تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 27 اولاول ... 142021222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

نظر شما كاملا صحيحه اما هر كسي با توجه به امكانات و شرايط خودش نظر ميده
    دوستمون گفته بودن آهنگ بكوب گوش نميدن من با توجه به تجربه اي كه از استفاده اين باند بدون آمپ داشتم گفتم بدون آمپ صداي شفاف و خوبي داره بيسشم مناسبه

دوست عزيز كار امپ تقويت فدرت و كيفيت و شفافيت صداست باند بدون امپ اصلا راضي كننده نيست شما هم اگه امپ به سيستمت اضافه كني تفاوتشو متوجه ميشي ( اين تصور شما كه بدون امپ كيفيت بهتره كاملا اشتباهه )
    ضمنان باند شما واسه ايشون كه كيفيت ميخواد مناسب نيست mtx انتخاب بهتري هست

2. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام بر همه
    من هم میخوام jbl963 بخرم ولی قبلش دوتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
    اول اینکه این باند را میشه بدون امپ بست. البته فعلا چون بوجه کم دارم. پخش ماشین jvc-g436 هست
    دوم این که صدای این باند تیز نیست یعنی گوش را نمیزنه
    من تازه عضو شدم و اگه سوالم را نباید این جا مطرح میکردم عذر میخوام

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    من واسه بار اوله که میام توی این تاپیک ! چون تاحالا قصد خرید سیستم نداشتم و حالا برام پیش اومده تا یه سیستم تا 400 تومان ببندم.
    خب من کیفیت خیلی برام مهمه! اینطوری بگم 60% کیفیت و 40% بیس!
    یه ضبط ، یه جفت باند ، و یه آمپ ، جمعا تا 400 تومان بهم معرفی کنید ، ممنون میشم.فقط خواهشا ضبطش از ipod پشتیبانی کنه.
    خودم نظرم روی Pioneer DEH-7250SD هست! خیلی ازش خوشم آمده! به نظر شما چطوره؟

و سه تا سوال:
    1- ساب فقط واسه بلند کردن صداست و آهنگهای تکنو ؟ یا کلا تو ولوم پایین هم تاثیری زیادی رو کیفیت صدا میگذاره؟
    2- ماشین من خودش 4 تا اسپیکر داره.اون دوتای عقب که هیچ! جایگزین میشه. ولی تکلیف این دوتای جلو چی میشه؟ اینارو باید به ضبط وصل کنم یا آمپ؟
    3- من شنیدم مثلا ضبط های پایونیر تقریبا کیفیتشون یکیه و قیمتش بسته به امکاناتش فرق میکنه.این درسته؟

ممنون
    Last edited by mohsenslr; 19-11-2010 at 21:43.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر همه
    من هم میخوام jbl963 بخرم ولی قبلش دوتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
    اول اینکه این باند را میشه بدون امپ بست. البته فعلا چون بوجه کم دارم. پخش ماشین jvc-g436 هست
    دوم این که صدای این باند تیز نیست یعنی گوش را نمیزنه
    من تازه عضو شدم و اگه سوالم را نباید این جا مطرح میکردم عذر میخوام
    سلام دوست من
    ورودتون رو به p30 World تبريك عرض ميكنم.
    چون امپدانس پخش شما بين 8-4 اهم جهت درايو اسپيكرها هست،و p963 امدانس 2 اهم داره احتمال آسيب ديدن پخشتون وجود داره.پس بهتره يه آمپ مناسب تهيه بفرمائيد.
    در مورد صداي اين اسپيكر هم خدمتتون عرض كنم، دوتن از دوستان اين اسپيكر رو تهيه كردند و منتظريم نتيجه رو برامون گزارش بفرمايند.البته در صدد تهيه آمپليفاير هستند.
    در مورد تيزي صدا غير از جنس تيوترهاو ....بيشترين مشكل كه باعث ديستورت شدن صدا يا همون به نوعي جيغ بودن صدا يكي به خاطر خوب درايو نشدن اسپيكر ميتونه باشه.يا كمبود برق مناسب جهت راه اندازي آمپليفاير،همينطور عدم نتظيم مناسب سيستم و....
    در انتها خدمتتون توصيه ميكنم براي اينكه ديگر دوستان هم بتونن شما رو راهنمائي نمايند سوالات خود رو تو اين تاپيك مطرح نمائيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متشكرم.
    با سلام
    من واسه بار اوله که میام توی این تاپیک ! چون تاحالا قصد خرید سیستم نداشتم و حالا برام پیش اومده تا یه سیستم تا 400 تومان ببندم.
    یه ضبط ، یه جفت باند ، و یه آمپ ، جمعا تا 400 تومان بهم معرفی کنید ، ممنون میشم.فقط خواهشا ضبطش از ipod پشتیبانی کنه.

و سه تا سوال:
    1- ساب فقط واسه بلند کردن صداست و آهنگهای تکنو ؟ یا کلا تو ولوم پایین هم تاثیری زیادی رو کیفیت صدا میگذاره؟
    2- ماشین من خودش 4 تا اسپیکر داره.اون دوتای عقب که هیچ! جایگزین میشه. ولی تکلیف این دوتای جلو چی میشه؟ اینارو باید به ضبط وصل کنم یا آمپ؟
    3- من شنیدم مثلا ضبط های پایونیر تقریبا کیفیتشون یکیه و قیمتش بسته به امکاناتش فرق میکنه.این درسته؟

ممنون
    سلام
    اتوموبيلتون چيه؟
    در مورد سوالاتتون:
    1-وظيفه اصلي ساب وور تامين و جبران فركانسهاي پائين هستش و به نوعي تكميل رنج فركانسي كه اسپيكر توانائي اجراي آنها رو نداره.
    2-نوع و توان اسپيكر؟البته به احتمال قوي اگر نخواهيد تعويضشون كنيد،ميتونيد مستقيم به پخش متصل نمائيد.
    3-تقريبا همينطور،پخشهائي كه DAC اونها 24Bit كيفيت پخش بهتري دارن،

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amis j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

و سه تا سوال:

ممنون
    سلام دوست عزیز من بهت اینو پیشنهاد میکنم:
    1 پخش 7250 حدودا 180
    2 باند کنوود 718ex حدودا 90
    3 آمپ کنوود M645 حدودا 100(چهار کاناله)
    + 40-50 تومن هم هزینه نصب که مجموعا میشه حدودا 420. اگه میخوای کمتر بشه بنظر من یه پخش ارزونتر انتخاب کن.
    در مورد سوالات هم بگم که تاثیر ساب اونقدر زیاده که بدون ساب زندگی کردنم سخته و توی همه جور آهنگ هم موثره و بیشتر کیفیتش به باکس مربوطه.
    باندهای جلو هم میتونی به پخش بزنی ولی اگه این کارو نکنی بهتره. پولا رو جمع کن یه جفت کامپوننت برای جلو بگیر که به نهایت کیفیت برسی(به خاطر همین بهت آمپ 4 کانال پیشنهاد دادم)
    پخش های پایونیر هم رده های معمولیش همه یه کیفیت دارن.
    موفق باشی.
    Last edited by amis j0n; 20-11-2010 at 16:59.

8. این کاربر از amis j0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اتوموبيلتون چيه؟
    پژو پارس

1 پخش 7250 حدودا 180
    + 40-50 تومن هم هزینه نصب که مجموعا میشه حدودا 420. اگه میخوای کمتر بشه بنظر من یه پخش ارزونتر انتخاب کن.
    در مورد سوالات هم بگم که تاثیر ساب اونقدر زیاده که بدون ساب زندگی کردنم سخته و توی همه جور آهنگ هم موثره و بیشتر کیفیتش به باکس مربوطه.
    باندهای جلو هم میتونی به پخش بزنی ولی اگه این کارو نکنی بهتره. پولا رو جمع کن یه جفت کامپوننت برای جلو بگیر که به نهایت کیفیت برسی(به خاطر همین بهت آمپ 4 کانال پیشنهاد دادم)
    موفق باشی.
    بعد در آینده اگر بخوام ساب بزارم به این آمپ وصل میشه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 پخش 7250 حدودا 180
    موفق باشی.
    سلام دوست من
    شما كجا 7250SD رو 180 ديديد؟
    پائينترين قيمتي كه ميشه براتون (با گارانتي و متعلاقات اصلي) تهيه كرد 189 هستش.اين قيمتها وسوسه كننده هستش،ولي مواظب باشيد.
    پژو پارس

بعد در آینده اگر بخوام ساب بزارم به این آمپ وصل میشه دیگه؟
    خير،آمپ ضعيفي هستش.
    اگر بتونيد يه 100-150 تومن ديگه بزاري رو پولت ميتونم يه سيستم كيفيتي خوب براتون پيشنهاد بدم.

11. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست من
    پائينترين قيمتي كه ميشه براتون (با گارانتي و متعلاقات اصلي) تهيه كرد 189 هستش.اين قيمتها وسوسه كننده هستش،ولي مواظب باشيد.

خير،آمپ ضعيفي هستش.
    اگر بتونيد يه 100-150 تومن ديگه بزاري رو پولت ميتونم يه سيستم كيفيتي خوب براتون پيشنهاد بدم.
    اگر با اون 100 150 تومان خیلی کیفیت صدا فرق میکنه ، مشکلی نیست.پیشنهادتون رو بگید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه amis j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من
    سلام. حمید جان عرض کردم حدودی همین سیستم رو البته بدون هزینه نصب برای یکی جمع کردم شد 390. البته آخرای تابستون بود
    Last edited by amis j0n; 21-11-2010 at 19:45.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر با اون 100 150 تومان خیلی کیفیت صدا فرق میکنه ، مشکلی نیست.پیشنهادتون رو بگید ممنون میشم.
    سلام
    خب پيشنهادي كه بهتون ميدم،از نظر قيمتي نميتوني جائي پيدا كني (حد اقل تو تهران)و از نظر كيفيت هم تو رنج قيمتي عاليه:
    1-پخش همون 7250SD قيمت 189
    2-استيج جلو كامپوننت كلاريون سري SRQ1621Sقيمت فروشش بالاي 105 تومن هست،من برات 85 ميگيرم
    کد:
    3-آمپ دوكانال جهت كامپوننت سري APX 2121قيمت فروشش 95 به بالاست ولي من براتون 80 ميگيرم
    کد:
    به استاندارد معتبر CEA2006 كه دقت ميفرمائيد تو توان خروجيهمه خروجيهاشون رو زياد مينويسند اينا كمتر ميگن،جالبه
    4-ساب ووفر اينفينيتي سري رفرنس مدل REF1250Wكه بسيار ساب كيفيتي هست و هيچكجا پيدا نميشه،دوتا اگر اشتباه نكنم اك موجود هست.ميتونم برات 70 تومن بگيرم
    کد:
    5- آمپ مونو جهت ساب كلاريون سرس XR2110 كه اين هم فروشش 180 تومنه ولي من براتون 150 ميگيرم
    کد:
    6-پك برق كامل استينگر 4 گيج كه نياز كامل شما رو از تمامي كابلها و فيوز و....رفع مينمايد قيمت 60 تومن
    ضمنا نيازي به استيج عقب نداريد.
    البته كمي بالاتر رفت ولي مي ارزه.مجموعا ميشه 634،000 تومن.
    در خدمتم.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •