تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 71 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام در مورد دیکود (decode) خب منظور همون رندر یا پردازش هست. چون اصولاً دستگاههای صوتی و تصویری از codeهای مختلف و انواع مختلف فایلها و پسوندها استفاده میکنند، واحدی که دردستگاهها در واقع این کدهای مختلف رو رمزگشایی میکنه، اصطلاحاً به decoder معروفه و عملی هم که انجام میده ازش به اسم دیکود یاد میشه. البته زیاد مسئله مهمی نیست.
    در مورد پردازش صدا توسط واحدهای مختلف: اگر واقعاً بشه توسط پلیر یا نرم افزار مشخص کرد که پردازش صدا از طریق cpu یا مادربورد یا کارت اختصاصیه صوتی یا کارت گرافیک انجام بشه که خیلی عالیه. خیلی از مشکلات حل میشه. من این مطلب رو نمیدونستم.ممنون از اطلاع رسانی.
    در مورد عصر ارتباط: خواهش میکنم
    در مورد PCM: یه نگاهی مختصری بهش انداختم.تا اونجایی که فهمیدم یه نوع انتقال اطلاعات از بستر آنالوگ هست اما با ماهیت دیجیتال البته چیز جدیدی نیست و مربوط به 1937 میشه و همونطور که شما گفتید فکر نمیکنم تفاوت محسوسی رو در کیفیت بهمون بده اما در موارد خاص میتونه بعنوان یک مسیر، وظیفه انتقاله اطلاعات دیجیتال رو از بستر های معمولیه آنالوگ ( مثلاً کامپوننت یا کامپوزیت ) به عهده بگیره و احتمالاً در همه ----- ها هم این امکان وجود داره. چون ریسیور من هم با اینکه مربوط به 2003 هست بازهم این قسمت رو توی منوهاش داره.
    Last edited by aminashtari; 18-10-2010 at 21:09.

2. 2 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تاپیک خیلی جالبیه. منم داشتم دنبال یه پلیر خوب می گشتم که به اینجا رسیدم
    باید یدونه برای خودم ردیف کنم ولی فعلا تو فکر اینم که از کامپیوتر خودم به عنوان یه HTPC استفاده کنم
    مشکلی که بهش برخوردم وصل کردن کامپیوتر به تلویزیون هست چون کامپیوتر و تلویزیون توی دو تا اتاق مختلف قرار دارن
    می خواستم ببینم که کابلهای HDMI با طول بلند مثلا 10 متر اصلا وجود داره و اگه هست قیمتش چقدر میشه و آیا طول کابل توی کیفیت تصویر تاثیر داره؟
    اگه روش بهتری برای وصل کردن کامپیوتر به تلویزیون که از همدیگه دورن هست ممنون میشم معرفی کنین.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای کابلهای HDMI میتونید از تاپیک زیر کمک بگیرید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    تا اونجائیکه من میدونم به غیر از روش کابلی راه دیگه ای برای وصل کردن source به نمایشگر وجود نداره. البته مثل اینکه اخیراً شرکت معظم انویدیا از کارت گرافیک جدیدی پرده برداری کرده که میتونه از طریق وای فای با نمایشگر ارتباط پیدا کنه و از آخرین تکنولوژی وای فای استفاده میکنه و قاعدتاً نمایشگر هم باید از اون پشتیبانی کنه. در مورد قیمتش و زمان عرضه هم اطلاعی ندارم. اما چیزی که مشخصه اینه که تا این روش همه گیر بشه و امتحانه خودشو پس بده و به قیمت معقول برسه هنوز راه زیادی هست. پس تنها روش موجود همین روش کابلی هست البته اینم بگم شما هرچه طول بیشتری از کابل رو استفاده کنید به همون نسبت نویز و اختلالات صوتی و تصویریه بیشتری خواهید داشت و همیشه توصیه ها به این بوده که حتی المقدور از طول کمتری استفاده بشه. اما در نهایت اگر ناچار هستید میتونید اول امتحان کنید.
    موفق باشید

5. 2 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در جهت تصحیح یا بهتر بگم آپگرید پست قبلی خودم.
    مثل اینکه دوستان با Dlna تونستن نمایشگر و به لب تاپ بصورت بیسیم وصل کنن. خیلی خوبه. من نمیدوستم که میشه. در این صفحه:
    کد:

7. 3 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام اساتید محترم
    میشه یه کیس خوابیده اسلیم و کوچک و جم و جور واسه htpc معرفی کنید ..اگه میکرو ای تی اکس باشه بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه چند تا فروشگاه برای خرید کیس htpc معرفی کنید خیلی خوب میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

2- در مورد کیفیت صدا شما احتمالاً صدای یه کامپیوتر با اسپیکر معمولی 30-40 هزار تومنی رو با سینما خانگی مقایسه می کنید. برای یکی از دوستان چند ماه پیش یه آمپ ONKYO مدل 607 با اسپیکرهای JBL سری E80 گرفتم وقتی به یه کامپیوتر با کارت صدای Creative که کارت صدا رو 45 هزار تومان گرفته بودم وصل کردم از شدت هیجان و لذت بردن از اوج کیفیت صدا قیافش واقعاً دیدن داشت!

آقا پژمان

مدل این کارت صدای کریتیو که می فرمایید همچین کیفیت و قیمتی داره چیه؟؟ من مدت هاست دنبال یه همچین کارتی می گردم که قیمت و کیفیت خوب رو با هم داشته باشه...

ممنون

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام اساتید محترم
    میشه یه کیس خوابیده اسلیم و کوچک و جم و جور واسه htpc معرفی کنید ..اگه میکرو ای تی اکس باشه بهتره
    اگر ITX ها منظورت هست کیس های گرین مدل های phoenix و tinix و minix هستن تو بازار

اگر خوابیده های micro ATX رو می خوای دو مدل گرین داره که
    tenuous و feel101 هستن
    برای مارک های خارجی هم از بخش سخت افزار بپرس تا کیس های موجود در این سایز رو بهت می گن( انها بیشتر تو بازار هستن)

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    تو سایت فونیران 3 مدل کیس دسکتاپ زده
    کد:
    اینا موجوده یا الکی زده

14. 2 کاربر از ma3743 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تو سایت فونیران 3 مدل کیس دسکتاپ زده
    کد:
    اینا موجوده یا الکی زده
    منم کنجکاو شدم!
    واقعا برای فروشه یا به قول دوستمون الکی زده؟ چون قیمت هم نداره.
    مدل‌های خیلی خوبین!

16. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •