سلام به جمع جميع داتكيان كه اينترنتشون نصف شده..
من 128 داتك دارم 5-6 روزه گرفتم از اول كه 5-6 دانلودش بود الان (شنبه) شده 9-10 ولي بايد بيشتر باشه!
اين چه وضعيه!
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام به جمع جميع داتكيان كه اينترنتشون نصف شده..
من 128 داتك دارم 5-6 روزه گرفتم از اول كه 5-6 دانلودش بود الان (شنبه) شده 9-10 ولي بايد بيشتر باشه!
اين چه وضعيه!
من که 12 شده بودمنوشته شده توسط hamedy
الان شدم 15 باز خدا رو شکر
ولی کو 25 که قبلا بودیم
128 داتک بیشتر از 12 نمی ده دیگه
من دیروز تکاس گرفتم با داتک با گفتم این چه وضعشه
گفتن بخاطر شیرینگ هست و ممکنه به یک سوم هم برسه من هم گفتم شیرینگی که نصفه شب هم سرعتم 10 باشه بهتره اصلا دیگه اسمشو بزارین 128
یارو هم وقتی دید من کوتاه نمیام گفت حق با شماست و گفت با پیشنهادات و انتقادات تماس بگیرید و مشکلتونو بگین جالب اینجاست که قبلش همش میگفت مال کدوم مرکزین
من هم گفتم من جزو انجمن بزرگ p30world هستم و در اونجا حدود 100 نفر ازدوستانم که asl داتک دارن سرعتشون نصف شده فردا هم میخوام زنگ بزنم قراردادم رو فسخ کنم و شاید سپنتا 128 بگیرم شاید هم پارس آنلاین بگیرم از دوستانی که سپنتا دارن درخواست میکنم در مورد مزایا و معایبش منو راهنمایی کنن پارس آنلاین هم که فبلا داشتم و راضی
ebinem173
متاسفانه من وقتی از این شرکت سپنتا حمایت می کنم یه عده خیال می کنند مثلا این شرکت ماله بابای من هست. و از روی لجبازی هم که شده میرند از شرکت داتک میگیرند و اون موقع که پولشون رو دور ریختند تازه می فهمند اوضاع از چه قراره.
ولی مطمئن باشید سپنتا تنها شرکت کاملا خصوصی هست که هیچگونه معایبی نداره و پشتیبانی هم بسیار عالی و در حد بین المللی هست. من 7 ماه هست از مدت قراردادم با این شرکت می گذره و در تمام طول این مدت بهترین سرویس ممکن رو دریافت کردم و واقعا راضی هستم. تنها زمانی اتصال این شرکت با مشکل مواجه می شود که مشکل کشوری و از سمت شرکت مخابرات و اداره زیر ساخت باشد در غیر اینصورت شما هیچگونه مشکلی از سمت شرکت نخواهید داشت و تمام باندویتی که قرارداد بستید رو دریافت خواهید کرد. 100% تضمین می کنم این رو. هر چند این مشکل رو هم تا قبل از 1 تیر که مجوز تجهیزات ماهواره ای باطل شد خودشون حل میکردند و در اون زمان حتی اگه مشکل کشوری هم بود باز شما چیزی احساس نمی کردید.
** به امید محو و حذف شدن نام شرکتهای ننگینی همچون داتک از لیست ISP ها ایرانی.
من كه الان دارم از Adsl با سرعت 64 پارسانلاين استفاده ميكنم . ( البته اگه بشه بهش گفت Adsl )
تا حالا كه به هيچ مشكلي باهاش برخورد نكردم و سرعت دانلودم ميانگين بين 6 تا 8 هستش .
پشتيبانيش هم كه واقعا عاليه . يعني شما زنگ بزني بهشون و فحش هم بهشون بدي هيچي بهت نميگن .
اخ نميدوني چه حالي ميده كه موعد دريافت پول ماهيانه برات پيك ميفرستن دم در خونه و پول رو ميگيرن تازه روزنامه هم ميدن .![]()
Adsl با سرعت 64 سپنتا هم قيمت ماهيانش با پارسانلاين يكيه ولي ديگه فكر نكنم سرعتش از چيزي كه من گفتم بيشتر باشه .
در مورد داتك هم واقعا متاسفم كه واقعا شركت چرتي هستش .
سرعت دانلود حامدخان هم كه مثلا 128 داتك دارن زياد فرقي با من نميكنه . ( مراجعه شود به پست اول اين صفحه )
سلام دوستان
آيا سرویس شركت سپنتا با مودم هاي پاراداینParadyne سازگار است و آیا اجازه دانلود از P2P را می دهد یا خیر؟؟
ممون![]()
sa3er
ممنون از راهنمایی شما پس باید قیمت های پارس و سپنتا و شرایطشون رو چک کنم چون چارس هم داشتم راضی بودم
Last edited by ebinem173; 15-10-2006 at 19:59.
اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با مهيا شدن شرايط خاص براي ارايه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت برثانيه محدوديت آن تا چهار ماه آينده لغو ميشود.
محمود خسروي در گفتگو با فارس در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كه براساس آن ارايه اينترنت پر سرعت به تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شده است، اظهار داشت: اين بخشنامه تا زماني كه ضوابط و شرايط جديد برايارايه اينترنت پرسرعت توسط شركتهاي PAP مشخص شود اجرا خواهد شد.
گزارش فارس حاكي است: بخشنامه مذكور براي تمام شركتهايخصوصي و شركتهاي مخابرات كه خطوط ADSL به كاربران ارايه ميدهند، ابلاغ شده است.
وي با تاكيد بر اين نكته كه اين بخشنامه موقتي است، گفت: پيشبيني ميشود با مهيا شدن شرايط درخواستي براي ارايه اينترنت پر سرعت اين محدوديت تا چهار ماه آينده لغو شود.
خسروي از ارايه توضيحات بيشتر در مورد اين بخشنامه خودداري كرد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراض به کم کردن سرعتها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)