چیزی خاصی نشد
فقط آقای خاص خصا تر شد و مسی و بارسا از جام خداحافظی کردن
چیزی خاصی نشد
فقط آقای خاص خصا تر شد و مسی و بارسا از جام خداحافظی کردن
منم تا 5 هستم ببينم اين دوستمون چه مثالي ميخواد بزنه
فکر کنم تا لحظاتی دیگه جناب حسین خان زحمتشو بکشه .
با سرعتی در حد مورینیو پس از بازی به سوی بسته شدن تاپیک میرویم
چیه :-s :-s
اتفاقا برد بارسا! بله یه مربی هست که همیشه دل به دریا می زنه یه مربی هم هست که....
مورینیو تا رفت فیتال مربی شدا! خیلی جالبه! ولی قبول دارم کسی که بتونه گواردیولا رو ببره باید خیلی......
امیدوارم همینا بعد فینال اگه اینتر باخت بازم طرفدارش باشنبهت قول می دم از این 40 نفر آنلاین 10 تا اینتری هم گیر نمی یاد!
ما هم یخ برسونیم![]()
باشه باشه تحمل کن اصغرجون
الان می فرستم الان با مشکل یخ برخوردیم اما من هواتو دارم
اصغرجون برو فعلان بپر تو حموم خودتو با آب سرد نگه دار تا من برسم![]()
اینتر بارسا رو بیخیال شین.
می خوام یکشنبه امضام رو آپ تو دیت کنم.![]()
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 48 (46 کاربران و 2 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)