ایول بالاخره فرویو هم واسه xt جان رسید![]()
ایول بالاخره فرویو هم واسه xt جان رسید![]()
Last edited by fire159; 23-12-2010 at 20:36.
دوستانی که قصد خرید این مدل رو دارن .
قیمت جدید 550 هزار که بهترین قیمتیه که دیدم گفتم اینجا هم اطلاع بدم به دوست داران این گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کهxt720 شیراز قیمت دارم 405 و بوشهر هم 420 این 550 که میگی فکر کنم با گارانتیه
چون من galaxy s بدون گارانتی رو 8 گیگ قیمت دارم 510-20
سلام به دوستان
مخصوصا اونایی که این گوشی رو دارن یه چند مورد سوال دارم
این اوایلی که این گوشی معرفی شد رم اون رو 512 زده بود که عالی بود اما الان زدن 256 که کمه واقعا حالا واقعا چنده ؟؟؟( مثل hd2 یه وقت نیست که مقداریش رو پنهان کرده باشن )
2- دوستانی که با گوشی هایی اندرویدی دیگه به خصوص x10 و دیزایر و... کار کردن میخواستم بدونم حساسیت و دقت لمس و روان بودن مولتی تاچ این گوشی از اونا بهتره (در حد گالکسی هست چون گالکسی از بقیه سر تره به نظر خودم )
3- تا چه کلاکی میشه سی پی یو رو بدون مشکل کلاک کرد؟؟؟؟( کسی قدرت چیپ گرافیکی این گوشی رو میدونه چنده مثلا دیزار 22 میلیون هست )
4- وضعیت ساپورت از طرف کوکر ها چطوره ؟؟؟؟
5- فیلمبرداری اون افت فریم نداره که ( رو 24 ثابته)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اخری این قیمت تو پست بالایی واقعا درسته یعنی تهران 430 گیر میاد چون xt701رو 450 میدن
ببخشید اگه سوال ها زیاد شد اما واقعا لازم بود
میارزه این گوشی رو بخرم و گوشیم رو بفروشم ؟؟؟؟
در مورد قيمت كه مطمئنمXT701 رو 380 ميداد و XT720 رو 420 تازه شيراز از اينم كمتر قيمت گرفتم 405 نكته جالبش هم اينه كه 701 رو هم همين قيمت ميداد دليلش هم اين بود كه 720 افت داشته 701 نداشته
من بين اينو گالكسي مونده بودم اما ديگه گالسي خريدم اما بازم نميتونم بيخيال اين شم
قیمتهای خیلی عالیی هستن .
اگر مطمئن شدی آدرسی / تلفنی بزار که تماس بگیرن دوستانی که قصد خریدش رو دارن
اما اشتباه کردی به جا xt720 رفتی گلکسی خریدیابه هر حال مبارکت باشه . من که میدونم این رو هم میخری بالاخره
من فروشگاههای اینترنتی خارجی رو یه سری زدم اکثرا" xt720 رو قیمت زدن حدود 330 تا 400 دلار. پس این قیمتهایی که دوستمون میگه زیاد دور از ذهن نیست . و در واقع فروشنده های تهرانی دارن زیادی تو پاچه ما میکنن
![]()
امیدوارم روزی بشه که ما ایرانی ها هم بتونیم مستقیم از سایتهای خارجی خرید کنیم
Last edited by fire159; 22-01-2011 at 10:14.
1- رم 256 هست
2- تاچش بهتر از x10 و دیزایر هست ( نقل قول از دوستانی که هم اینو داشتن و هم دیزایر و x10 داشتنه . چون خودم ندارم )
3- ? احتمالا تا 1 گیگ راحت کلاک بشه .
4- بزودی به 2.2 آپدیت میشه
اگر با این قیمت که دوستمون گفته گیر بیاد خودم اول خریدمش![]()
بستگی داره گوشیتون چی باشه و نظر خودتون چی باشه در مورد گوشیت
گوشی خودم x10 هست الانم با اپدیت مولتی تاچ شده ازش راضیم اما نمیدونم چرا نا خداگاه به سمت این گوشی میرم اما رمش خیلی کمه این x10 بت 384 مگ رم واقعا کم میاره اولا یادمه 512 بودا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی در مورد قدرت این گوشی تو زمینه اجرا ی بازیها با گرافیک بالا توضیح ندادین از x10 و دیزار بهتره ؟؟؟؟؟؟
با این تفاسیر میارزه x10 بدم اینو بگیرم ؟؟؟؟
Last edited by hamed999; 23-01-2011 at 14:39.
به نظر من که 100% میارزه با x10 عوضش کنی
من که خودم میلستون داشتم و قدرت کارت گرافیکیش خیلی عالی بود در حد دیزایر اچ تی سی بود .
حالا حسابش رو بکن که این 720 با سی پی یو قویتر چی میشه . البته من میلستون رو واسه کارای اینترنتی خریدم نه بازی .
پست بالا تایید میشه![]()
این عکس آواتارت هم حرف نداره![]()
اما در خصوص xt720 مسلما" در خیلی موارد بهتر از گوشی فعلیت هست .گوشی خودم x10 هست الانم با اپدیت مولتی تاچ شده ازش راضیم اما نمیدونم چرا نا خداگاه به سمت این گوشی میرم اما رمش خیلی کمه این x10 بت 384 مگ رم واقعا کم میاره اولا یادمه 512 بودا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی در مورد قدرت این گوشی تو زمینه اجرا ی بازیها با گرافیک بالا توضیح ندادین از x10 و دیزار بهتره ؟؟؟؟؟؟
با این تفاسیر میارزه x10 بدم اینو بگیرم ؟؟؟
این سری از سی پی یو ها arm8 کارت گرافیک قویی دارن که تو iphone 3gs هم هست .
اما فکر نکنم x10 گرافیک مجزا داشته باشه .
به نظرم حالا که دلت اینو میخواد شک نکن و بگیرش مطمئن باش پشیمون نمیشی .
در مورد رم هم درسته اول تو سایتهای خود موتورولا هم 512 زده بود و بعد 256 شد !!؟ ما هم نفهمیدیم چرا ؟ بعضی ها میگفتن با آپدیت به 2.2 رم هم زیاد میشه . اما من بعید میدونم
هر چند از موتورلا هر کاری بر میاد و هیچ چیز براش غیر ممکن نیست![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)