تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 228 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

در آغاز فعالیت bandehkhoda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بسم الله الرحمان الرحیم

خداوندا ...

مرا واسطه عشق خود میان آدمیان کن ،تا آنجا که نفرت است عشق را ارزانی کنم ،آنجا که تقصیر وگناه است ببخشایم ، آنجا که تفرقه وجدایی است پیوند بزنم، آنجا که خطاست راستی را هدیه کنم، آنجا که شک است ایمان بدهم ، آنجا که نومید است امید شوم، آنجا که ظلمت است چراغی برافروزم، آنجا که غم است شادی به پا کنم

خداوندا...

باشد که بیشتر تسلی دهم تا تسلی یابم، در پی فهمیدن باشم تا فهمیده شدن، در پی دوست داشتن باشم تا دوست داشته شدن، زیرا با دادن است که می گیریم، با فراموشی خویشتن است که خویشتن را می یابیم، با بخشیدن است که بخشوده می شویم، وبا مردن است که زنده می شویم

دوستان عزیز سلام.
    خدا را شاکرم که به این تاپیک برخورد کردم و توفیقی شد برای اینکه بتونم با اندک سوادی که دارم ، با دوستان محترم و عزیزم کمی در رابطه با اینترنت اختلاط کنیم.
    قبل از هر چیز عرض کنم که من یکی از کارمندان شرکت پیشگامان هستم و صرف نظر از اینکه کارمند پیشگامان هستم و فقط بعنوان یک مطلع کوچک از مشکلات اینترنت کشور با شما سخن گفته و امیدوارم با همه مشکلاتی که در عرصه ارائه اینترنت پر سرعت در کشور وجود داره ، بتونیم در یک فضای آمیخته با احترام متقابل و همانند انسانهای متمدن برای بهتر شدن شرایط ونیز برای ارتقاء سطح انتقاد پذیری و همینطور افزایش دانش و درک درست از شرایط فعلی جامعه با هم تعامل و تفاهم برقرار کنیم.
    در ضمن این رو هم بگم که من وکیل مدافع شرکت نیستم . تاکید میکنم که وکیل مدافع نیستم و فقط بعنوان یک مطلع کوچک و همچنین یک دلسوز مایلم که در فضایی آمیخته با احترام مشکلات رو باهم بررسی و در جهت رفع اون مشکلات با کمک شما گرامیان بکوشیم.
    خیلی عامیانه اگر بخوام بگم منظوریم اینه که با بی ادبی و خدای نکرده توهین ، هیچوقت هیچ مشکلی حل نمیشه.در جوامع متمدن و البته منطقی برای رفع یک نقیصه و یک مشکل ، اون مساله خاص رو با صاحبنظران و مسئولین مطرح میکنند و در یک تعامل خوب و منطقی در جهت رفع مشکل پیشنهاد داده و یا چاره اندیشی میکنند.
    اما متاسفانه در ایران این تصور وجود داره که اگر خدای نکرده هر نقیصه ویا مشکلی اگر وجود داره خدای نکرده یا نیت و قصد تعمدی وجود داره ویا زبونم لال اون مجموعه و یا شخص دزده و دستش کجه.
    من خواهشم اینه که قبل از اینکه بخواهیم شخصی و یا مجموعه ای رو متهم کنیم ( همونطوری که در اعتقادات ما تهمت زدن کار زشت ونکوهیده ایه و هر اتهامی بدون داشتن مدرک نوعی تهمت محسوب میشه) بهتره اول کمی منطقی تر به مسائل نگاه کنیم و در صورت وجود شبهه از افراد با اطلاع سئوال کنیم و در صورت محرز شدن گناه در مورد اون با اطمینان صحبت کنیم نه اینکه خدای نکرده فقط نیت صرفا اعتراض بدون منطق باشه.
    من بعنوان یک برادر کوچکتر از شما خواهش میکنم که بدون اینکه نسبت به هم سوء ظن و یا پیش داوری داشته باشیم متمدانه و محترمانه باهم به بحث بنشینیم ، با پیشنهاد و انتقاد صحیح و دارای منطق در جهت رفع مشکلات موجود در هر بخشی که میتونه به اعتلای نام کشور عزیزمون بینجامه به هم کمک کنیم.

بطور مثال اگر شما خدای نا کرده با یکی از اعضای خانواده مشکلی داشته باشی ، بجای اینکه ایرادش رو به خودش گوشزد کنی تا برای رفعش تلاش کنه ، فقط پشت سرش فحش و نا سزا بدی که دردی دوا نمیشه . چه بسا اون شخص کارهای زشت خودش رو بخاطر اینکه هنوز ازش آگاه نشده ادامه بده.
    ببخشید که خیلی طولانی شد. در فرصت مناسب خوشحال میشم که به تک تک شبهات شما بصورت اختصار جواب بدم . البته با این پیش فرض که شما اطمینان داشته باشید که نمیخوام از پیشگامان دفاع کنم و اینکه من در مورد پیشگامان صحبت نکنم و فقط مشکلات اینترنت کشور رو خدمتتون عرض کنم .

یا حق

2. 2 کاربر از bandehkhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام ...
    امروز رفتم نمایشگاه الکامپ ... رفتم غرفه پیشگامان یارو هی میگفت بیا فلان قدر تخفیف میدم و سرعت توپه و این حرفا ، گفتم کجای سرعتتون توپه آخه ... دهنمونو صاف کردین با این سرعت مضخرفتون ... یارو گفت ا مگه شما مشترک ما هستین ؟ گفتم آره ... گفت تشریف بیارین اینجا هدیه بهتون بدیم ... رفتم یه فرم نظرسنجی پر کردم هدیه هم یه 1گیگ ترافیک دادن با یه آنتی ویروس لایسنس دار با خودکار و لیوان D:
    شما هم پاشین برین نمایشگاه حداقل 1گیگ ترافیک بگیرین ...
    فقط حالا نمیدونم چجوری میشه از این 1گیگ ترافیک استفاده کرد ... !!!
    1- اول به اطلاع این دوست خوبمون برسونم که سرویسهای پیشگامان سرعتش با قبل تفاوتی نکرده بلکه مشکل اساسی اختلالات شبکه در چند ماهه اخیر متاسفانه به دلیل تغییر توپولوژی شبکه شرکت ارتباطات زیر ساخت بوده است. برای داشتن اطلاعات دقیقتر دعوت میکنم که روزنامه فن آوران ( اولین و تنها روزنامه در حوزه IT در کشور) مورخ 1390/9/4 رو مطالعه بفرمائید.( جهت صهولت در دسترسی به لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمائید.) و این کاهش سرعت و اختلال فقط مربوط به یک یا دو شرکت اینترنتی نبوده بلکه تمامی اینترنت کشور دچار اختلال هستش. در ضمن برای تکمیل اطلاعاتتون دعوت میکنم به لینک زیر هم سر بزنید . مطمئن هستم که مفید خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- خدمت این دوست عزیزمون عرض کنم که در تمام دنیا در راستای رضایتمندی مشتریان و برای اینکه به مشکلات خدمات و محصولاتشون پی ببرند ، طرح های نظر سنجی رو به اجرا میگذارند تا بتونند به نقاط ضعف و قوت خودشون پی ببرند و شرکت پیشگامان برای تشویق مشتریان خوبش که از اونها بعنوان خانواده بزرگ پیشگامان یاد میکنه این طرح رو در نمایشگاه الکامپ هم عملی کرد تا هم به مشتریانی که برای خودشون و برای خدماتی که میگرفتن ارزش قائل بودن یک هدیه ناقابل تقدیم کنه و هم اینکه بتونه از طریق ارتباط با مشتریان ، از نقطه نظرات و از معایب و مزایای سرویسهای خودش مطلع بشه تا بتونه مشکلات خودش رو رفع و نقاط قوت خودش رو تقویت کنه که بی اقراق جای تقدیر داره.

3- برای اینکه بتونید از اون هدیه یک گیگ استفاده کنید کافیه که در زمانی که قصد انجام شارژ آنلاین رو دارید طبق مراحل ذیل کد 16 رقمی رو وارد وب سایت شرکت کنید تا اون یک گیگ به شما تقدیم بشه.

ا[COLOR="red"]1- وارد سایت پیشگامان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشوید.
    2-روی لینک پرداخت آنلاین کلیک کنید.[/COLOR]

3- نام کاربری خودتون رو بصورت 21 و سپس شماره تلفنتون وارد کنید و سپس کلید Enter را بفشارید.

4- روی ثبت کد تخفیف کلیک کنید.

5- کد 16 رقمی رو وارد کنید و روی دگمه ثبت کلیک کنید.

به همین راحتی. فقط توضیح بدم که این مراحل فقط در زمان شارژ مجدد قابل انجامه و باید در زمانی که دارید سیستمتون رو شارژ میکنید در کنارش این عملیات رو هم انجام بدید.

یاحق
    Last edited by bandehkhoda; 01-01-2012 at 16:58.

4. این کاربر از bandehkhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود بر شما دوست عزیز.
    سوالی خدمتتون داشتم.
    همونطور که میدونیم واردات پهنای باند در کشور تنها در انحصار شرکت زیر ساخت هست.
    پیشگامان طی خبر هایی که شنیدیم میخواد پهنای باند رو خودش به طور مستقل از طرف جنوب کشور وارد کنه.
    خوب اینکار براش خیلی سود داره و بسیار ارزونتر میتونه پهنای باند تهیه کنه اما چگونه اینکار رو انجام میده؟
    اصلا شما این خبر رو تایید میکنید؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بطور مثال اگر شما خدای نا کرده با یکی از اعضای خانواده مشکلی داشته باشی ، بجای اینکه ایرادش رو به خودش گوشزد کنی تا برای رفعش تلاش کنه ، فقط پشت سرش فحش و نا سزا بدی که دردی دوا نمیشه . چه بسا اون شخص کارهای زشت خودش رو بخاطر اینکه هنوز ازش آگاه نشده ادامه بده.
    ببخشید که خیلی طولانی شد. در فرصت مناسب خوشحال میشم که به تک تک شبهات شما بصورت اختصار جواب بدم . البته با این پیش فرض که شما اطمینان داشته باشید که نمیخوام از پیشگامان دفاع کنم و اینکه من در مورد پیشگامان صحبت نکنم و فقط مشکلات اینترنت کشور رو خدمتتون عرض کنم .

یا حق
    سلام دوست عزیز
    من تمام نوشته شما را خواندم ، شما هم اگر حوصله داشتی نوشته من را بخوان .

من تعجب کرده بودم که یعنی تابحال هیچکس از پیشگامان این تاپیک را ندیده !!!
    خوب حالا که شما اومدی و از در صلح و دوستی وارد شدی ،بگذار برایت توضیح دهم که چرا یک عده ای (مخصوصا خود من) مجبور میشویم بجای گفتن مستقیم مشکلات به شرکت پیشگامان ، اینجا پشت سرش فحش و ناسزا بدیم .

من و بقیه دوستان نیز میدانیم که اگر مشکلات یک شرکت را به خودش گوشزد کنیم ، بهتر است تا اینکه پشت سرش فحش و ناسزا بدیم.

اما آیا شما واقعا از نحوه پشتیبانی شرکت، خبر داری ؟ اگر صفحات گذشته این تاپیک را ورق بزنی میبینی اغلب دوستان از پشتیبانی پیشگامان ،کلافه شده اند. قطع کردن ، دیر جواب دادن ، جواب سربالا دادن و در اصطلاح کلی پیچوندن مشتری از کارکردهای عمده پشتیبانی پیشگامان است.

بهترین قسمتی که میتونه یک مشتری را نگه داره ،پشتیبانی خوب هست ،حتی اگر پشتیبانی نتونه هیچ کمکی بکنه ، رفتار خوب پشتیبانی میتونه مشتری را تا ابد، نگه داره.
    چند سرویس دهنده دیگر نیز هستند که سرعتهایی به مراتب بدتر از پیشگامان ارائه میکنند، اما با پشتیبانی خوش اخلاق و مودبی که دارند ، مانع از قهر مشتری میشوند.

من خودم چندبار با پشتیبانی پیشگامان تماس گرفتم ، اما هربار نه تنها مشکلی از من حل نشد،بلکه به خودم فحش دادم که چرا از این شرکت سرویس گرفتم. بعضی از پاسخ دهندگان پشتیبانی انگار ،تازه از خواب بلند شده اند .چنان به زور صحبت میکنند که فکر میکنی یکی باید پیدا بشه،مشکل خودشان را برطرف کنه.

وقتی گوش شنوایی نیست،انتظار داری در این تاپیک چه چیزهایی گفته شود؟

یکی دیگر از مشکلات عمده پیشگامان این است که مشکلات را به صورت شفاف توضیح نمیدهد ، شما قسمت اخبار سایت پیشگامان را نگاه کن ، هر چه دلت بخواهد در مورد بازی،برد و باخت تیم پیشگامان صحبت کرده،اما دریغ از یک خبر که بگوید :مشکلات اینترنت 24 ساعت گذشته بدلیل ....

همین الان اخبار سایت را نگاه کن :
    انگار پیشگامان بجز تیمش هیچ چیز دیگری ندارد :

- 4 دی، ,والیبال پیشگامان میزبان نوین کشاورز تهران
    - تیم والیبال پیكان تهران ، تیم پیشگامان كویر یزد را سه بر یك شكست داد
    - مسابقات واليبال ليگ برتر مردان باشگاه هاي كشور روز یکشنبه در قالب هفته نهم رقابت ها برگزار می شود که تیم والیبال پیشگامان کویر میزبان تیم پیکان تهران است .
    - نشست مدیرباشگاه پیشگامان کویر با رئیس فدراسیون والیبال
    - تیم والپیال پیشگامان كویر یزد در هفته هشتم لیگ برتر والیبال کشور توانست سه بر صفر تیم مناطق نفت خیز جنوب را شكست دهد.
    - ليگ برتر واليبال پیشگامان میزبان مناطق نفت خیز جنوب

خبرهای مربوط به تیم پیشگامان در حدود 70 درصد اخبار سایت را تشکیل داده است.

واقعا، چند درصد مردم ایران که مشتری پیشگامان هستند، به تیم پیشگامان علاقه دارند ؟؟؟
    در مقابل
    چند درصد مشتریان به سایت پیشگامان مراجعه میکنند ،تا اخبار مربوط به تیم را دنبال کنند ؟؟؟

آیا پیشگامان نمیتوانست در سایتش از علت اختلال در اینترنت کشور صحبت کند ؟؟؟؟
    در حدود دو تا سه هفته پیش که قطعیهای پیشگامان در یزد به اوج خود رسیده بود ،من بیشتر از 40 دفعه به سایت پیشگامان مراجعه کردم تا نکند شرکت پیشگامان در خبری علت این قطعیها را توضیح دهد ، اما فقط خبرهای معمولی برد و باخت تیم و ...

صحبتهای دیگر هم هست ،من این صحبتها را مستقیما به شما نمیگویم ، چون شما هم کارمند این شرکت هستید و به قول خودتان وکیل مدافع آن نیستید .
    بهرحال این صحبتهای من و هرکسی که با من موافق هست. ببخشید طولانی شد.
    Last edited by mojtaba_2006; 25-12-2011 at 16:31.

7. 3 کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من تمام نوشته شما را خواندم ، شما هم اگر حوصله داشتی نوشته من را بخوان .
    من تعجب کرده بودم که یعنی تابحال هیچکس از پیشگامان این تاپیک را ندیده !!!
    خوب حالا که شما اومدی و از در صلح و دوستی وارد شدی ،بگذار برایت توضیح دهم که چرا یک عده ای (مخصوصا خود من) مجبور میشویم بجای گفتن مستقیم مشکلات به شرکت پیشگامان ، اینجا پشت سرش فحش و ناسزا بدیم .
    من و بقیه دوستان نیز میدانیم که اگر مشکلات یک شرکت را به خودش گوشزد کنیم ، بهتر است تا اینکه پشت سرش فحش و ناسزا بدیم.
    اما آیا شما واقعا از نحوه پشتیبانی شرکت، خبر داری ؟ اگر صفحات گذشته این تاپیک را ورق بزنی میبینی اغلب دوستان از پشتیبانی پیشگامان ،کلافه شده اند. قطع کردن ، دیر جواب دادن ، جواب سربالا دادن و در اصطلاح کلی پیچوندن مشتری از کارکردهای عمده پشتیبانی پیشگامان است.
    .
    .
    .
    داداش خودت رو خسته نکن.
    این فرد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فقط برای ترمیم وجهه پیشگامان اومده اینجا ؛ البته نه با نیت خیر ، بلکه با موذیگری.
    وقتی اکثریت پشتیبانی پیشگامان ، برخورد بدی دارند ، یهو یکی پیدا میشه و میگه : من کارمند پیشگامان هستم و میخوام کمک کنم !
    این یعنی چی ؟!!!!!!!!!!
    اینا که برای کاربران خودشون ارزش قائل نیستن. (نمونه اش : برخورد های بد پشتیبانی)
    بنابراین دنبال جذب مشتری هستن.

موقع انتخاب ISP ، به دروغ گفتن که سرعت شبانه 1 مگ ، بالای 100 هستش. 2-3 روزی بالای 100 بود و بعدش اومد روی 30 ! هر چی بیشتر به پشتیبانی زنگ زدم ، کمتر نتیجه گرفتم.
    تست های سرعت رو در 2 صفحه قبل هم گذاشتم.
    کار به جایی رسید که بعد از 3 هفته ، قراردادم رو با پیشگامان فسخ کردم.
    با وجودی که 1 هفته از قراردادم و همینطور مقداری از حجمم باقی مونده بود ، حاضر نشدن با من تسویه بکنن و هزینه مدت باقیمانده سرویسم رو بهم برگردونن ! (به این نمیگن دزدی؟!)

الان از مخابرات سرویس گرفتم :
    محدودیت حجمی پیشگامان رو نداره ، همون سرعت شبانه رو داره ، قیمتش یک سوم پیشگامانه.

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

اگه مشکل از کل شرکتا هست چرا دوست من که از شهراد سرویس گرفته 3 ماهه که شبانش از 200 پایینتر نیومده و روزانش تا 500 میره بالا !؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض Error Open Pages

من چند وقته موقع باز کردن صفحات وب با این پیج روبرو میشم..(با مرورگرهای مختلف ازجمله firefox, opera , ie )....میخواستم بدونم، مشکل از کجاست....

Last edited by mrr; 26-12-2011 at 15:47.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وقتی گوش شنوایی نیست،انتظار داری در این تاپیک چه چیزهایی گفته شود؟
    دوست عزیز سلام.
    از اینکه دیر به دیر جواب میدم معذرت میخوام یکی از دلایلش اینه که من هنوز کاربریم در دوره آزمایشی سایت قرار داره و تمام مطالب من با تاخیر و البته پس از تأیید مدیران محترم سایت ، در سایت قرار میگیره و دوم اینکه متاسفانه به شدت سرم شلوغه.
    اما در جواب دوست خوبمون آقا مجتبی عرض کنم که در شرکت پیشگامان واحدی وجود داره به اسم واحد کنترل کیفیت که این واحد وظیفه رسیدگی به شکایات رو هم داره . شما میتونید با برقراری تماس با دوستان واحد کنترل کیفیت و یا با مراجعه به سایت شرکت به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد، انتقاد و یا شکایت خودتون رو مطرح کنید و با دریافت کد رهگیری مطرح شده ، نسبت به پیگیری اقدامات صورت پذیرفته هم مطلع بشید. در ضمن داخل منوی تماس تلفنی شرکت قسمتی برای ظبط پیام های تلفنی مشترکین وجود داره که میتونید شکایات خودتون رو اونجا مطرح کنید تا با شما تماس بگیرند و پیگیری کنند.

