تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 90 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . تو کویت حدود 15 شرکتِ معروفِ جهانی دارند انواع روغن رو عرضه میکنند ( آلمانی , امریکائی , عربی , هندی و غیره ) . هیچ کدوم از این شرکتها روی قوطیهای روغنشون نمینویسند بعد از چند کیلومتر باید عوض بشه !!! حتی یکیشون .

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

عزیزان من به تازگی عضو شدم و آشنایی چندانی با این محیط ندارم لذا پیشاپیش بابت اشتباهات احتمالی عذر میخام.یک مسئله ای هست که خیلی واسم سوال شده که آیا عوض کردن نوع روغن موتور به خودرو آسیب میزند؟ و دیگر اینکه خودروی من 206 تیپ 2 است و روغن موتور ترن استفاده میکنم آیا مناسبه؟ اگر کسی جواب سوالم را بده خیلی ممنون میشم.
    ترن؟ تا حالا نشنیدم چیز زیادی هم توی نت در موردش ننوشته بود یا لااقل من پیدا نکردم فکر میکنم اگر بین روغن های بهران یا ایرانول استفاده کنی مناسب تر باشه مثل بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 10-40 یا ایرانول ریسینگ که خودم توی تیپ 2 استفاده میکنم و راضیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام بابت جوابتون بی نهایت متشکرم، اتفاقا خودم هم توی نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، فقط یک مسئله دیگه ای که هست اینه که مکانیکم میگه اگر روغن موتورم را عوض کنم به موتور خودرو آسیب میزنه آیا چیزی در این مورد شنیدید؟ ممنونم

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام بابت جوابتون بی نهایت متشکرم، اتفاقا خودم هم توی نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، فقط یک مسئله دیگه ای که هست اینه که مکانیکم میگه اگر روغن موتورم را عوض کنم به موتور خودرو آسیب میزنه آیا چیزی در این مورد شنیدید؟ ممنونم
    سلام . شما میتونین هر بار یک نوع جدید روغن بریزین توی موتور فقط مهم اینه که مشخصاتش با موتور شما جور باشه و به موقع عوضش کنین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام . شما میتونین هر بار یک نوع جدید روغن بریزین توی موتور فقط مهم اینه که مشخصاتش با موتور شما جور باشه و به موقع عوضش کنین .
    باسلام متشکرم

6. این کاربر از saeed.pourghaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام من حدود ٥ ٦ ساله از محصولاته ايرانول استفاده ميكنم واقعا عاليه ايرانول ١٦٠٠٠ رو ٥٠٠٠ تا با ----- روغن عوض كني خيالت تخت باشه كه موتور عين آيينه تميز ميمونه و كار ميكنه اينو عملا تجربه كردم به نظرم بهترينه
    البته اگه ماشينه گرون قيمت دارين والوالين ١٠ ٤٠ عاليه چون اصله و كم گير مياد امريكاييه و ٣٦٠٠٠٠ كيلومتر موتورو گارانتي ميكنه البته توي ايران نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان با سلام به پیشنهاد چندی از شما امروز واسه 206 از روغن ایرانول ریسینگ استفاده کردم قیمتش 45000 تومان بود که با فیلترها(بغیر از فیلتر هوا) جمعا شد 70000 تومان.صرفا جهت اطلاع!!!! بازهم بابت راهنمایی های دوستانه تان صمیمانه متشکرم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    تو سایت ایرانول یه قسمتی هست که به شما راهنمایی می ده که از چه روغن موتوری استفاده کنن که هم اقتصادی باشه و هم به موتور ماشینت آسیب نرسه .
    اینم لینک هاش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثلا برای پؤو 405 گفته ایرانول 8000 خوبه .
    من اول یکمی بهش شک کردم ولی با تحقیق بیشتر به این نتیجه رسیدم صحبت هاشون صحت داره .
    به این لینک ها هم یه نگاهی بکنین :
    در کل به یه نتیجه رسیدم
    همیشه قیمت بالا به معنی عملکرد بهتر نیست .

داره خودمونی میشه Hamed Shams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوستان بین ایرانول 16000، سوپر اسپیدی، سوپر پایا و سوپر پیشتاز کدومو پیشنهاد میدید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان بین ایرانول 16000، سوپر اسپیدی، سوپر پایا و سوپر پیشتاز کدومو پیشنهاد میدید؟
    من ایرانول 16000 را دارم ازش استفاده می کنم و راضیم . اونای دیگه رو نمی دونم .

12. این کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •