مرسی. مشکلم حل شد. اصلاً پسورد نداشتم. بدون وارد کردن پسورد ok زدم حل شد. فقط یه چند تا سوال. واقعاً می بخشینا. آخه تازه 3 روزه دارم با mac کار می نم:
با سلامی دوباره ، به شما دوست عزیز ،
خواهش!
1) چه جوری می تونم برنامه هایی رو که تو Mac ریختم Remove کنم؟
ببین ، در حالت عادی فقط کافیه رو آیکون برنامه ی مورد نظر رایت کلیک کرده و Move to trash رو انتخاب کنی!
ولی اگر بخوای دقیق تر کار کنی ، می تونی از نرم افزار App Zapper استفاده کنی ! این نرم افزار قابلیت های زیادی داره!
لینک دانلود :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بهترین Uninstaller برای مک ه!
2) من مودم D-link خریدم. IP سایت رو که وارد می کنم و وارد تنظیمات می شم. تنظیمات رو هم انجام می دم. مودم رو هم می شناسه. ولی بعداً ازم پسورد می خواد و هر کاری می کنم سایتی رو باز نمی کنه (البته این مشکل به Mac مربوط نمی شه. تو محیط ویندوز هم همینجوری شد) ولی اگه می دونین، ممنون می شم راهنماییم کنین.
دوست عزیز ، بهتره با پشتیبانی جایی که سرویس میگیرید تماس بگیرید!
3) من iWork و Office رو دانلود کردم. iWork الان به صورت تریاله. از کجا می تونم پسوردشو گیر بیارم و از کجا باید وارد کنم (بعد از نصب هرچی گشتم، جایی برای وارد کردن پسورد تو iwork پیدا نکردم.)
مطمئنی ، بعد از نصب باید ازت بخواد که لایسنس ش رو وارد کنی ؟؟!!!
اگر نخواسته ، یعنی Full Version ه!
یک عکس از About نرم افزار بزاری بد نیست!
4) MS Office رو از کجا می تونم دانلود کنم. از خود سایت مایکروسافت می شه (Buisiness یا Home)؟
از خود مایکروسافت نه!
از اینجا :
کد:
کد:
کد:
5) فونت ها رو چه جوری باید رو مک بریزم؟
هم از راهی که دوستمون گفت! میتونی بریزی ، هم از روش زیر :
فونت ها رو به پوشه ی :Macintosh HD --> User --> Library --> Fonts
بریزی!
بازم ممنون از توجهتون. اگه یه ذره حرفه ای تر بشم، تو انجمن فعالیت بیشتری می کنم و اینقد سوالای پیش پا افتاده (البته از نظر شما) نمی پرسم؟
دوست عزیز ، اشکالی نداره! هر سئوالی که به ذهنت میرسه! هر چند اگر ابتدایی باشه بپرس !
پرسیدن عیب نیست ، ....!