تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 30 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 294

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی معرفی گوشیهای سامسونگ در کنگره جهانی موبایل ا MWC 2010 ا

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ایکس وان رو لطفا با این گوشی مقایسه نکن میدونی همین ویدئو پروژکتور چقدر stand رو میاره پایین
    مگه در حالت استندبای هم از ویدئو پروژکتور استفاده میشه؟
    کلا هرچی هم که داره به کنار ولی اصلا قیافه درستی نداره چه از لحاظ سخت افزاری (قیافه) چه از لحاظ نرم افزاری(منو و اینترفیس)
    به یه جایی میرسه که ممکنه فقط قیافه گوشیت تو رو دل گرم کنه واسه نگه داشتنش!

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قسمتی از حرفات درسته ! کلآ باید با همترازش مقایسه بشه
    ولی بنظر خودت پروژکتور تا وقتی که خاموشه چه تاثیری روی مصرف داره ؟؟؟
    بالاخره اماده به کار هستش ! و فعال .. باتری مصرف میکنه ... شما فرض کن همون x1 یا هر گوشی دیگه باتریش رو mp3 پلیر میبود ... چقدر تایمش میرفت بالاتر؟! ...خوب استند که همه چی خاموشه ! یعنی صفحه نمایش خاموش .. گوشی کاری نمیکنه ...پس باید فرقی با اون mp3 پلیر نداشته باشه که در عمل میبینیم داره ... کلا استند بای رو میشه تشبیه کرد به بدن انسان که به خواب میره اما در واقع بدن زندست و فعالیت در بدن انجام میشه اما با حجم انرژی کمتر ...

3. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

درست !
    خودتم جواب خودتو دادی !
    آماده بکاره ! ولی خیلی کم داره مصرف میکنه ! اونم فقط برای ال سی دی و سی پی یو و رم ! نه برای اسپیکر یا دوربین یا پروژکتور و ....!!
    ببین اگه گوشی رو با منبع روشن کنی ! یه عددی هست که میزان جریان کشی رو نشون میده
    وقتی (من همین جی810 رو تست کردم) گوشی رو باز کنی 0.8 جریان میکشه (که فقط برای ال سی دی هست )! وقتی ببندیش عدد میشه 0 ! وقتی آهنگ بندازی عدد میره بالاتر ! و ...
    یعنی جریان خیلی خیلی کمی میکشه !
    اینم همینطوره !

5. 3 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آخه سی پی یو 500 و که با 1 گیگاهرتز مقایسه نمیکنن
    اگه اینجوریه پس استار با باتری 1000 میلی آمپری 800 ساعت استندبای داره
    بعدشم در عمل واقعاً همینجوریه
    مقایسه ای که حسین گزاشته بودو خوندی دیگه
    که با استفاده کم تا 10 روز جواب میده
    x1 استفاده هم نکنی 10 روز جواب نمیده

فقط چون خیلی تکرار شد سی پی یو 1گیگ میگم. مطمئنا این سی پی یو از سی پی یو nexus one هم ضعیفتره.در واقع این سی پی یو همون سی پی یو 3g هست اما حالا 1گیگا مترش! بعد gpu هم که نداره.کلا به نظر من ti و freescale با هیچ برندی نباید مقایسه بشن حتی اینتل! (ببخشید بحث سر باتری بود من اومدم وسط بحث فقط واسه روشن شدن بحث این سی پی یو شاخ! گفتم )

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درست !
    خودتم جواب خودتو دادی !
    آماده بکاره ! ولی خیلی کم داره مصرف میکنه ! اونم فقط برای ال سی دی و سی پی یو و رم ! نه برای اسپیکر یا دوربین یا پروژکتور و ....!!
    ببین اگه گوشی رو با منبع روشن کنی ! یه عددی هست که میزان جریان کشی رو نشون میده
    وقتی (من همین جی810 رو تست کردم) گوشی رو باز کنی 0.8 جریان میکشه (که فقط برای ال سی دی هست )! وقتی ببندیش عدد میشه 0 ! وقتی آهنگ بندازی عدد میره بالاتر ! و ...
    یعنی جریان خیلی خیلی کمی میکشه !
    اینم همینطوره !

مسئله سر اینه که اون ویدئو پروزکتور یه چیپ جدا داره حتما ! یا اگر نداشته باشه باید تو cpu مورد استفاده فکری براش شده باشه ...

هر چقدر cpu و چیپ ها قدرتمند تر و از اونور سیستم عامل سنگین تر باشه .. مصرف باتری بیشتر میشه ...

برای ویدئو پروژکتو چون احتمالا چیپش تعبیه شده .. جریان برق در اون چیپ باید فعال باشه و باتری مصرف کنه ..

در کل حالا من اصراری ندارم به ویدئو پروژکتو شایدم درست نباشه و نمیخوام به ویدئو پروژکتور ربطش بدم منظورم این بود که باید با هم ترازش مقایسه بشه مثل x10 ...

...

در مورد cpu هم باید بگم بهترین نوع cpU همین cortex هستش ... بهتر از snap dragon ... با اینکه snap dragon معماریش بر پایه کورتکس a8 هست اما در واقعیت عملکرد cortex a8 بهتره ... در حالت کلی عرض میکنم ...

بهترین cpu بازار a9 cortex هستش که هنوز رو گوشی معرفی نشده .. شدیدا مشتاقیم ببینیم رو چه گوشی معرفی خواهد شد
    Last edited by pulp_152; 16-02-2010 at 04:39.

8. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

فقط چون خیلی تکرار شد سی پی یو 1گیگ میگم. مطمئنا این سی پی یو از سی پی یو nexus one هم ضعیفتره.در واقع این سی پی یو همون سی پی یو 3g هست اما حالا 1گیگا مترش! بعد gpu هم که نداره.کلا به نظر من ti و freescale با هیچ برندی نباید مقایسه بشن حتی اینتل! (ببخشید بحث سر باتری بود من اومدم وسط بحث فقط واسه روشن شدن بحث این سی پی یو شاخ! گفتم )
    ببخشید شما بنچمارک معتبری دارین
    که میگین سی پی یو اش ضعیفتره ؟

10. 4 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ببخشید شما بنچمارک معتبری دارین
    که میگین سی پی یو اش ضعیفتره ؟
    مطمئنا ندارم . ولی قضیه سر اینه که هم شرکت سازنده سی پی یو ها و سابقشون مشخصه و هم بنچمارک هایی که مربوطه به این مدل ها (حالا با مگا هرتز کمتر ) روی گوشی های دیگه.میتونین یه نگاه به این pdf بندازین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد cpu هم باید بگم بهترین نوع cpU همین cortex هستش ... بهتر از snap dragon ... با اینکه snap dragon معماریش بر پایه کورتکس a8 هست اما در واقعیت عملکرد cortex a8 بهتره ... در حالت کلی عرض میکنم ...

بهترین cpu بازار a9cortex هستش که هنوز رو گوشی معرفی نشده .. شدیدا مشتاقیم ببینیم رو چه گوشی معرفی خواهد شد
    arm یه مشخصه ی کلی هست.به اصطلاح استاندارد سازیه.باید نقشه و data sheet سی پی یو رو دید.نقشش به خاطر مقدار core اون هست data sheet , fact sheet هم به خاطر کاراییش . اما مسئله ی دیگه اینه که مگا هرتز بالاتر واسه چی؟ حالا اگه1280x720 display داشت یه چیزی!!!!

TI’s new OMAP36x
    processor family provides the same or
    better features as OMAP34x processors, but
    with increased processor performance and
    decreased power consumption
    در اصل اونو اور کنیم روی 1گیگا میشه همون3640
    Last edited by johnypersian1656; 16-02-2010 at 02:46.

12. 5 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئنا ندارم . ولی قضیه سر اینه که هم شرکت سازنده سی پی یو ها و سابقشون مشخصه و هم بنچمارک هایی که مربوطه به این مدل ها (حالا با مگا هرتز کمتر ) روی گوشی های دیگه.میتونین یه نگاه به این pdf بندازین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    arm یه مشخصه ی کلی هست.به اصطلاح استاندارد سازیه.باید نقشه و data sheet سی پی یو رو دید.نقشش به خاطر مقدار core اون هست data sheet , fact sheet هم به خاطر کاراییش . اما مسئله ی دیگه اینه که مگا هرتز بالاتر واسه چی؟ حالا اگه1280x720 display داشت یه چیزی!!!!

TI’s new OMAP36x
    processor family provides the same or
    better features as OMAP34x processors, but
    with increased processor performance and
    decreased power consumption
    در اصل اونو اور کنیم روی 1گیگا میشه همون3640

cpu قبلی استفاده شده در 8910 و ... توانایی 720p با 30 فریم در ثانیه رو نداشت

و مشخصه این بود

coretx OMAP3430... - 600 MHzARM cortex a8 +PowerVR SGX 530 GPU + 430MHz C64X+ DSP + ISP

این arm هم در پیشوند بود اما اور کلاک نبود و از مدلهای هم رقیبش عملکرد بهتری داشت

سامسونگ کلا یه مدل cortex a8 مدل 1 گیگا هرتزی ساخته تا اونجایی که بنده میدونم ...

OMAP3640 - 1 GHz ARM cortex a8 +PowerVR SGX530 GPU + 430 MHz +C64X+ DSP + ISP

که واقعا مگاهرتز بالاتر رفته و توانایی 1280*720 با 30 فریم رو هم داره که خوب الانم wave داره میگیره
    Last edited by pulp_152; 16-02-2010 at 04:01.

14. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

چه از لحاظ نرم افزاری(منو و اینترفیس)
    میشه لینک بدی منم اینترفیسشو ببینم !

