دوستان یه سوال
در صورت آیدیت گوشی به 2.1 یا ورژن های غیر اورجینال، مولتی تاچ اضافه می شه بهش؟؟؟
و اینکه به نظرتون دسته دوم تمیزش چند می ارزه؟
دوستان یه سوال
در صورت آیدیت گوشی به 2.1 یا ورژن های غیر اورجینال، مولتی تاچ اضافه می شه بهش؟؟؟
و اینکه به نظرتون دسته دوم تمیزش چند می ارزه؟
من در آسانه ی خرید این گوشیم ولی اینجا رو دیدم دودل شدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نظری نداره؟
اگه صرفا به خاطر این موضوع پشیمون شدی، بخر... به این چیزا نباید خیلی توجه کنی( نظر شخصی)
ولی اگه دلیل پشیمونیت، صفحه ی خیلی کوچیک، عدم ساپورت رسمی از سوی شرکت سونی اریکسون، پردازنده ی ضعیف به نسبت گوشی های روز و مواردی از این قبیل باشه، بهت حق میدم که پشیمون شده باشی
نه... خوشبختانه با بقیه ی چیزاش مشکل ندارم. نسبت به امکانات و جیب من فکر کنم مناسب باشه.
اگه کببوردش برات مهم نیست، می تونی رو X8 یا W8 هم فکر کنی... از نظر قیمت تقریبا مشابه همینه. ولی حداقل صفحه نمایش بزرگتری دارن. از نظر خروجی صدا هم کمی بهتره
خیلی ممنون. حق با شماست. ولی یه چیز تو مایه های این X8 نیست که کیبورد هم داشته باشه؟ من مرده ی اون کیبوردشم فقط!![]()
اگه بتونی بیشتر هزینه کنی و xperia mini pro که در واقع سری جدید همین گوشی هست رو بگیری که خیلی عالی می شه. چون از نظر سخت افزاری خیلی خوبه ( تقریبا در حد آرک و نئو) و آندروید4 هم براش قراره بیاد. قیمت هم حدود 300
ولی اگه در همین حدود می تونی هزینه کنی، یه گوشی سامسونگ داره. نمی دونم پیدا می شه یا نه. ولی اون هم کیبورد داره و در همین حدوداست و خوبیش اینه که آندروید 2.2 داره.
یه سر اینجا بزن مشخصاتش رو ببین
Samsung Galaxy 551/I5510
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر... هدف گذاری می کنیم روی Xperia mini pro. این سامسونگه هم باحال بود ولی دوربینش پایین بود! این Xperia mini pro همه چیش عالی بود ولی. یه کم صبر می کنیم واسه خرید ولی فک کنم بیرزه.
بازم تشکر!
سلام
اول از همه یکم عذر خواهی میکنم که درست فرصت نکردم همه چی رو از اندروید بخونم
یچیزایی دستگیرم شد اما تازه این گوشیو واسه خواهرم گرفتم اگه میشه راهنماییم کنید
1- هر بکگراندی که واسش میزارم زوم میشه سایطشم که سایز گوشی میکنم همین میشه (چه کنم؟)
2- الان من بخام بازی یا برنامه بریزم حتما گوشی باید روت شه؟ و اگه اینطوره چه برنامه ها و یا بازیهایی بدون روت اجرا میشه؟
3- واسه gps چه برنامه ای پیشنهاد میکنید؟(اینم باید گوشی روت بشه؟)
4- میخام وصل شم به اینترنت وایرلس وصل میشه اما بروزر وصل نمیشه
ورژن آندرویدشم 2.1 خودش هست
پیشاپش تشکر میکنم از دوستانی که به فکر ما تازه کارا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)