دستت درد نکنه باشه ببینم اگه ایراد از مخابرات نبود حتما مزاحمت میشم
دستت درد نکنه باشه ببینم اگه ایراد از مخابرات نبود حتما مزاحمت میشم
OH YES YES YES YES YES YES YES YES
اينترنتم وصل شد.
ولي نمي تونم تو سايت Speedtest تست بگيرم مشكل كجاست؟
تو تنظيمات مودم
Downstream 120
Upstream 60
دانلود هم روي 13.5 هست.
مشکلش چی بود ؟
كلي زنگ زدم تا يه نفر برداشت مشكلمو بهش گفتم . گفتم من 18 اسفند ثبت نام كردم پس فرداشم خطم رانژه شده ولي يوزر نيم و پسورد رو قبول نمي كنه و ارورر 691 مي ده . بعد من من كرد، شماره تلفن و مشخصات صاحب خط رو پرسيد گفت بهت زنگ مي زنم. 30 دقيقه بعد زنگ زد گفت شما رو جا انداختنمن الان يوزر و پسوردتون رو فرستاد تا تو سيستم ثبت بشه گفتم چقدر طول مي كشه گفت 2 الي 3 ساعت. بعد از 3 ساعت ديدم بازم ارورر ميده زنگ زدم گفتم پس چي شد گفت ما ثبت كرديم بايد كانكت بشه گفتم فعلا كه نمي شه. چندتا اراجيف و حرف هاي بيخودي زد گفتم ببين من كه تازه ADSL نگرفتم الان چند ساله با ADSL كار مي كنم گفت امروز ساعت 5 به بعد ميام منزلتون ببينم مشكلش چيه؟
گفتم خوش آمدي ولي پول خبري نيست ( تو دلم گفتم ) . بعد گفتم خدايا چكار كنم چه مرگشه. بعد گفتم بيام يه بار ديگه حالت هاي مختلف رو امتحان كنم اومدم تمام يوزر نيم رو با حروف كوچيك تايپ كردم در كمال ناباوري وصل شد.
الان هم دارم ذوق دنيا رو مي كنم. راستي مشكل شما حل شد؟
من با dial up سرعت دانلودم بین 5 تا 6 هست
اون وقت بهترین سرعت اینترنت مخابرات اینه![]()
سلام دوستان اینجا کی ADSL مخابرات داره؟
اگه کسی هست لطفا اطلاع بده که سرعت و کیفیتش چجوریه
آخه شنیده بودم هی قطع میشه وقتیم که به پشتیبانیش ز نگ میزنی علتو جویا شی اصلا گوشی رو
برنمیدارن .
آقا یکی درست مراحل گرفتن سرعت بالاتر از 128 رو بگه من از طریق هیئت علمی میخوام بگیرم.
مهی مهی مهی بابابهترین خبری بود که در اولین روز کارم شنیدم
مهی بابا فقط یه سئوال ازت بپرسم
عزیزم مگه تو تا حالا تو عمرت کانکت نشدیتو دیگه چرا و نمیدونی که پسورد به caps حساسیت داره و باید با حروف کوچیک و یا هرچیزی که توی اون ورقه و رسید مربوط به اکونتت هست باید تایپ بشه
خراب کردی بابا !
همین کارا رو کردی که یارو کارمنده بهت پریده دیگه
البته در مورد لیست و ان که اسمتو جا انداختن بازم امیدوار شدم که در ایران زندگی میکنمو اشتباهی در افریقایه جنوبی و یا همچین چیزی زندگی نمیکنم .. این یه نکته مثبت داشت که تمشکشو تقدیم میکنم بهت
![]()
![]()
سلام در پستهای قبلی توضیح که دادم
میرید مرکز نظدیک خونه معرفی میشید به مرکز کل و اقای کاووسی میرید اونجا و میگید که عضو هیئت علمی هستم معرفی نامه میده برای مرکز در خونتون و میرید اونجا با تکمیل پرونده منتظر رسیدن خط دی اس ال میشید.
سلام در این مورد هم قبلا توضیح داده شده به مقدار زیاد توصیه میکنم قبل از زدن پست مقداری در تاپیک کند و کاو کنید
کیفیتش که فعلا خوبه با تورنت برای من مشکلی نداره ولی متاسفانه سرعتش بده که برای 128 قانونا باید 16 باشه برای من 15 هستش و خودتون هم میدونید این سرعت مخصوص وبگردیه و و دانلود هم میشه کرد ولی باید خیلی منتظر شد
هی هم قطع نمیشه برای من انجوریه که امروز زنگ زدم میگه مشکلی از طرف ما نیست باید برید سراغ 17 چون میدونم که خط خونه هم مشکلی نداره و مربوط به خط در طول راه میشه از مرکز تا خونه
و اگر همچین مشکلی هم برای شما پیش باید باید به 17 زنگ بزنید .
بعله پشتیبانی خیلی ضعیف یا بهتر بگم نداره و اینی هم که دید من باهاش تماس گرفتم شماره خود مرکزم بود که خطمو وصل کرد وشماره سراسریه 1899 متاسفانه کسی گوشی رو بر ننمیداره و یه اهنگ لایت ترکی براتون پخش میکنه که کلیه مشکلاتتون از یادتون میرهجدی جدی مثل باران عشق ناضر چشم اذر خواب اوره حال میده
خوب از شوخی بگذریم اگر سئوالی هست در خدمتم.
به من گفتن صاحب خط باید حظور داشته باشه
برای من هم اصلا امکان پذیر نیست
میشه یکی رو با کپی شناسنامه صاحب خط فرستاد؟؟؟؟؟؟؟
میفهمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از صاحب خط چه مدرکی میخوان؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)