سلام خسته نباشید لطفا نحوه نصب تم به kc910 رو همراه با نرم افزارهای مورد نیاز تو ضیح بدین تا از این گوشی زده نشیم مرسی
سلام خسته نباشید لطفا نحوه نصب تم به kc910 رو همراه با نرم افزارهای مورد نیاز تو ضیح بدین تا از این گوشی زده نشیم مرسی
درست نمیشههههههه
میدونم درست زدم ولی.....
کسی یوزر نداره بده؟؟؟
يه پيشنهاد. برو توي سايت lg. توي قسمت ايران. اونجا عضو شو. بعد بيا توي اين سايت يجا بهت ميگه اگه توي اون سايت عضو هستيد با همون اسم كاربري وارد شيد.
ممنون داش
اگه میشه این سایتشم برام بزار من اینترنت گردیم صفره![]()
اول ميري به اين ادرس
قسمت موبايل و عضويتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S_ALI_A; 12-09-2010 at 00:05.
دوستان این لینک کار نمیکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب معلومه کار نمیکنه چون پاک شده!
اگه منظورت اینه که لینک جدید بزاریم، باید میگفتی چی هست و از کجا آوردیش تا بعد ببینیم داریمش که برات آپ کنیم یا نه.
دوست عزیز تو همین تاپیک چند تا صفحه قبلتر برداشتمش
اما الان یه مشکل دیگه دارم و اساتید فن لطفا کمک کنن گوشیم ال جی کا پی 500 هستش بعد اینکه تم رو انتقال دادم الان دیگه بالا نمیاد و با یو اس بی هم بالا نمیاد تا فلش کنم می فرمائید چی کار باید انجام بدم تا گوشیم دوباره روشن شه ممنون میشم اگه کمک کنید الان واقعا موندم که چی کار کنم من با توجه به اینکه مطالب رو خوندم عمل کردم البته گوشی بالا اومد و من خواستم تم ها رو تغییر بدم که گوشیم از حال رفت
Last edited by DIKT; 19-09-2010 at 11:09.
ویرایش....
Last edited by Steps-Rap; 19-09-2010 at 18:19.
این آدرس اون لینک
و خواهشا یه راهنمائی بفرمائید من بعد ریختن تم مشکلی نداشتم اما اومدم تم ها رو تو گوشی عوض کنم که گوشیم الان دیگه بالا نمیاد یعنی وقتی روشن می کنم یه صفحه آبی فقط برام میاد اگه یه توضیحی بدین که چیکارش کنم ممنون میشم البته دوستان میگنن باید فلش بشه و چطوریاش رو باز موندمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از توجه شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)