بسلامتی
فقط شما و بقیه اقایون از زمانی که تحویل گرفتید مارو تنها نزارید و مزایاها و معایبشو اینجا بگید....تاهمه استفاده کنیم
فکر نمیکنم دقیق 30روز بشه برای بعضیارو دیدم تا20روز هم تحویل دادن سایپا حداقل تو این چیز خوش قوله!
بسلامتی
فقط شما و بقیه اقایون از زمانی که تحویل گرفتید مارو تنها نزارید و مزایاها و معایبشو اینجا بگید....تاهمه استفاده کنیم
فکر نمیکنم دقیق 30روز بشه برای بعضیارو دیدم تا20روز هم تحویل دادن سایپا حداقل تو این چیز خوش قوله!
آخه 20 روز ماشینه 20 روزم میکشه واسه کارت ماشین - کارت سوخت و سند و این مزخرفات!!!
چشم من که همیشه تو این فروم بودم نمیذارم برم.![]()
نمونش ماشين داداش من.....
ما با هم ثبت نام كرديم(من سفيد و اون نوك مدادي) 3 روز بعد ماشينشو دادن و جالبه كه كارت ماشين و كارت بيمه و كارت سوختش هم اومده و هنوز ماشين منو تحويل ندادن نامردا......![]()
ماشینو تحویل بدن بقیش حله اونام زود میرسه
شما کی ثبتنام کردی مگه ؟
خب شاید برای شما که سفیده کمتر موجود داشتند برای همین بیشتر طول میکشه
چون تقاضای نوک مدادی بیشتر شده برای همین بیشتر این رنگو موجود دارند وبه نظر میرسه نوکمدادی هارو زودتر از سفید تحویل میدن!
Last edited by irinn65; 19-09-2010 at 00:17.
خدا از دهنت بشنوه.
جالبه امروز یه نقره ای داشت خیلی هم گفت ه اگه نقره ای میخوای همینو بردار ببر. جالبه که گفت همون قیمت و اضافه تر نخواست ولی دلم پیش نوک مدادیش بود.![]()
واقعا 111 ماشين خوشگليه؟؟؟؟
خدا نصيب نكنه
1- شما پیشنهاد بهتری داری؟ ما با کمال میل استقبال می کنیم.
2- ملاحظه میکنید که توی همین چند ماهه چقدر زیاد شده پس دو دلیل داره:
یا مردوم خوششون اومده از طراحیش یا اینکه چاره ای نداشتن جز خریدنش...
جفتمون هم در تاریخ 1389/6/1 ثبت نام کردیم....شما کی ثبتنام کردی مگه ؟
خب شاید برای شما که سفیده کمتر موجود داشتند برای همین بیشتر طول میکشه
چون تقاضای نوک مدادی بیشتر شده برای همین بیشتر این رنگو موجود دارند وبه نظر میرسه نوکمدادی هارو زودتر از سفید تحویل میدن!![]()
خب پس ایشالا همین روزا تحویل میگیری... فقط تحویل گرفتی حواست به اب بندی باشه ها که خیلی مهمه و اینده ماشین خیلی بهتره...
اگه زحمتی نیست چند تا عکس زمان تحویل,از خودرو هم بگیرید
کاملا درسته...
ای بابا مردم نفسشون از جای گرم بلند میشه...اخه مگه جز این ماشین جوون پسند دیگه هم هست تو این قیمتها!
Last edited by irinn65; 20-09-2010 at 01:57.
نقره ای انگار از سفید فروشش کمتره!میخاستن بهت بدن چون زیاد داشتن....
هرکی یه سلیقه ای داره اما نقره ایش یه جوریهمن پرسیدم میگفتن اول سفید بیشترین فروشو داشتن بعد نوک مدادی بعد نقره ای!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)