بچه ها تو سایت دنیای بازی مجموعه رو معرفی کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها تو سایت دنیای بازی مجموعه رو معرفی کرده
آقای امین گرامی چرا تو نظرات دنیای بازی شما نوشتید که این بازی بدون اجازه شما تو مجموعه گذاشته شده ؟؟؟!!!
من دارم شاخ در می یارم عجیبه ها .
فک کنم یاشار پناهی به امین گرامی نگفته بازی رو به شما داده !آقای امین گرامی چرا تو نظرات دنیای بازی شما نوشتید که این بازی بدون اجازه شما تو مجموعه گذاشته شده ؟؟؟!!!
من دارم شاخ در می یارم عجیبه ها .![]()
آقا این نظر اشتباه بود الان کل مجموعه رفته زیر سوال با این کار تاجر کوچولو
اینجا رو نگا :آقای امین گرامی چرا تو نظرات دنیای بازی شما نوشتید که این بازی بدون اجازه شما تو مجموعه گذاشته شده ؟؟؟!!!
من دارم شاخ در می یارم عجیبه ها .
عجب بلبشوری شده . یکی دیگه بازی یکی دیگه رو فروخته ... 2 نفری ساختن اون به اون نگفته . واقعا از 2 تا دوست که با هم یه بازی رو ساختن توقع نمیره![]()
معلوم هست چه خبره؟؟؟؟؟
بله متاسفانه به بنده نگفتن که همانگ شده!
اگر هم همانگ شده بود :
بنده به مدیر عامل شرکت مربوطه میل زدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم!!!!اصلا نگفت که اجازه منتشر کردن بازی رو گرفتن یا نه!
تا اونجایی که میدونم از همه ی سازنده های بازیها امضاء گرفته شده که مدیر پروژه ی بازیشون آقای جهانگیری Prince_ of _Persia هستن/بنده به مدیر عامل شرکت مربوطه میل زدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم!!!!اصلا نگفت که اجازه منتشر کردن بازی رو گرفتن یا نه!
عزیز مدیر اون شرکت پخش که در جریان همه سازنده ها و بازی ها نیست ، من هستم. بعد هم من اجازه انتشارش رو از یاشار پناهی گرفتم و اجازه نامه اش رو هم دارم و من فکر می کردم فقط سازنده ایشون باشه که باید الان ایشون با شما قضیه رو رفع و روجوع کنه. اصلا در ابتدای مجوز گرفتن از ارشاد برای همین از من اجازه نامه از تمامی سازندگان خواستند تا اینکه بعدا همچین مشکلاتی پیش نیاد.پس شما لطف کن تا بیش از این اعتبار مجموعه رو زیر سوال نبردیبله متاسفانه به بنده نگفتن که همانگ شده!
اگر هم همانگ شده بود :
بنده به مدیر عامل شرکت مربوطه میل زدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم!!!!اصلا نگفت که اجازه منتشر کردن بازی رو گرفتن یا نه!
نظرت رو تو دنیای بازی عوض کن .
فعلا کم مشکل با پخش کننده سر گرفتن قسط اول و تاریخ پخش مجموعه ندارم که این مشکل هم اضافه شد. خواهشا هر کدوم دوستان دیگه هم با کسی دیگه ای بازیشون رو ساختن بهش اطلاع بدن که این وضع دیگه پیش نیاد.
Last edited by Prince_ of _Persia; 12-05-2011 at 20:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)