همین الان اخبار سایت را نگاه کن :
    انگار پیشگامان بجز تیمش هیچ چیز دیگری ندارد :
    دوست خوبم . شما اشتباهاً بجای سایت پیشگامان توسعه که یکی از 26 شرکت زیر مجموعه گروه پیشگامان هستش و متولی اینترنت پر سرعت گروه هست، به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کرده اید . خوب طبیعی هستش که اون سایت اخبار مربوط به گروه رو درج میکنه . هر چند که من هم با شما هم عقیده هستم و فکر میکنم که بهتره که مشکلات موجود در وب سایت رسمی شرکت درج بشه . هر چند که معتقدم وقتی مشکلی پیش میاد درصد بسیار کمی از مشترکین به وب سایت مراجعه می کنند و مابقی بجای مراجعه به سایت سعی میکنند با تماسهای مکرر و بصورت شفاهی جوابی از پرسنل پشتیبانی فنی دریافت کنند که در چنین مواقعی ترافیک تلفنها به شدت زیاد میشه و قبول کنید که کار پاسخ گوئی سخت تر از قبل هم میشه. شاید بهتر باشه که شرکت در چنین مواقعی با پیامک به مشترکین مراکزی که دچار مشکل و قطعی هستند اطلاع رسانی کنه.
    البته خیلی هم غیر منصفانه قضاوت نکنیم . چون پیشگامان در مواقعی که در مراکز خاص قطعی داره پیغام ظبط شده ای رو بر روی تلفنهاش قرار میده مبنی بر اینکه در مرکز مخابراتی شما مشکلی وجود دارد و از اینکه صبر و تحمل دارید سپاسگذاریم اما اکثر دوستانی که تماس میگیرند توجهی به پیغام نمیکنند و علاوه بر اشغال تلفنها ، مایل هستند که حتماً همین پاسخ رو از یکی از همکاران من بگیرند.

نقل قول نوشته شده توسط ;netscan
    همونطور که میدونیم واردات پهنای باند در کشور تنها در انحصار شرکت زیر ساخت هست.
    پیشگامان طی خبر هایی که شنیدیم میخواد پهنای باند رو خودش به طور مستقل از طرف جنوب کشور وارد کنه.
    خوب اینکار براش خیلی سود داره و بسیار ارزونتر میتونه پهنای باند تهیه کنه اما چگونه اینکار رو انجام میده؟
    اصلا شما این خبر رو تایید میکنید؟
    نه دوست خوبم . من این خبر رو تأیید نمیکنم . طبق قانون فعلی متاسفانه تنها مرجع تأمین پهنای باند در کشور شرکت ارتباطات زیر ساخت هستش و تا اونجائی که من اطلاع دارم با پیشنهاد پیشگامان مبنی بر تأمین پهنای باند با قیمت ارزانتر برای زیرساخت هم موافقت نشد. اما عرایض بنده رو بعنوان خبر قطعی تلقی نکنید . ممکنه اطلاعات من غلط باشه چون این اخبار رو از مقامات تصمیم گیرنده و مسئول نشنیدم.اما اینکه پیشگامان بتونه پهنای باند مورد نیاز خودش رو وارد کشور کنه کلاً منطفی هستش.

دوست گرامی ، feizol65 عزیز. با تمام احترامی که برای شما و عقایدتون قائل هستم ، و با اینکه کاملاً به شما حق میدم که به من و به شرکت پیشگامان بد بین باشید، اما بهتره کمی منطقی تر بیندیشید. نیازی نبود که من خودم رو کارمند پیشگامان معرفی کنم . اگر میخواستم وجهه پیشگامان رو درست کنم ، نیازی به این نبود که خودم رو سپر بلای پیشگامان کنم و بی احترامی ها و توهین های احتمالی بعضی از عزیزان رو به جون بخرم. میتونستم خودم رو یکی از کاربران عادی سات معرفی و درجهت دفاع از پیشگامان کلی هم دروغ سرهم کنم. کما اینکه من برای عرایضم دلیل و برهان منطقی و البته مستند داشتم و ارائه هم دادم. مثل مقالاتی که تو روزنامه فن آوران معرفی کردم. ولی با همه اینها به شما حق میدم که اینطور منفی فکر کنید . متاسفانه شرکتهای موجود در کشور ما در حوزه احترام به مشتری و ارباب رجوع بسیار ضعیف عمل کرده و هنوز نتونستند اعتماد مردم رو به خودشون جلب کنند اما این اطمینان رو میدم که شرکت پیشگامان قدمهای اولیه رو هرچند بسیار ضعیف ، داره بر میداره تا فقط شعار تکریم مشتری رو نداده باشه. بگذریم من قرار بود از پیشگامان دفاع نکنم

نقل قول نوشته شده توسط mrr
    من چند وقته موقع باز کردن صفحات وب با این پیج روبرو میشم..(با مرورگرهای مختلف ازجمله firefox, opera , ie )....میخواستم بدونم، مشکل از کجاست....
    دوست خوبم این مشکل دلایل متعددی میتونه داشته باشه . اما در ارتباط با آدرسی که شما مد نظرتون هست باید عرض کنم که کشور ما مورد تحریم قرار گرفته و خیلی از شرکت های بزرگ آمریکائی اجازه دسترسی به نرم افزارها و حتی دانلود بعضی از درایورهاشون رو به IP های ایران نمیدن. برای اینکه مشکل شما حل بشه توصیه ام اینه که از سایت های معتبری مثل همین سایت و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جهت دانلود نرم افزار فلش استفاده کنید و یا اینکه میتونید از فیلتر شکن ها ویا نرم افزارهای تغییر IP استفاده کنید تا اونها رو به اشتباه بیندازید. اگر هم براتون سخته لطفاً برام پیغام خصوصی بزارید تا این نرم افزار رو براتون ایمیل کنم.

از اینکه طولانی شد پوزش میخوام . هرچند که دریا دریا پاسخ نگفته باقی مانده اما از حوصله شما دوستان خارج بوده و همچنین خیلی از مسائل رو نمیشه در قالب نوشته بیان کرد و توضیحات شفاهی رو میطلبه.

یا حق

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

جناب بنده خدا من سوال دارم از شما من الان میخوام سرویس پیشگامان رو تو شهرمون سمنان بگیرم.قبلا من از شرکت دیگه ای سرویس میگرفتم تا جایی که اطلاع پیدا کردم بیاد مودمم رو کانفیگ کنم برای اینکار این شرکت 15000 تومن میگیره که خیلی زور داره امکان داره راهی به من نشون بدید تا بتونم خودم نسبت به کانفیگ کردن مودمم اقدام کنم و این هزینه رو ندم.
    با سپاس

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

جناب بنده خدا من سوال دارم از شما من الان میخوام سرویس پیشگامان رو تو شهرمون سمنان بگیرم.قبلا من از شرکت دیگه ای سرویس میگرفتم تا جایی که اطلاع پیدا کردم بیاد مودمم رو کانفیگ کنم برای اینکار این شرکت 15000 تومن میگیره که خیلی زور داره امکان داره راهی به من نشون بدید تا بتونم خودم نسبت به کانفیگ کردن مودمم اقدام کنم و این هزینه رو ندم.
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست خوبم . شما اشتباهاً بجای سایت پیشگامان توسعه که یکی از 26 شرکت زیر مجموعه گروه پیشگامان هستش و متولی اینترنت پر سرعت گروه هست، به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کرده اید . خوب طبیعی هستش که اون سایت اخبار مربوط به گروه رو درج میکنه . هر چند که من هم با شما هم عقیده هستم و فکر میکنم که بهتره که مشکلات موجود در وب سایت رسمی شرکت درج بشه .
    سلام مجدد
    البته منظور من از پاسخ دادن مجدد، لج و لجبازی نیست ، اما فقط میخواستم به شما بگویم که،در روزهای ابتدایی که به دفتر پیشگامان مراجعه میکردم ، بعد از تحویل مودم و کارهای دیگر، از فردی که مودم را به من تحویل داده بود،پرسیدم برای دیدن گزارش کارکرد به چه نشانی مراجعه کنم که همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به من دادند و توضیح دادند که در پایین صفحه (نسخه قدیمی سایت) لینکی قرار دارد که میتوانید از آن گزارش کارکرد را ببینید ، پس من حق دارم که این سایت را به عنوان سایت اصلی بشناسم و به اشتباه به آن مراجعه نکرده ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •