل iso رو که چک کردم برنامه زد که فایل crc , xex تو دیتا بیس نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mosolim; 06-02-2011 at 11:58.
اول ه بازی همونیه که mosolim عزیز گفت ! من تا الان با یک مورد ه بازی مشکل داشتم که اون هم گرافیک بازی هستTexture ها که ضعیف کار شده و همچنین تصاویر از دور مثل Hot Persuit خاموش روشن میشه . به نظر من دیگه کار ه این نسل کنسول ها با این بازی هایی که میبینیم تموم شده هست و مطمئن هستم که این مشکل ها در نسخه ی PC وجود نداره !
توضیحات اساسی و کامل تر رو فردا یا پس فردا میزارم .
Last edited by Mostafa NBA; 06-02-2011 at 14:27.
سلام به همه دوستان گل خودم
تا الان کسایی که test drive unlimited 2 رو بازی کردند مثل mosolim عزیز بیان یه شرح مختصری از:
گرافیک/گیم پلی/صدا گذاری/نوع ماشین ها/هندلینگ ماشین بدن که ما هایی که pc داریم و هنوز توی کف بازی هستیم ببینیم این بازی چی ار آب دراومده
دم همتون گرم![]()
مصطفي جان عظمتي مثل FM3 يا Dirt 2 يا GT5 رو روي كنسول ها حتما ديدي
اين بازي كه پيش اونها بحثي نداره از گرافيك
قرار هم نبوده در اون سطح باشه
اين كه مشكل و ضعف Texture داره بر ميگرده به engine و developer
در مورد nfs : hp هم من اون مشكل رو اتفاقا تو نسخه pc به وفور ميديدم و روي 360 draw distance بهتري داشتم
روي pc هم اگه بالاتر باشه باز هم بر ميگرده به سياست هاي Eden
گرچه شماره اولش رو pc شد 7.5 و روي 360 شد 7.8
Last edited by pedram_sad; 06-02-2011 at 15:51.
درسته که گیم های مثل Dirt خیلی گرافیک خوبی داشتند اما گستردگی محیط TDU به شدت زیاده و به نظرم مشکل از اونه و همچنین به نظر من اون بازی ها فقط ریسینگ هستند و چیزی به نام Free Ride ندارن که با چندین و چندیدن اتفاقات خاص رو به رو بشن ! اما توی این بازی وسط خیابونه و کلی اتفاقات ه عجیب.من منظورم این نیست که این جور چیزا دلیلی بر بد بودن گرافیک میشه اما در ساختن بازی و کد نویسی و این چیزی خیلی روی عواملی مثل گرافیک تاثیر میزاره.
پدرام من گرافیک PC رو دیدم شاخ دراوردم چطوری میگی DD ه 360 بهتر بوده ؟
دلیل اینکه نسخه ی قبل نمره ی ایکس باکس 0.3 بیشتر شد 2 تا دلیل داشت:
بازی برای PC چند ماه دیرتر عرضه شد و دوم اینکه فکر کنم قبل اینکه بازی برای PC عرضه بشه گیم اسپات و بعضی سایت های معتبره دیگه,سیاست نمره دادنشون رو تغییر دادند یعنی نمره های غیر رند به بازی ها ندادن پس یا باید 7.5 میشد یا 8 !
سلام
تا اینجا همونطر که قبلا گفتم مصطفی هم گفت گرافیک اصلا در اون حدی نیست که ادم رو راضی کنه البته من با مصطفی مخالفم که میگه کار کنسول ها تا همینجا ست و قدرت بیشتری ندارن بلکه با پدرام موافقم در مورد ریسنگ هایی که مثال زدن و من اپن ورد هایی مثل GTA IV رو هم بش اضافه میکنم . حتی این ضعف در گرافیک و تکسچر های تنها متوجه محیط نیست کاراکتر پردازی های بسیار ضعیف هم ادم رو عذاب میده طراحی ماشین ها بد نیست اما بهتر میتونست باشه همونطوری که تو خیلی ریسنگ ها خیلی عالی کار شده اما اینجا چندان دلچسب نیست حداقلش اینه بهتر از طراحی شخصیت ها و محیطه .
گیم پلی بازی شاید نقطه قوتش باشه . کنترل ماشین ها بسیار عالیه به نحوی که همونطور که صفحات قبل بحث سر فرمون ها لوجیتک بود هندلینگ و کنترل ماشین ها جون میده واسه همون فرمون های حرفه ای . البته من با کنترل دارم بازی میکنم که اونم لذت بخشه به هر حال کنترل 360 هم یکی از بهترین کنترل هاست که ادم باش لذت میبره مخصوصا اگه باش بازی به خوبی گیم پلی این بازی رو داشته باشی. اما خوب بودن گیم پلی تنها به همین ماشین ها منتهی میشه در مورد کارکتر ها باز هم ضعف زیادی به چشم میخوره ( شما باید در بعضی صحنه ها کارکتر تون رو هدایت کنید و به نقاط دیگه ببرید ). کاراکتر تو این مواقع مثل یه ربات حرکت میکنه مثل اینکه دو تا چرخ انداختن زیر پاش نه تکونی نه تنشی هیچی همینوطر صاف و سیخکی میره جلو. ( یه نکته در مورد کاراکتر اینه که فرقی نمیکنه شما چه شخصی رو انتخاب کنید همه ی سناریو ها یکیه )
در مورد صدا بازم باید بگم که در مورد اتومبیل ها خوبه . من تا اینجا چند تا ماشین بیشتر سوار نشدم اما میشد صداشون رو از هم تشخیص داد اما بازم محیط از ضعف رنج میبره صدای خیابان و یا کارخانه ها و هر چیزی که ممکنه صدا داشته باشه خوب از اب درنیومده بیشتر مواقع اصلا شنیده نمیشه . صدا گذاری کارکتر ها هم بد نیست مطمئن باشید به خوبیه صدای بازی های بزرگ مبتنی بر شخصیت نیست.
نوع ماشین ها تا اینجا که من بازی کردم چندان رضایت بخش نبوده البته تصاویر لودینگ قول ماشین های خوبی رو میده یا main screen بازی یه مازراتی داره که خیلی چشم نوازه و البته در دمویی که قبل از بازی نشون میده ماشین ها ی زیادی وجود داره مثل آ او دی یا فراری بوگاتی و...
نکات مثبت زیادی تو بازی هم وجود داره که میشه از اپشن ها ن بسیار زیادی که وجود داره نام برد شما میتونید کارکتر خودتون رو شخصی سازی کنید البته نه چهره رو یا هیکل رو بلکه لباس هاش رو از قبیل کلاه و کت و شلوار و یا عینک و یه سری وسایل دیگه که همه اونا رو میتونید بخرید این خریدن ها هم با توجه به پول هایی ( به دلار ) که از راههای مختلف مانند مسابقه دادن دریفت زدن یا لایی کشیدن در رانندگی ازاد بدست میاد . نکته جالب بازی رفتن شما به فروشگاههای بزرگ پوشاک و خودرو هست که میتونید هر چی خواستید با توجه به بودجتون بخرید. بله شما برای داشتن ماشین مورد علاقتون باید به نمایشگاهها بزرگ اتومبیل برید که دل هرکسی رو اب میندازه و اونجا با توجه به سرمایتون ماشین مورد علاقتون رو بخرید.
این بازی داستان داره و بر طبق یه سناریو پیش میره که تااینجاش جالب بود و البته یه نکته ی قافل گیر کننده هم داشته . به نظر خوب میاد حداقل از داستان ابکی سری nfs تو این آخریا خیلی بهتره. شما در یه کانتیر اقامت دارید که یه جور خونه شماست البته فکر کنم با پول دار تر شدن شما ،( چون شما در حال حاظر یک ..... هستید ) بتونید خونه های شیک و ویلایی بخرید. تو این خونه شما به کمد لباس برای تعویض ، یه لپتاپ برای دیتا ( باش کار نکردم ) و یک تلویزین برای دیدن وضعیت اب و هوا و همچنین اخبار تست درایو ( فکر کنم باید به لایو وصل باشید ) دسترسی دارید و البته گاراژ که بخش اصلیه . اونجا احتمالا امکان تیونینگ کردن داشته باشید اما تا چه حد نمی دونم من به اینجاش نرسیدم. شما رو کارکتر تون هم کنترل دارید میتونید خوشحال ناراحت عصبانی باشید و یا دست تکون بدید یا سلام کنید.
در کل این بازیه که کاملا ماشین محوره با اینکه اپن ورد هست و شما حالت free ride دارید و هر کجا که دلتون خواست میتونید برید و یه نقشه در دسترس دارید که بسیار بسیار بزرگه ( بسیار هم شبیه کشور استرالیاست از دور یعنی یه جزیره فوق العاده بزرگ) که البته نقشه خوبه و شباهت ها یی به نقشه ی بازی just cause 2 داره ( هم از لحاظ بزرگی و هم نوع طراحی و هم جزیره بودن البته جزیره ای کوچیک نداره) . با تمام این موارد این بازی ارزش بازی کردن داره حداقل با این همه ایرادی که من بش گرفتم خوشم اومده و دارم ادامش میدم اما این یه واقعیت هست که در برابر بازی های بزرگ ریسنگی که امسال میاد احتمال چیزی برای گفتن نداره.
Last edited by mosolim; 06-02-2011 at 17:03.
سلام !
خوب مثل اينكه تجربه مصطفي نمود پيدا كرد و نسخه xbox زودتر عرضه ( عرضه كه نه دزدي بهتره ) شد...
همونطور كه گفته بودم يه ايول بهت ميگم بابت اين قضيه
خوب من يكسري ويدئو خارج از اين بحث ها ديدم كه تست كردن و ...
نظرات رو هم خوندم و از اونجايي كه ورژن يك خيلي به من حال داد و مثل اينكه اين ورژن هم قرار همون حال رو بهم بده..... چرا..... !!
چون اينكه همونطوري كه دوستمون گفتن تو پست بالا من به ماشين محور بودن بازي نگاه ميكنم و اينش واسم مهمه نه اينكه كاركتر كيه صداي بيرون چيه و ... و...
و همونطوري هم كه گفتم جون با G25 اين بازي رو انجام ميدم ميدونم كه لذت خوبي داره تجربه ماشينهاي موجود تو بازي...از زيان و فولس بيتل ( قورباغه اي ) تا انزو و اس ال اس و ويرون...پس تجربه بي نظيري خواهد بود...
و در رابطه با گرافيك هم يه توضيحي بدم هر چند دوستان هم اشاره داشتند...
اين يه بازي با صدها مايل جاده و تنوع هستش...
اگه قرار بود گرافيكي همچون dirt يا GT5 داشته باشه كه عمرا هيچ سيستمي نتونه اين بازي رو run كنه
و نظر من با توجه به اينكه ورژن يك هم بازي كردم اينه كه تو مود free ride كاملا قابل قبول هست گرافيك اين ورژن...( اينم ماشينا واسم مهمه و اگر كاركتر نداشتم اصلا واسم مهم نبود حالا چه بسا كه از گرافيكش بخوام گلايه كنم )
به اميد اينكه تا يك هفته ديگه بشه نسخه PC اش رو تهيه كرد![]()
texture های توی ماشین چطوره؟ GPS ماشین ها کار می کنه؟
فکر نکنم کسی بدون دوربین cocpit بازی کنه!
من با نوشته ی بالا موافقم به جز موارد قرمز-رنگ!
به ترتیب از بالا به پایین بر اساس نوشته های قرمز من جواب میدم:
1- شما این بازی رو اول بگو برای چی انجام میدی ؟ این یک موضوع بدیهی هستش که کاراکتر پردازی بازی خوب نباشه ! تمرکز بازی بر روی چیز ه دیگست ! برای مثال میگم من وقتی GTA بازی میکردم میتونستیم برم توی زمین بسکتبال و بازی کنیم حالا میتونم بسکتبالی که با GTA بازی میکردم رو با NBA 2K مقایسه کنم ؟!
2- همین حالت به نظرم یکی از ویژگی های خوب بازی هست که اضافه شده !!! در واقع کاراکتر در این مواقع اصلا دیده نمیشه , چطوری میگه که مثل ربات میمونه ؟ انتظار داری حرکت بدن رو برات شبیه سازی میکردن ؟!
شما به کاراییه این ویژگی نگاه کن که دیگه مثل بقیه بازی ها نیست که با جهت های دسته کار کنی و حداقل باید خوشحال بود که این کار هرچند ناقص بوده اولین بازی ای اتومبلیه تاریخ هست که این ویژگی رو داره.
3- صدای ماشین ها به شدت خوب کار شده طوری که من توی هیج بازی ای همچین صدا گذاری ای ندیدم و بهتره بگم تقریبا توی هیچ بازی ای, ما ماشین های واقعی سوار نمیشدیم که بخوایم مقایسه کنیم ! همه ماشین هایی که توی بازی ها سوار میشدیم تغییراتی توشون داده شده بود و اسپرت شده بود و اینا به جز چنتا که به تعداد انگشتان دست هم نمیرسه.
در مورد صدای اطراف من بازم میگم شما از این بازی چی انتظار داری ؟ میخوای صدای کارخونه ها هم بشنوی ؟بابا خیلی گلی !!!!!
![]()
صدای ماشین های توی خیابون که خیلی عالیه
4- اول ه بازی فقط میشه با ماشین های کلاسیک کار کرد و باید کمی جلوتر بری تا ماشین های زیباتر و خفن تر گیر بیاری ! من وقتی نسخه ی قبل رو بازی کردم کلی ارضا شدم از بس هر ماشینی که میخواستم رو تا میتونستم سوار شدم و از اون مهم تر باید پول واقعیش رو هم میدادممک لارن ا میلیارد
Come ON
5 - توی این بازی خیلی نمیشه تیونینگ کرد و در این زمینه ضعیف عمل میکنه که من باز هم به بازی حق میدم. در این بازی های اخیر کدوم یکیشون این قابلیت رو داشتن الیته به جز Forza ها ؟! البته اگر Open World بودن هم در نظر بگیریم که دیگه معلوم میشه این بازی اصلا عقب نیست توی این زمینه !
6- من با این جمله ای که نوشتی خیلی مشکل دارم, خودم هر وقت یک نفر رو میبینم و از بازی بحث میشه یادی از Most Wanted و Underground میکنه و دلیلش هم Open World بودنش هست اما الان کدوم بازی اتومبیلی هست که Open World باشه ؟!!!! TDU عظیم ترین و زیباترین بازی ریسینگ هست به نظر من
تایید میشه آرش جان![]()
به نظر من تمام خصوصیات ماشین ها به بهترین نحو طراحی شده و اگر هم مشکلی باشه توش بازم بهترین طراحی رو توی بازی های سبک خودش داره !
GPS هم خوبه بهتر از نسخه ی قبل به خاطر دقیق تر شدن و یک سری چیزای دیگه.
دوربین چی ؟
من به زودی توضیحات مفصلی از بازی رو توی تاپیک مینویسم تا کمی قدر این بازی رو بیشتر بدونیم !
![]()
Last edited by Mostafa NBA; 06-02-2011 at 21:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)