تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 447 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان من الان مودم d-link 2740u دارم و از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ میگیرم ولی راضی نیستم از مودم .و حالا میخوام یک مودم دیگه بگیرم امروز رفتم تو بازار یک مودم ادیمکس بود که سه انتنه بود و تا 300 متر ساپورت میکرد و قیمتش 120 بود و یک مدل ایسوز هم بود فکر کنم ان 11 بود که اون هم خوب بود ..حالا کدومش رو شما پیشنهاد میدید و بهتر از اینها چی هست که با کل شرکتهای adsl مچ باشه و ساپورت کنه ؟؟؟

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم اینترنت ADSL ام رو وایرلس کنم
    خیلی وقته در مورد تحقیق میکنم تا بفهمم فرق مودم وایرلس با کامپیوتر چیه ؟؟؟
    ولی از شوخی گذشته شرایط مورد نیازم اینها هست
    بدون افت سرعت اینترنت و قطعی سیگنال و ... و شبکه برای انتقال دیتا در فضای داخلی 120 متر خانه و یک طبقه هم پایین در ساختمان بتنی ....
    اینترنتم هم 256 کیلوبایت هست با دانلود حدود 90 کیلو در بهترین شرایط ...
    میخوام دسکتاپ و دو تا لپ تاپ و یه نت بوک و دو تا گوشی رو شبکه کنم برای اینترنت ...

مدل زیر رو انتخاب کردم : TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND

به نظر شما این مدل پاسخگوی نیازهای من هست؟؟؟
    پیشنهاد شما چیه؟؟؟
    این که میگن سرعت این مودم وایرلس 150Mbps هست یعنی برای اینترنت من جواب میده که حدود 90 کیلو دانلود داره؟؟؟چون یکی از بچه ها تو همین فروم گفته این سرعت , سرعت کل ارسال و دریافت هست .یعنی 75 تا میده 75 تا میگیره اگه اینجوری باشه یعنی حدود 15 کیلو بایت از سرعت اینترنتم رو از دست میدم.درسته؟؟؟؟ اگه جواب سوال رو مثبت فرض کنیم باید یه 300 مگابایتی بگیرم که تا 150 کیلو بهم دریافت بده.
    ضمنا میخوام برای استفاده از اینترنت نیازی به روشن بودن یک سیستم مرجع نباشه و با روشن کردن صرفا خود مودم بشه اینترنت رو به هر یک از یوزرها داد.نمیدونم اصطلاح شبکه ایش چیه.AP باشه خودش یا یه همچین چیزایی خلاصه ...
    ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید چون عجله دارم و باید هرچه سریعتر تهیه کنم
    ممنون
    Last edited by andyarsenaly; 22-08-2011 at 03:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    این که میگن سرعت این مودم وایرلس 150Mbps هست یعنی برای اینترنت من جواب میده که حدود 90 کیلو دانلود داره؟؟؟چون یکی از بچه ها تو همین فروم گفته این سرعت , سرعت کل ارسال و دریافت هست .یعنی 75 تا میده 75 تا میگیره اگه اینجوری باشه یعنی حدود 15 کیلو بایت از سرعت اینترنتم رو از دست میدم.درسته؟؟؟؟ اگه جواب
    ممنون
    سلام دوست عزيز

1.در مورد سرعت انتقال داده اصلا نگران نباش

150 ضربدر 1024 تقسيم بر هشت ميشه سرعت مودم به كيلوبايت يعني 19200 كيلو بايت در ثانيه !! يا نزديكه 18 مگ

در ثانيه كه براي ايران 2900 قابل دسترسي خواهد بود

3.اما نكته اي كه بايد در نظر داشته باشي برد و منطقه اي هست كه مودم ميتونه پوشش بده كه فكر كنم شما بايد

اكسس پوينت بگيري بازم دوستان بايد بيشتر راهنمايي كنن.

4. ميتوني مودمو رو حالت pppoe بزاري تا روشن كه شد خود مودم مستقل از سيستم عمل ميكنه.
    Last edited by Intel VS AMD; 22-08-2011 at 18:22.

4. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مارو هم راهنمایی کنن .
    فكر كنم اكسس پوينت بگيري بهتره و با مودم استفاده كني .

ولي دقيقا نميدونم اكسس پوينت هم مثل مودم ميتونه مجزا از سيستم عمل كنه يا نه.

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی وقته در مورد تحقیق میکنم تا بفهمم فرق مودم وایرلس با کامپیوتر چیه ؟؟؟
    ولی از شوخی گذشته شرایط مورد نیازم اینها هست
    بدون افت سرعت اینترنت و قطعی سیگنال و ... و شبکه برای انتقال دیتا در فضای داخلی 120 متر خانه و یک طبقه هم پایین در ساختمان بتنی ....
    اینترنتم هم 256 کیلوبایت هست با دانلود حدود 90 کیلو در بهترین شرایط ...
    میخوام دسکتاپ و دو تا لپ تاپ و یه نت بوک و دو تا گوشی رو شبکه کنم برای اینترنت ...

مدل زیر رو انتخاب کردم : TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND

به نظر شما این مدل پاسخگوی نیازهای من هست؟؟؟
    پیشنهاد شما چیه؟؟؟
    این که میگن سرعت این مودم وایرلس 150Mbps هست یعنی برای اینترنت من جواب میده که حدود 90 کیلو دانلود داره؟؟؟چون یکی از بچه ها تو همین فروم گفته این سرعت , سرعت کل ارسال و دریافت هست .یعنی 75 تا میده 75 تا میگیره اگه اینجوری باشه یعنی حدود 15 کیلو بایت از سرعت اینترنتم رو از دست میدم.درسته؟؟؟؟ اگه جواب سوال رو مثبت فرض کنیم باید یه 300 مگابایتی بگیرم که تا 150 کیلو بهم دریافت بده.
    ضمنا میخوام برای استفاده از اینترنت نیازی به روشن بودن یک سیستم مرجع نباشه و با روشن کردن صرفا خود مودم بشه اینترنت رو به هر یک از یوزرها داد.نمیدونم اصطلاح شبکه ایش چیه.AP باشه خودش یا یه همچین چیزایی خلاصه ...
    ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید چون عجله دارم و باید هرچه سریعتر تهیه کنم
    ممنون
    این رو من خریدم راضی هم هستم
    بردش خوبه و دی سی هم نمیشه
    داغ هم نمیکنه
    خوشکلم هست
    کی بهت گفته 150 اصلا این طور نیست دقیقا روی کارتن نوشته 300
    من همکارش رو اصفهان خریدم 63 مشتریش 74 شما تا 68 هم می تونی چونه بزنی حواست رو جمع کن

7. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

این 150 که سرعت مودم هست بر حسب Mbps هست تو خودت میگی که سرعتم 90 کیلو هست یعنی برحسب Kbps هست. با این وضعیتی که اینترنت داره توی ایران تا صد سال دیگه هم فکر نمیکنم که بتونیم از حداکثر سرعت انتقال داده این مودم ها استفاده بکنیم!
    ضمنا Kbps یعنی Kilo bit per second و باید تقسیم بر هشت بشه تا بر حسب کیلوبایت بیاد.

ميتوني مودمو رو حالت بريج بزاري تا روشن كه شد خود مودم مستقل از سيستم عمل ميكنه
    فکر میکنم اشتباه تایپی داری. مودم باید روی PPPoE باشه تا مستقل از هر سیستمی اینترنت رو پخش بکنه توی خونه. توی حالت بریج حتما باید با کانکشن به اینترنت وصل بشی و فقط یک سیستم میتونه در هر لحظه از اینترنت استفاده بکنه.
    Last edited by Squall Leonhart; 22-08-2011 at 07:59.

9. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام
    دوستان من الان مودم d-link 2740u دارم و از شرکت ماتریکس سرویس 1 مگ میگیرم ولی راضی نیستم از مودم .و حالا میخوام یک مودم دیگه بگیرم امروز رفتم تو بازار یک مودم ادیمکس بود که سه انتنه بود و تا 300 متر ساپورت میکرد و قیمتش 120 بود و یک مدل ایسوز هم بود فکر کنم ان 11 بود که اون هم خوب بود ..حالا کدومش رو شما پیشنهاد میدید و بهتر از اینها چی هست که با کل شرکتهای adsl مچ باشه و ساپورت کنه ؟؟؟
    کسی نیست دقیقا جوابم رو بده ..البته از همه دوستانی که اطلاعاتشون زیاد هست کمک میخوام برای انتخاب یک مودم عالی و حرفه ای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من یه D-Link دارم که N هست و 25 تومن خریدمش ولی خیلی کت و کلفت هست! جدیدا مدل های خیلی نخودی هم اومده! مارک هاشون زیاد با هم فرقی ندارن چون همشون ساخت چین هستن! سعی کن کوچیکش رو بخری و N‌ داشته باشه. قیمت اون کوچیک ها هم 30 تومن هست.
    سلام
    من دانشجوام. ما تو خوابگاه پوشش وایرلس داریم من اونجا یه پی سی دارم اما نمیدونم چه جوری باید به اینترنت وصل شم. خودم که گشتم تو اینترنت اینا پیدا کردم:
    TP-Link 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter TL-WN722N
    حالا با این میتونم وصل بشم؟اگه میتونم ایا فقط همین کافیه یعنی نباید برنامه ای رو کامپیوتر نصب کنم؟اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من دانشجوام. ما تو خوابگاه پوشش وایرلس داریم من اونجا یه پی سی دارم اما نمیدونم چه جوری باید به اینترنت وصل شم. خودم که گشتم تو اینترنت اینا پیدا کردم:
    TP-Link 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter TL-WN722N
    حالا با این میتونم وصل بشم؟اگه میتونم ایا فقط همین کافیه یعنی نباید برنامه ای رو کامپیوتر نصب کنم؟اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

اساتید عزیز راهنمایی کنن .

من مودم asus am 602 دارم و خیلی راضیم ولی میخوام یه مودم وایرلس بگیرم که بتونم با تبلت هم از نت استفاده کنم .

شما چه مودمی پیشنهاد میدید که بتونم با وای فای تبلت به نت وصل بشم .

از مودم های وایرلس هیچی نمیدونم . محل استفاده هم 70 متر خونه در 3 طبقه .

ممنون
    دوستان , آقایون , خانوما ثواب داره ها . یه راهنمایی کامل بکنید دیگه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •