با سلام
اين پردازنده هاي x4 960t الان منتشر شدند يا نه ؟
با سلام
اين پردازنده هاي x4 960t الان منتشر شدند يا نه ؟
نوچحالا حالا ها نمیاد چون AMD میخواد فعلا 1055 و 1090 خوب فروش بره بعد شاید دلش بسوزه اینو بده بیرون
![]()
با سلام
پس چطور اين شرکتهاي مادربرد ساز هنوز نيومده . قابليت فعال شدن هسته رو در مادربردهاشون ميزارن ؟ يعني اونقدر از طراحي يا ساير امکاناني که مربوط به پردازنده ها ميشه خبر دارن
آخه مسئله اینه که اونا هم فکر فروش بیشتر خودشونن می خوان تا سی پی یو اومد تو بازار همه برن از این برند مادربرد بخرن در واقع یه نوع تبلیغاته
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
اینم شات HWMONITOR نسخه ی جدید دمای سی پی یو من رو که نشون میده اونی که علامت گذاری کردم تو اوج گرما البتهدمای هسته ها هم صفر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by TREASURES; 25-05-2010 at 12:09.
پس نميشه روش زياد حساب کرد و بايد منتظر موند تا پردازنده ها بيان و تستهاي عملي روشون انجام بگيره و بعد از تاييد و اعلام روي سايتهاي معتبر سخت افزاري اقدام به خريد کرد البته اگر خريد صرفا براي اين موضوع باشه
با تشکر
phenom2 550 ما هم انلاک شد !
همین دو روز پیش خریدم با این استپینگ: 1004DPMWE ( قابل توجه اونهایی که میگن سریهای جدید آنلاک نمیشه )
مادربرد هم : MSI 770-G45 تنها مادربرد تو بازار بود که رو جعبه تبلیغ استیبل انلاک داشت و جالبیش هم اینه که در حالت انلاک هم دما رو درست نشون میده هم اینکه میشه هر کدام از هسته ها رو به دلخواه فعال یا غیر فعال کرد ( منهای cor0 )
تنها مورد اینه که تو برنامه Sandra توان cpu حدود 180w نشون میده !!
کسی دلیلش رو میدونه ( مادربرد تا 125w ساپورت میکنه )
سلام
احسان جان میشه لطفا ایمیلتان را چک کنید
عذر میخوام چون پیغام خصوصی غیر فعال هست و نمی خوام الکی پست بزنم تا پستهام بره بالا اینجا مطرح کردم
با تشکر
چک کردم ولی یک ایمیل بیشتر پیدا نکردم که جوابش دادم(در رابطه با خرید 550 و 435 و 635 بود)
سعی کنید از طریق پروفایل بپرسید
به حرف نرم افزار ها اطمینان نکن معمولا اطلاعات غلط میدن در برخی موارد البته در ضمن بهتون تبریک میگم حالشو ببریدبا 110 تومن صاحب سی پی یو ی 160-170 تومنی شدید
![]()
دوستان یک سوال داشتم البته یک تاپیک هم زدم . من سی پی یو 550 ای ام دی دارم . چند هسته مخفی داره و چقدر اورکلاک میشه. یه توضیحی در مورد این سی پی یو بدید. با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)