تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 136 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام اقای nava4
    ببینید تنظیمات کلی هستش
    ممکنه برای شما اینجوری نباشه ولی ماهیت کلی همینه ممکنه که در مودم شما ننوشته باشه atm settings برای مودم منم ننوشته ولی ماهیت و شکل کلی قضیه همینه. و باید به عنوان نگاه نکنید به جوابها نگاه کنید !
    مثلا اونجایی که نوشته LLC در همه مودمها یکی هستش و شما به جوابها نگاه کنید و از رئوی جوابها و تطبیق اونها مودمتون رو کانفیگ کنید.
    اگر هم بازم مسئله ای هست و نتونستید تشریف بیارید پیغام خصوصی احتمالا من بتونم کمکتون کنم مشروط به اینکه از کابل شبکه برای اتصال استفاده کنید و قدم به قدم یادتون میدم چون مودم من یه مدل از مال شما جدیدتر هستش ولی ماهیت کلی ایسوزها تقریبا شبیه به هم هستش.
    دستت درد نکنه باشه ببینم اگه ایراد از مخابرات نبود حتما مزاحمت میشم

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

OH YES YES YES YES YES YES YES YES

اينترنتم وصل شد.

ولي نمي تونم تو سايت Speedtest تست بگيرم مشكل كجاست؟

تو تنظيمات مودم

Downstream 120
    Upstream 60
    دانلود هم روي 13.5 هست.

3. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مشکلش چی بود ؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

كلي زنگ زدم تا يه نفر برداشت مشكلمو بهش گفتم . گفتم من 18 اسفند ثبت نام كردم پس فرداشم خطم رانژه شده ولي يوزر نيم و پسورد رو قبول نمي كنه و ارورر 691 مي ده . بعد من من كرد، شماره تلفن و مشخصات صاحب خط رو پرسيد گفت بهت زنگ مي زنم. 30 دقيقه بعد زنگ زد گفت شما رو جا انداختن من الان يوزر و پسوردتون رو فرستاد تا تو سيستم ثبت بشه گفتم چقدر طول مي كشه گفت 2 الي 3 ساعت. بعد از 3 ساعت ديدم بازم ارورر ميده زنگ زدم گفتم پس چي شد گفت ما ثبت كرديم بايد كانكت بشه گفتم فعلا كه نمي شه. چندتا اراجيف و حرف هاي بيخودي زد گفتم ببين من كه تازه ADSL نگرفتم الان چند ساله با ADSL كار مي كنم گفت امروز ساعت 5 به بعد ميام منزلتون ببينم مشكلش چيه؟ گفتم خوش آمدي ولي پول خبري نيست ( تو دلم گفتم ) . بعد گفتم خدايا چكار كنم چه مرگشه. بعد گفتم بيام يه بار ديگه حالت هاي مختلف رو امتحان كنم اومدم تمام يوزر نيم رو با حروف كوچيك تايپ كردم در كمال ناباوري وصل شد.

الان هم دارم ذوق دنيا رو مي كنم. راستي مشكل شما حل شد؟

6. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Downstream 120
    Upstream 60
    دانلود هم روي 13.5 هست.

من با dial up سرعت دانلودم بین 5 تا 6 هست
    اون وقت بهترین سرعت اینترنت مخابرات اینه

در آغاز فعالیت Koroush Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

2 یه سوال از دوستان

سلام دوستان اینجا کی ADSL مخابرات داره؟
    اگه کسی هست لطفا اطلاع بده که سرعت و کیفیتش چجوریه
    آخه شنیده بودم هی قطع میشه وقتیم که به پشتیبانیش ز نگ میزنی علتو جویا شی اصلا گوشی رو
    برنمیدارن .

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا یکی درست مراحل گرفتن سرعت بالاتر از 128 رو بگه من از طریق هیئت علمی میخوام بگیرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

كلي زنگ زدم تا يه نفر برداشت مشكلمو بهش گفتم . گفتم من 18 اسفند ثبت نام كردم پس فرداشم خطم رانژه شده ولي يوزر نيم و پسورد رو قبول نمي كنه و ارورر 691 مي ده . بعد من من كرد، شماره تلفن و مشخصات صاحب خط رو پرسيد گفت بهت زنگ مي زنم. 30 دقيقه بعد زنگ زد گفت شما رو جا انداختن من الان يوزر و پسوردتون رو فرستاد تا تو سيستم ثبت بشه گفتم چقدر طول مي كشه گفت 2 الي 3 ساعت. بعد از 3 ساعت ديدم بازم ارورر ميده زنگ زدم گفتم پس چي شد گفت ما ثبت كرديم بايد كانكت بشه گفتم فعلا كه نمي شه. چندتا اراجيف و حرف هاي بيخودي زد گفتم ببين من كه تازه ADSL نگرفتم الان چند ساله با ADSL كار مي كنم گفت امروز ساعت 5 به بعد ميام منزلتون ببينم مشكلش چيه؟ گفتم خوش آمدي ولي پول خبري نيست ( تو دلم گفتم ) . بعد گفتم خدايا چكار كنم چه مرگشه. بعد گفتم بيام يه بار ديگه حالت هاي مختلف رو امتحان كنم اومدم تمام يوزر نيم رو با حروف كوچيك تايپ كردم در كمال ناباوري وصل شد.

الان هم دارم ذوق دنيا رو مي كنم. راستي مشكل شما حل شد؟
    مهی مهی مهی بابا بهترین خبری بود که در اولین روز کارم شنیدم
    مهی بابا فقط یه سئوال ازت بپرسم
    عزیزم مگه تو تا حالا تو عمرت کانکت نشدی تو دیگه چرا و نمیدونی که پسورد به caps حساسیت داره و باید با حروف کوچیک و یا هرچیزی که توی اون ورقه و رسید مربوط به اکونتت هست باید تایپ بشه خراب کردی بابا !

همین کارا رو کردی که یارو کارمنده بهت پریده دیگه
    البته در مورد لیست و ان که اسمتو جا انداختن بازم امیدوار شدم که در ایران زندگی میکنم و اشتباهی در افریقایه جنوبی و یا همچین چیزی زندگی نمیکنم .. این یه نکته مثبت داشت که تمشکشو تقدیم میکنم بهت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آقا یکی درست مراحل گرفتن سرعت بالاتر از 128 رو بگه من از طریق هیئت علمی میخوام بگیرم.
    سلام در پستهای قبلی توضیح که دادم
    میرید مرکز نظدیک خونه معرفی میشید به مرکز کل و اقای کاووسی میرید اونجا و میگید که عضو هیئت علمی هستم معرفی نامه میده برای مرکز در خونتون و میرید اونجا با تکمیل پرونده منتظر رسیدن خط دی اس ال میشید.

سلام دوستان اینجا کی ADSL مخابرات داره؟
    اگه کسی هست لطفا اطلاع بده که سرعت و کیفیتش چجوریه
    آخه شنیده بودم هی قطع میشه وقتیم که به پشتیبانیش ز نگ میزنی علتو جویا شی اصلا گوشی رو
    برنمیدارن .
    سلام در این مورد هم قبلا توضیح داده شده به مقدار زیاد توصیه میکنم قبل از زدن پست مقداری در تاپیک کند و کاو کنید
    کیفیتش که فعلا خوبه با تورنت برای من مشکلی نداره ولی متاسفانه سرعتش بده که برای 128 قانونا باید 16 باشه برای من 15 هستش و خودتون هم میدونید این سرعت مخصوص وبگردیه و و دانلود هم میشه کرد ولی باید خیلی منتظر شد
    هی هم قطع نمیشه برای من انجوریه که امروز زنگ زدم میگه مشکلی از طرف ما نیست باید برید سراغ 17 چون میدونم که خط خونه هم مشکلی نداره و مربوط به خط در طول راه میشه از مرکز تا خونه
    و اگر همچین مشکلی هم برای شما پیش باید باید به 17 زنگ بزنید .
    بعله پشتیبانی خیلی ضعیف یا بهتر بگم نداره و اینی هم که دید من باهاش تماس گرفتم شماره خود مرکزم بود که خطمو وصل کرد وشماره سراسریه 1899 متاسفانه کسی گوشی رو بر ننمیداره و یه اهنگ لایت ترکی براتون پخش میکنه که کلیه مشکلاتتون از یادتون میره جدی جدی مثل باران عشق ناضر چشم اذر خواب اوره حال میده
    خوب از شوخی بگذریم اگر سئوالی هست در خدمتم.

12. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به من گفتن صاحب خط باید حظور داشته باشه
    برای من هم اصلا امکان پذیر نیست
    میشه یکی رو با کپی شناسنامه صاحب خط فرستاد؟؟؟؟؟؟؟
    میفهمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از صاحب خط چه مدرکی میخوان؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •