تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 130 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

داره خودمونی میشه niyosha2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر اینطوری که شما میگی باشه که خوبه
    من الان یه مودم asus602 دارم که بوسیله usb به سیستمم وصله.پس مشکلی در مورد داشتن 2 ویندوز ندارم؟
    خیر هیچ مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد.

موفق باشید

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

دوست من مک آدرس از روی کارت شبکه شما خوانده میشود و به سخت افزاز ارتباط دارد پس خیالتان راحت باشد که با دو ویندوز یا تغییر ویندوز مشکلی برایتان پیش نمی آید.
    ما که کارت شبکه نداریم با USB وصل میشیم قضیمون چی میشه ؟
    اصولا هر اتفاقی بیفته تو اخبار سایت صبانت میزنه! البته با 5 - 6 ماه تاخیر
    اینجا ایران است واحد صبانت

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

پاک شود .......
    Last edited by DrXoX; 13-04-2010 at 17:22.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ما که کارت شبکه نداریم با USB وصل میشیم قضیمون چی میشه ؟
    اصولا هر اتفاقی بیفته تو اخبار سایت صبانت میزنه! البته با 5 - 6 ماه تاخیر
    اینجا ایران است واحد صبانت
    بنده در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران هستم و تا به حال موردی از usb به من گزارش نشده که کاربران مشکل داشته باشند و فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    صبانت میگه یه سیستم جدید امنیتی نصب کردیم که یا بایداز مدBridge استفاده کنی یا از مدPPPoE وقتی از bridge برم روی مدpppoe دیگه کانکت نمیشه و باید زنگ بزنیم بهشون تا درست کنند میگه اگر نمیخوای این رو adsl شما اجرا بشه باید نامه بدی به آقای باقری توی صبانت تا با هردوروش بتونی بری تو اینترنت امنیتشم پای خودت کسی چنین مشکلی داشته؟؟؟؟
    چیکار کرده ؟؟؟؟؟
    2-
    مودم tp-lik که وسط adsl ریست شده سیستم و دیگه کار نمیکنه کسی راهی براش داره؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 PPPoE, WAN, ADSL, MAC Address, صبانت

MAC Address آدرسی 10 رقمی و اختصاصیه که هر دستگاه مرتبط با شبکه که در جهان تولید میشه یکی از این آدرس های اختصاصی رو از سازمان جهانی IEEEE دریافت میکنه...

از هر کجا که به اکانتتون وصل میشید (PPPoE Connection) ، همونجا MAC Address ـش ذخیره میشه... (فقط اکانت روزانه که یوزر و پسوردش شخصیه نه اکانت شبانه صبانت)...

اگه از توی کامپیوترتون با PPPoE وصل میشید در نتیجه MAC Address کارت شبکه ـتون ثبت میشه...

اگه از توی مودمتون وصل میشید، MAC Address مودمتون ثبت میشه...

اگرم مثل من یه Router دارید که به مودم وصله و از توی Router به PPPoE وصل میشید و شبا قطعش میکنید و از توی کامپیوترتون به اکانت شبانه صبانت با کانکشن PPPoE وصل میشید بهترین کار اینه که به داخل Router یا مودمتون رفته و دنبال چیزی به اسم MAC Address بگردید که قابل ویرایش کردنه (نه توی Status دستگاه)... (همچنین اگه بعضی وقتا با مودم و بعضی وقتا با کامپیوتر به PPPoE با اکانت روزانه وصل میشید و برای جلوگیری از اینکه هر یک از این دو نتونن وصل بشن)...

در کنار چنین بخشی در اکثر دستگاه ها، دکمه ای هست به اسم Copy your PC's MAC Address یا یه چیزی تو همین مایه ها و اگه روش بزنید، MAC Address کارت شبکه ـتون رو کپی میکنه اونجا... اگرم نبود، داخل ویندوز به Start > Run رفته و بنویسید CMD و اینتر رو بزنید... در Command Prompt که باز میشه بنویسید ipconfig -all و اینتر رو بزنید... یه سری از مشخصات و اطلاعات شبکه ـتون ردیف میشه که توش دنبال کارت شبکه ـتون بگردید و در زیرش جلوی Physical Address میتونید MAC Address کارت شبکه ـتون رو ببینید... (همونطور که توی عکس زیر میبینید... البته این مال من نیست و غیرواقعیه )

و باید این مقدار 10 رقمی رو به علاوه " : " های بینشون کپی کنید به اون بخش MAC Address دستگاه Router یا Modem/Router ـتون و Save کنید تا از این پس دستگاهتون برای اتصال به PPPoE از این MAC Address استفاده کنه... این کار MAC Address دستگاهتون رو عوض نمیکنه (و نمیتونه عوض کنه) بلکه فقط عین یه ماسک هستش که دستگاهتون از MAC Address دیگه ای غیر از مال خودش استفاده میکنه... همه دستگاه ها هم چنین تنظیمی دارن (برای همین منظور) چون بسیاری از شبکه های اینترنتی دنیا چنین سیستم ثبت MAC Address ـی دارن...

با این کارهایی که گفتم، Modem و یا Router ـتون از نظر سرور صبانت، تفاوتی با کارت شبکه داخل کامپیوترتون نداره... و عین من هر وقت خواستید شب ها دانلود کنید، میرید دستگاه رو Disconnect میکنید و از داخل سیستم عاملتون (ویندوز و غیره) به اکانت شبانه وصل میشید و از امکان زمانبندی اتصال توی ویندوز بهره میبرید و دوباره صبح، دستگاهتون رو به PPPoE وصل میکنید و به خاطر یکی بودن MAC Address کارت شبکه کامپیوترتون با MAC Address ظاهری Modem یا Router ـتون، سرور صبانت، در هیچ صورتی اتصالتون رو رد نمیکنه چون MAC Adderss همونه...

برای مثال چیزی که دم دستمه یکی از روترای D-Link ـه که باهاش کار میکنم و صفحه تنظیماتش به شکل زیره که باید به Manual Internet Connection Setup برید و اونجا نزدیک جایی که Username و Password اینترنتتون رو برای اتصال به PPPoE نوشتید، چنین چیزی رو خواهید دید... تقریباً اکثر دستگاهای D-Link همین شکلی هستن و همچنین توی دستگاهای Linksys و سیستم DD-WRT ـم تقریباً به همین صورته... USRobotics یه بخش مخصوص به اسم MAC Address داره... بقیه رو خبر ندارم ولی مطمئناً با یکم گشتن توی صفحات تنظیمات دستگاهتون، میتونید یه فیلد قابل ویرایش به اسم MAC Address پیدا کنید... اینم عکس:

Last edited by Cleeev; 25-07-2010 at 00:26.

7. 11 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بنده در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران هستم و تا به حال موردی از usb به من گزارش نشده که کاربران مشکل داشته باشند و فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد
    شما كه نماينده صبانتي ، قرار نيست سرعت شبانه رو از نصف بودن در بيارن؟؟

9. 3 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما كه نماينده صبانتي ، قرار نيست سرعت شبانه رو از نصف بودن در بيارن؟؟
    حق با شما این مشکل رو همه شرکت ها که شبانه مجانی ارائه میدن از قبیل شاتل و پارس آنلاین نیز دارند بعضی شرکت ها هم نظیر عصر انتقال شبانه رو نیم بها حساب می کنند تا از ترافیک شبانه کم بشه. تا ماه آینده قراره که پهنای باند صبانت افزایش پیدا کنه امیدوارم که مشکل شبانه نیز حل بشه.

11. 2 کاربر از niyosha2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان به هیچ وجه از dns های خود صبانت استفاده نکید چون مدتی که به شدت در بعضی از ساعات برای همه کاربران سرعت افت میکنه امروز هم همین مشکل وجود داشت و طبق بررسی که کردیم مشکل فقط از dns بود و کاربران در باز کردن صفحات مشکل داشتند.

13. این کاربر از niyosha2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 صبانت, DNS Server, Google Public DNS

دوستان به هیچ وجه از dns های خود صبانت استفاده نکید چون مدتی که به شدت در بعضی از ساعات برای همه کاربران سرعت افت میکنه امروز هم همین مشکل وجود داشت و طبق بررسی که کردیم مشکل فقط از dns بود و کاربران در باز کردن صفحات مشکل داشتند.
    من قبلاً کلی در این زمینه عوض کردن DNS Server ـها و اینکه نصف مشکل شبانه صبانتم از ضعف DNS Server ـهاشه (مخصوصاً توی دانلود از Torrent و سرعت پایین ـ بالا اومدن سایتا) ولی متأسفانه به خاطر اینکه مثل اینکه یه زمانی صبانت از این فوروم شکایتی چیزی کرده، تاپیکای گذشته صبانت همگی پاک شدن و اون مطالبم پریدن (هر لحظه احتمالش هست این تاپیکم پاک بشه)...!

به هر حال بهترین و باکیفیت ترین DNS Server ـها سرویسای Google Public DNS Servers و OpenDNS هستن که به خوبی معلومه که کیفیت سرویس گوگل بهتره... دوستانی که تمایل به تعویض DNS Server ـهاشون دارن میتون از این دو IP استفاده کنن تا از سرویس گوگل بهره مند بشن و هم در روزانه و هم شبانه و حتی در هر شرکت دیگه ای و هر جای دنیا هستن، کیفیت اتصالشون بالاتر بره (مخصوصاً پینگ پایین تر میاد) :

8.8.8.8
    8.8.4.4

نقل قول نوشته شده توسط Cleeev
    اگه از توی ویندوز و با کانکشن وصل میشید، روی کانکشن راست-کلیک کنید و Properties رو بزنید و به تب Networking برید و روی TCP/IP دابل کلیک کنید و سپس کنار عبارت Use the following DNS server addresses رو تیک زده و توی دو تا فیلدی که فعال میشن به ترتیب توی اولی بنویسید 8.8.8.8 و دومی 8.8.4.4 و تمومه... اگه یه بار قطع و وصل کنید، از Google Public DNS Servers استفاده خواهید کرد و بهبودی نسبی توی کیفیت اتصالتون مشاهده میکنید... (اگرم از مودم وصل میشید برید توی تنظیمات مودمتون دنبال DNS Servers بگردید)
    Last edited by Cleeev; 14-04-2010 at 20:07.

15. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •