چه قد اینجا شور و هیجان داد میزنه.منم خوشحالم که کرک شد و از دست بحثای کرک و ایجاد کدورتها که بوجود اومده بود خلاص شدیم.خدا رو شکر.
چه قد اینجا شور و هیجان داد میزنه.منم خوشحالم که کرک شد و از دست بحثای کرک و ایجاد کدورتها که بوجود اومده بود خلاص شدیم.خدا رو شکر.
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای!!!!!!!!!!!! بالاخره کرک شد :-) خدا رو شکر ;-)![]()
دوستان من با سرور جدید ( چه 0.3.1 چه 0.3.2 ) مشکل دارم. اجرا که میکنم این ارورو میده.
میدونین از چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا همونجایی که پدرمون رو میکشن رفتم ولی بعد از اون دوباره احتیاج به Value جدید داره اگه کسی لینک تاپیکی که این Value ها رو میزاره قرار بده ممنون میشم
مگه قبلا بازیو با کرکای دیگه کرک کرده بودین؟؟
اگه نه لانچر1 رو دانلود کنید دوستان برای دانلود گزاشتنش
فیلمی رو هم که گزاشتم یه نگاهی کن ضرری نداره
مراحل دقیقا توش هست با کیفیت بالا.
تا مرحله پنجمش نیازی به چیزی نداره فعلا.
Last edited by wordship; 02-04-2010 at 22:51.
مراحل و دقیق انجام دادم. با سرورای قبلش مشکلی ندارم. الان دارم با 0.2.2 بازی میکنم. ولی با این دو تا ورژن مشکل داره.
این آخرین Value هستش...من تا همونجایی که پدرمون رو میکشن رفتم ولی بعد از اون دوباره احتیاج به Value جدید داره اگه کسی لینک تاپیکی که این Value ها رو میزاره قرار بده ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلم اموزشی رو یه نگاهی بندازی ضرری نداره.
![]()
با استفاده از این value میشه از مرحله 15 هم جلوتر رفت حجمش 8 برابر قبلیه یعنی 70kb آدمین سایتی که این رو گذاشته بود میگفت بیشتر بازی رو پوشش میده من الان از اونجایی که میگفتم گیر کردم رد شدم
اینم لینک دانلود با حجم 9kb که پس از اکستراکت میشه 70kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها این لانچر چیه که ورژنهای متفاوتی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)