چی میگی ؟!
    8910 که یه سال پیش معرفی شد دومین گوشیی بود که از arm cortex  استفاده میکرد
    بعد از اون سونی اریکسونو نوکیا و اپل و موتورولا ازش استفاده کردن

اصلاً میدونی سی پی یو آیفون مال سامسونگه ؟

سی پی یو ویو از نوع huming bird ساخت سامسونگ با هسته arm cortex و فرکانسه 1 گیگاهرتزه هیچ ربطیم به آیفون 3g نداره

یه چیزی پروندی همینجوری به هر حال

اصلاً کاری به باتری i8520 نداشته باشید
    بهتره باتری استارو با x1 مقایسه کنیم

چون صفحهشون اندازه همه و از نوع tft هستن
    استار با باتری 1000 میلی آمپر 800 ساعت استندبای داره
    x1 با باتری 1.5 برابر قویتر باید 1200 ساعت استندبای داشته باشه که اینجوری نیستو فقط 833 ساعته

خوبه ایکس10 رو تست نکردی !
    شاید تا 15 روز هم کاری باش نکنی نگه داره !
    صفحه نمایش سوپر او ال ای دی هم مقایسه نمیشه با تی اف تی !
    البته میگن سی پی یو های جدید هی روز به روز تکنولوژی که میره بالا اینا هم کم مصرف تر میشن ! ما که اینجوری شنیدیم !
    ولش ! بیخیال !
    یادته یه دفه داشتی تو یه تاپیکی از باتری x1 تعریف میکردی aryanland اومد گفت اصلاً اینجوری که میگی نیست
    به هر حال اون گوشیو داره و حرفش قابل قبوله

در مورد باتری استارم که دیدی یه طرفدار الجی گفت با استفاده کم 10 روز جواب میده

به هر حال شما طرفدارای سونی اریکسون چند موردو برای خودتون درست کردین که سامسونگو خراب کنید

یکی باتریشه ... اینو نمیتونین قبول کنین که باتریاش خیلیم خوبن چون اگه قبول کنید دیگه چه بهونه ای واسه خراب کردن سامسونگ دارین ؟!

یکیم اینترفیسه که ندیده نظر میدین

واسه خودتونم میرین از سونی اریکسون تعریف میکنین
    مثلاً میگی فیلم برداری ویواز از امنیا اچدی خیلی بهتره خیلی عالیه بعد که نگا میکنیم میبینیم هیچی

یه چیز دیگه
    استار یه مدل دیگه داره که تنها فرقش با معمولیش داشتنه وای فایه
    استندبایش از 800 ساعت اومده رو 700 ساعت
    ینی به خاطر وای فای 100 ساعت کم شده
    در حالی که تو استندبای ازش استفاده نمیشه

i8520 هم خب سی پی یوش خیلی قویتره
    صفحشم 0.7 اینچ بزرگتره

اولاً کسی نگفته مصرف super amoled از amoled معمولی کمتره

بعدشم وقتی میگن مصرفش کمتره قرار نیست که صفحه 3.7 اینچ از 3 اینچ مصرفش کمتر باشه
    اینا که میگن نسبت به هم اندازه خودش حساب میکنن
    مثلاً 3 اینچ amoled مصرفش یه ذره از 3 اینچ tft کمتره
    یا مثلاً وقتی میگن تکنولوژی سی پی یو های جدید باعث مصرف کمتر میشه
    منظور اینه که اگه قرار باشه با همون تکنولوژی قدیمی سی پی یو 1 گیگاهرتز بسازن مصرفش بیشتر از اینیه که با تکنولوژی جدید ساختن

نه اینکه یه سی پی یو 1 گیگاهرتز با کش و باس بالاتر و قدرت خیلی بیشتر مصرفش کمتر بشه !
    Last edited by hasanmotori; 16-02-2010 at 11:11.

16. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

چی میگی ؟!
    8910 که یه سال پیش معرفی شد دومین گوشیی بود که از arm cortex استفاده میکرد
    بعد از اون سونی اریکسونو نوکیا و اپل و موتورولا ازش استفاده کردن

اصلاً میدونی سی پی یو آیفون مال سامسونگه ؟

سی پی یو ویو از نوع huming bird ساخت سامسونگ با هسته arm cortex و فرکانسه 1 گیگاهرتزه هیچ ربطیم به آیفون 3g نداره

یه چیزی پروندی همینجوری به هر حال
    در مورد اینترفیس که من چیزی نگفتم اما واقعا کپی کاری سامسونگ از روی اپل صد در صد مشهوده توی این زمینه.
    مهم نیست که i8910 از arm cortex!!! کی استفاده کرده مهم اینه که من گفتم سی پی یو های ti,freescale واقعا از سامسونگ سرن .
    Last edited by johnypersian1656; 16-02-2010 at 11:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •