از اف بی دان کردی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کرک بالا رو دانلود کن و تو محل نصب شده کپی کن
خبرم بده
از اف بی دان کردی ؟
این کرک بالا رو دانلود کن و تو محل نصب شده کپی کن
خبرم بده
داداش لینک خرابه دانلود نمیشه
لینک تو دانلود منیجر کپی کن یا به آدرس زیر برو
خبرم بده
منم یه مقایسه داشته باشم با gta :
خیلی از چیزهاش کپی شده و تقلید شده از gta و بازی های دیگه هست. ولی یه تقلید خوب.
گرافیک خیلی بهتر و روونتری داره.
یه جورایی میشه گفت شاید gta iv رو امسال ارائه میدادن خیلی از امکانات این بازی بهش اضافه میشد.
کم و کاستی زیاد داره نسبت به gta . اونقدر زیاده که نمیشه گفت.
نوآوری هایی داره که در نوع خودش جالب هست و همین باعث شده که واسه من خیلی جذابتر از gta iv بشه.
یه نکته هم بگم تو این بازی به عقاید دینی و مذهبی توجه خاصی شده طوری که دیدین چند مرحله داخل معبد هست. روشن کردن عود برای شما افزایش سلامتی رو به همراه داره. هدف خیرهو برای پلیس کار می کنیم. از کلمات رکیک خیلی خیلی کمتر از gta استفاده میشه. در صورتی که در gta iv به هیچ اصولی پایبند نیستیم. و همین تفاوت دو جامعه رو به خوبی نشون داده. همچنین داستان gta خیلی آبکی تر از این حرفاس.
اگه گرافیک ، داستان ، صدا ، گیم پلی رو به عنوان ملاک های اصلی مقایسه بین دو بازی در نظر بگیریم :
گرافیک و داستان sd به مراتب بهتر از gta هست
در قسمت صدا با اینکه sd هم خوب کار کرده و گیم پلی هم دارای نوآوری هست اما gta با اختلاف زیادی بهتر هست.
در کل زمان عرضه این بازی خیلی بهش کمک کرد و از اونجایی که تقریبا بازی رو به شکست بود موفقیت خوبی به دست آورد.
دستت درد نکنه بلاخره جواب داد زبانش انگلیسی شد
ولی به نظرم گرافیک gta iv خیلی بهتر از sd بود، فقط همین!گرافیک و داستان sd به مراتب بهتر از gta هست
مخالفم ... من که چیزی ندیدم تقلیدی باشه. میشه بگی مثلا جی ؟خیلی از چیزهاش کپی شده و تقلید شده از gta و بازی های دیگه هست. ولی یه تقلید خوب.
گرافیک بازی بهتر نبود ولی جزئیات انیمیشن صورت و حرکات لب خیلی بهتر و طبیعی تر بود.ولی به نظرم گرافیک gta iv خیلی بهتر از sd بود، فقط همین!
یه سوال دیگه من با دسته بازی میکنم وقتی دارم بازی میکنم یهوو پی سی میره تو خواب
چطوری درستش کنم وقتی با دسته بازی میکنم اینجوری نشه
اگه ویندوزت سون هست برو اینجا..یه سوال دیگه من با دسته بازی میکنم وقتی دارم بازی میکنم یهوو پی سی میره تو خواب
چطوری درستش کنم وقتی با دسته بازی میکنم اینجوری نشه
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings
کلا برو تو پنل پاور میتونی زمان sleep رو زیاد کنی یا کلا قطعش کنی..بذار رو never
دلیلی هم واسه این حرفت داری؟ البته من gta iv رو با pc بازی کردم ولی sd رو با ایکس باکس، کلاً گرافیک روی pc یه چیزه دیگستگرافیک بازی بهتر نبود ولی جزئیات انیمیشن صورت و حرکات لب خیلی بهتر و طبیعی تر بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)