کاش همون قسمت قبل تموم میکردن خیلی خیلی بهتر بود .
ولی باز حالا خوبه اون پسره که تازه همکارشون شده بود و کشتن وگرنه آدم فکر میکرد پلیسا ضدضربه هستن .![]()
کاش همون قسمت قبل تموم میکردن خیلی خیلی بهتر بود .
ولی باز حالا خوبه اون پسره که تازه همکارشون شده بود و کشتن وگرنه آدم فکر میکرد پلیسا ضدضربه هستن .![]()
یک نکته مثبت داشت اونم اینه که هوش سیاه نمرد
میتونن تو سری های بعدی جوری نشون بدن که مثلا به پلیس داره کمک میکنه برای یک موضوعی
مثل سریال الیاس که وقتی مثلا میخواست بمب را خنثی کنه از خود نقش منفی کمک گرفت و.....
متاسفانه همیشه باید نشون بدن پلیس های ایرانی خیلی پاستوریزه و مثبت اند که غیر قابل باوره
بابا ما خودمون 2 سال بین همین ادم ها خدمت سربازی را تموم کردیم
و اینکه این زنیکه پلیسه چی بود گذاشته بودن تو سریال
زشت تر از این پیدا نکردن؟
نه خوشگل بود نه چیزی حالم بهم خورد حتما دختر خاله کارگردان بود با او چادر مسخره اش
افسران پلیس یک زمانی میگذاشت اونا افسر پلیسشون ویتالی بود ما چه ادم داغونی
اونم برای اینکه قبلا سارق بودولی باز حالا خوبه اون پسره که تازه همکارشون شده بود و کشتن وگرنه آدم فکر میکرد پلیسا ضدضربه هستن
من هم خواهرم گفت هوش سیاه یکیشون را کشته گفتم حتما این بوده
من كه دوست داشتم جمشيد همه رو سركار بزاره و بره و گير افتادنش خيلي مصنوعي بود و به هوشش نميخورد.
تو سريال جمشيد مثل يه قهرمان شده بود صداش هم خيلي عاليه.
راستي قسمت دومش هم ميخوان بسازن؟
نمیدونم چرا همیشه توی سریال های ایرانی پلیس ها او اینا باید برنده باشن...........یعنی به قول معروف یه پایان خوب....
واقعا اگه جمشید برنده داستان بود ملت بیشتر میپسندیدن.......+......با داستان بیشتر تطابق داشت........
صحنه آخر هم روی پشت بوم مضخرف بود........بدتر از این نمیشد.........
در کل داستان نسبتا جدیدی داشت.........ولی میتونست خیلی بهتر تموم بشه......
نقد در درجه اول داستان فیلم هست . در درجه بعد بازی بازیگرا . بعد مسائل فنی . من خودم قبول دارم که فیلم اشکال زیاد داره . مثلا همین اخرین قسمتش افتضاح بود . ولی از دیدگاه فیلم نامه و داستان . نه از دیدگاه های دیگه ... مثلا طرف از بیهوشی در اومده حتما باید بالا بیاره تا بگیم فیلم عالی بود !! من که بیشتر انتقاد ها رو اینطوری دیدم.
بطور کل من این فیلم رو از نظر داستان یکی از پلیسی های خوب می دونم . از این سوتی ها هم که اشاره میکنید در فیلم های فخیم زاده هم بود . در همین فیلم کلانتر که به شکل مسخره ای تمام فیلم نامه و سناریو بچه بازی میشه بعضی جاها .
امیدوارم قسمت بعدی فیلم که ساخته می شه بهتر از این باشه .
به نظر من بهتر بود بجای اینکه بگیرن طرف رو لت و پار کنن و مسخره بازی در بیارن ف میزاشتن همینجا فرار کنه تا داستان قسمت بعدی جذاب تر بشه .
این قسمت هم گاف های کارگردانی و هم نویسندگی زیاد داشت . طرف اینقدر دیوونه نبود که بمب اسباب بازی بزاره . سر تا پای خونه بمب گذاشته ، اینجا بازیش گرفته بود .
و یا در گیری بدون اسلحه افتضاح بود . کسی که تیر خورده از قبل هیچ وقت با یه نفر دیگه درگیری فیزیکی پیدا نمی کنه . چون نمیتونه .
+ صحنه دزدیده شدن پسره اصلا خوب کارگردانی نشده بود .
کلا ضعیفترین قسمت همین آخری بود .
اين صحنه ي آخر خيلي بد تموم شد من گفتم الان جمشيده ترتيب پليسه رو ميده اما هيچي نشد انقدر هم ضايع دستگيرش كردن ،يا اون يكي قسمتش كه جمشيد تير خورد اونجا م خيلي ضايع بازي درآورده بودن...![]()
آقا من فکر کنم که هوش سیاه از دستی می خواست خودشو تسلیم پلیسها بکنه فکر کنم نقشه ای داره وگر نه گارگردان این سریال این قدر ببو گلابی نیست که این قدر ضایع آخر این سریال رو بسازه
به معنای واقعی کلمه ی بد , بد بود(قسمت آخر )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)