تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 24 از 645 اولاول ... 142021222324252627283474124524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

در آغاز فعالیت hamedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به جمع جميع داتكيان كه اينترنتشون نصف شده..

من 128 داتك دارم 5-6 روزه گرفتم از اول كه 5-6 دانلودش بود الان (شنبه) شده 9-10 ولي بايد بيشتر باشه!

اين چه وضعيه!

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamedy
    سلام به جمع جميع داتكيان كه اينترنتشون نصف شده..

من 128 داتك دارم 5-6 روزه گرفتم از اول كه 5-6 دانلودش بود الان (شنبه) شده 9-10 ولي بايد بيشتر باشه!

اين چه وضعيه!
    من که 12 شده بودم
    الان شدم 15 باز خدا رو شکر
    ولی کو 25 که قبلا بودیم
    128 داتک بیشتر از 12 نمی ده دیگه

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز تکاس گرفتم با داتک با گفتم این چه وضعشه
    گفتن بخاطر شیرینگ هست و ممکنه به یک سوم هم برسه من هم گفتم شیرینگی که نصفه شب هم سرعتم 10 باشه بهتره اصلا دیگه اسمشو بزارین 128
    یارو هم وقتی دید من کوتاه نمیام گفت حق با شماست و گفت با پیشنهادات و انتقادات تماس بگیرید و مشکلتونو بگین جالب اینجاست که قبلش همش میگفت مال کدوم مرکزین
    من هم گفتم من جزو انجمن بزرگ p30world هستم و در اونجا حدود 100 نفر ازدوستانم که asl داتک دارن سرعتشون نصف شده فردا هم میخوام زنگ بزنم قراردادم رو فسخ کنم و شاید سپنتا 128 بگیرم شاید هم پارس آنلاین بگیرم از دوستانی که سپنتا دارن درخواست میکنم در مورد مزایا و معایبش منو راهنمایی کنن پارس آنلاین هم که فبلا داشتم و راضی

حـــــرفـه ای sa3er's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ebinem173
    متاسفانه من وقتی از این شرکت سپنتا حمایت می کنم یه عده خیال می کنند مثلا این شرکت ماله بابای من هست. و از روی لجبازی هم که شده میرند از شرکت داتک میگیرند و اون موقع که پولشون رو دور ریختند تازه می فهمند اوضاع از چه قراره.

ولی مطمئن باشید سپنتا تنها شرکت کاملا خصوصی هست که هیچگونه معایبی نداره و پشتیبانی هم بسیار عالی و در حد بین المللی هست. من 7 ماه هست از مدت قراردادم با این شرکت می گذره و در تمام طول این مدت بهترین سرویس ممکن رو دریافت کردم و واقعا راضی هستم. تنها زمانی اتصال این شرکت با مشکل مواجه می شود که مشکل کشوری و از سمت شرکت مخابرات و اداره زیر ساخت باشد در غیر اینصورت شما هیچگونه مشکلی از سمت شرکت نخواهید داشت و تمام باندویتی که قرارداد بستید رو دریافت خواهید کرد. 100% تضمین می کنم این رو. هر چند این مشکل رو هم تا قبل از 1 تیر که مجوز تجهیزات ماهواره ای باطل شد خودشون حل میکردند و در اون زمان حتی اگه مشکل کشوری هم بود باز شما چیزی احساس نمی کردید.

** به امید محو و حذف شدن نام شرکتهای ننگینی همچون داتک از لیست ISP ها ایرانی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

من كه الان دارم از Adsl با سرعت 64 پارس‌انلاين استفاده مي‌كنم . ( البته اگه بشه بهش گفت Adsl )

تا حالا كه به هيچ مشكلي باهاش برخورد نكردم و سرعت دانلودم ميانگين بين 6 تا 8 هستش .

پشتيبانيش هم كه واقعا عاليه . يعني شما زنگ بزني بهشون و فحش هم بهشون بدي هيچي بهت نمي‌گن .

اخ نمي‌دوني چه حالي ميده كه موعد دريافت پول ماهيانه برات پيك مي‌فرستن دم در خونه و پول رو مي‌گيرن تازه روزنامه هم ميدن .

Adsl با سرعت 64 سپنتا هم قيمت ماهيانش با پارس‌انلاين يكيه ولي ديگه فكر نكنم سرعتش از چيزي كه من گفتم بيشتر باشه .

در مورد داتك هم واقعا متاسفم كه واقعا شركت چرتي هستش .

سرعت دانلود حامدخان هم كه مثلا 128 داتك دارن زياد فرقي با من نمي‌كنه . ( مراجعه شود به پست اول اين صفحه )

داره خودمونی میشه khabgard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    آيا سرویس شركت سپنتا با مودم هاي پاراداینParadyne سازگار است و آیا اجازه دانلود از P2P را می دهد یا خیر؟؟

ممون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sa3er
    ممنون از راهنمایی شما پس باید قیمت های پارس و سپنتا و شرایطشون رو چک کنم چون چارس هم داشتم راضی بودم
    Last edited by ebinem173; 15-10-2006 at 19:59.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

اگه بخوام اي دي اس ال بگيرم .از مرحله اول تا لحظه شروع كار باهاش. چه قد خرج داره؟ تعرفه هاي ماهيانش چطوريه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با مهيا شدن شرايط خاص براي ارايه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت برثانيه محدوديت آن تا چهار ماه آينده لغو مي‌شود.

محمود خسروي در گفت‌گو با فارس در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كه براساس آن ارايه اينترنت پر سرعت به تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شده است، اظهار داشت: اين بخشنامه تا زماني كه ضوابط و شرايط جديد براي‌ارايه اينترنت پرسرعت توسط شركت‌هاي PAP مشخص شود اجرا خواهد شد.

گزارش فارس حاكي است: بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط ADSL به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است.

وي با تاكيد بر اين نكته كه اين بخشنامه موقتي است، گفت: پيش‌بيني مي‌شود با مهيا شدن شرايط درخواستي براي ارايه اينترنت پر سرعت اين محدوديت تا چهار ماه آينده لغو شود.

خسروي از ارايه توضيحات بيشتر در مورد اين بخشنامه خودداري كرد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •