دوستان بالاخره جریان گذاشتن فلش رویه این گوشی به کجا رسید؟؟؟
تو چند تا سایت خوندم که این نسخه پروتوتایپه و ظاهرا تو نسخه اصلی فلاش led به گوشی اضافه میشه!!این قضیه صحت داره؟؟
دوستان بالاخره جریان گذاشتن فلش رویه این گوشی به کجا رسید؟؟؟
تو چند تا سایت خوندم که این نسخه پروتوتایپه و ظاهرا تو نسخه اصلی فلاش led به گوشی اضافه میشه!!این قضیه صحت داره؟؟
راستی این گوشی فلاش هم نداشت. نمیدونم چطور میگن از آی 8920 سرتره .
سلام .
مهیار خب معلمومه سرتره !
1 گیگ پردازشگر در مقابل 800 مگا .
512 مگ رم در مقابل 384 مگ .
4 اینچ صفحه نمایش در مقابل 3.7
بلوتوث 3 در مقابل 2
خوشگل در مقابل زشت![]()
ضخامت کم
وزن کم
حالا برعکس
پرژکتور ، دوربین 8 با فلاش و باتری خیلی بهتر .
مخلصیم .
به نظر من که اینها برتری حساب نمیشه . یعنی میخوای بگی آی 8920 سرعتش کنده ؟ امکان نداره . این رم بالا هم فقط برای باز کردن برنامه های زیاد بصورت هم زمان هستش . برای آی 8910 که خودم دارم 256 هیچ مشکلی هم نداره دیگه فکر نکنم 384 بد باشه . شما برای اتصال با آخرین سرعت بلوتوث ورزن 3 باید با گوشی که بلوتوثش ورژن 3 باشه انتقال اطلاعات کنی وگرنه اتصال 3 با 2 فایده نداره .
من که از لحاظ قیافه فرقی نمیبینم جفتشون شبیه هم هستند حتی آیکون دکمه هاشون . گفتم که 3 دهم اینج نمیتونه یه گوشی رو عقب بندازه . هر چی باشه 3.7 هم صفحه بزرگیه برای خودش .حالا وزن رو بگی یه چیزی. همین فلاش آی 8920 خیلی خوبه . که من روی گوشی هم خیلی استفاده میکنم یعنی این فلاش ال ئی دی رو بیشتر از زنون قبول دارم . در کل فقط آ 8910 و 8920
راستی میگن این گوشی با قیمت 1.300 وارد ایران شده راست میگن ؟ تاپیک با منبع توی موبایلستان باز شده بود و خوندم !!!!!!
Last edited by mahyarSAMSUNG; 15-05-2010 at 12:06.
![]()
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 15-05-2010 at 12:22.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. نمیدونم این حرف چقدر میتونه واقعیت داشته باشه ولی الدر مرتازین گفته سامسونگ در ماه ژوئن نسخه کیبورد دار Samsung Galaxy S رو با همون مشخصات و 50یورو بیشتر نسبت به مدل پایه وارد بازار خواهد کرد:
منبع:
Last edited by mahroo_z1; 16-05-2010 at 18:02.
اگه عکسش همین باشه واقعا کیبورد قشنگی داره ....
مقایسه samsung galaxy s با htc evo 4g
قشنگه. اما گوشی مالتی تاچ چه احتیاجی به کیبورد داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)