سلام . تو کویت حدود 15 شرکتِ معروفِ جهانی دارند انواع روغن رو عرضه میکنند ( آلمانی , امریکائی , عربی , هندی و غیره ) . هیچ کدوم از این شرکتها روی قوطیهای روغنشون نمینویسند بعد از چند کیلومتر باید عوض بشه !!! حتی یکیشون .
سلام . تو کویت حدود 15 شرکتِ معروفِ جهانی دارند انواع روغن رو عرضه میکنند ( آلمانی , امریکائی , عربی , هندی و غیره ) . هیچ کدوم از این شرکتها روی قوطیهای روغنشون نمینویسند بعد از چند کیلومتر باید عوض بشه !!! حتی یکیشون .
ترن؟ تا حالا نشنیدم چیز زیادی هم توی نت در موردش ننوشته بود یا لااقل من پیدا نکردم فکر میکنم اگر بین روغن های بهران یا ایرانول استفاده کنی مناسب تر باشه مثل بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 10-40 یا ایرانول ریسینگ که خودم توی تیپ 2 استفاده میکنم و راضیم
سلام بابت جوابتون بی نهایت متشکرم، اتفاقا خودم هم توی نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم، فقط یک مسئله دیگه ای که هست اینه که مکانیکم میگه اگر روغن موتورم را عوض کنم به موتور خودرو آسیب میزنه آیا چیزی در این مورد شنیدید؟ ممنونم
سلام . شما میتونین هر بار یک نوع جدید روغن بریزین توی موتور فقط مهم اینه که مشخصاتش با موتور شما جور باشه و به موقع عوضش کنین .
باسلام متشکرم
سلام من حدود ٥ ٦ ساله از محصولاته ايرانول استفاده ميكنم واقعا عاليه ايرانول ١٦٠٠٠ رو ٥٠٠٠ تا با ----- روغن عوض كني خيالت تخت باشه كه موتور عين آيينه تميز ميمونه و كار ميكنه اينو عملا تجربه كردم به نظرم بهترينه
البته اگه ماشينه گرون قيمت دارين والوالين ١٠ ٤٠ عاليه چون اصله و كم گير مياد امريكاييه و ٣٦٠٠٠٠ كيلومتر موتورو گارانتي ميكنه البته توي ايران نه
دوستان با سلام به پیشنهاد چندی از شما امروز واسه 206 از روغن ایرانول ریسینگ استفاده کردم قیمتش 45000 تومان بود که با فیلترها(بغیر از فیلتر هوا) جمعا شد 70000 تومان.صرفا جهت اطلاع!!!! بازهم بابت راهنمایی های دوستانه تان صمیمانه متشکرم.
سلام
تو سایت ایرانول یه قسمتی هست که به شما راهنمایی می ده که از چه روغن موتوری استفاده کنن که هم اقتصادی باشه و هم به موتور ماشینت آسیب نرسه .
اینم لینک هاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا برای پؤو 405 گفته ایرانول 8000 خوبه .
من اول یکمی بهش شک کردم ولی با تحقیق بیشتر به این نتیجه رسیدم صحبت هاشون صحت داره .
به این لینک ها هم یه نگاهی بکنین :
در کل به یه نتیجه رسیدم
همیشه قیمت بالا به معنی عملکرد بهتر نیست .
سلام دوستان بین ایرانول 16000، سوپر اسپیدی، سوپر پایا و سوپر پیشتاز کدومو پیشنهاد میدید؟![]()
من ایرانول 16000 را دارم ازش استفاده می کنم و راضیم . اونای دیگه رو نمی دونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)