تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 33 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 325

نام تاپيک: شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

verrryyyy verrrrrrrryyyy mercyy!!!

پس در واقع تا الانم درست بود من نمی دونستم!!! الان تونستم فایل share کنم،ولی هنوز اخریش تیک نمی خوره

من dns رو همون مال کانکشن نتم دادم ، share هم هست ولی اخری تیک نمی خوره

منو مخفی رو هم باید حتما دستکاری کنم ؟!

راستی من مودمم به کارت شبکه ام وصل نیست ، با USB به PC وصله
    از share یودن صحیح اطمینان حاصل کن آنتی ویروس یا فایروال رو هم فعلا خاموش کن
    gateway توی tv رو همون ip ای بده که توی pc به عنوان ip address هست و dns هارو توی کانکشن کارت شبکه pc که به tv وصله هم وارد کن
    در ضمن windows 7 واسه این کارا خیلی بهتره

گزینه آخر واسه internet tv هست و اگه میخوای از internet tv استفاده کنی حتما باید به منو مخفی بری و چنتا گزینه کوچیک رو تغیر بدی . اصلا هم منو مخفیو سر خود دستکاری نکن چون نمونش بچه ها توی همین فروم هست که گرفتار شدن

اینم تنظیمات منو مخفی:

باید تلویزیون درحالت STANDBY باشد سپس این کلیدها روی ریموت بدنبال هم فشار دهی
    info----->menu----->mute----->power

در منوی سرویس در بخش Options پارامتر MediaLink Type باید دارای مقدار InfoLink On باشد
    سپس به منوی Control و سپس SubOptions رفته
    پارامتر Infolink Country باید یه کشوری رو انتخاب کنی هرچیزی بجز None

اگه خواستی internet tv رو بدون وجود pc ببینی مودمو از pc جدا کن و tv رو مستقیم به مودم وصل کن تنظیمات ip توی tv هم اتوماتیک بزار تنظیمات منو مخفی هم یادت نره
    Last edited by starpars; 06-05-2010 at 14:27.

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

با سلام
    الان بعد از مدتی اومدم دوباره تلویزیون رو شبکه کردم با کامپیوتر
    ای پی ها رو دادم و همه چیز شناخته شده تو تلویزیون
    ولی هرچی فایل شیر میکنم اونجا نمیاد
    مثلا قسمت Movie یا photo که میرم مینویسه
    The request cannot be procces
    the media play will be back to main screen

خیلی عجیبه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان من یه LA40B650 دارم که زمانی تو تست دستی و اتومات می زنم 3 گزینه اول تیک میخوره ولی گزینه چهارم که زده پینگ دومین ok نیمشه !! چکارش باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من یه LA40B650 دارم که زمانی تو تست دستی و اتومات می زنم 3 گزینه اول تیک میخوره ولی گزینه چهارم که زده پینگ دومین ok نیمشه !! چکارش باید کرد؟
    اینترنت توی pc باید share شده باشه
    دو سه صفحه قبل تاپیکو بخون این سوال چند بار مطرح شده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دو تا سوال
    1- ویدجیت ها فعلا چیزی غیر از اینها که من میگم هست یا نه؟ یوتیوب پیکاسا اخبار یو اس ای تودی و آب و هوا
    2. این نرم افزار pc share خیلی مزخرفه نمیتونم تو فولدرها و درایوهای دیگه برم به نظر قفل میکنه چیز بهتری واسه اینکار نیست
    مجبورم همه چیز رو کپی کنم تو یه فولدری رو دسکتاپ که تونستم با بدبختی شر کنمش

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دو تا سوال
    1- ویدجیت ها فعلا چیزی غیر از اینها که من میگم هست یا نه؟ یوتیوب پیکاسا اخبار یو اس ای تودی و آب و هوا
    2. این نرم افزار pc share خیلی مزخرفه نمیتونم تو فولدرها و درایوهای دیگه برم به نظر قفل میکنه چیز بهتری واسه اینکار نیست
    مجبورم همه چیز رو کپی کنم تو یه فولدری رو دسکتاپ که تونستم با بدبختی شر کنمش
    1:
    آره همون ها هستن که آخریش همین پیکاسا هستش.
    با توجه به برنامه های سامسونگ و شرکتهای دیگه برای این تلوزیون ها در آینده من فکر میکنم تحول بزرگی توی تلوزیون ها بوجود بیاد در واقع اینترنت که رقیب بزرگی برای تلوزیون بود الان این دو دارن به شکل جالبی با هم ترکیب میشن و یه چیز نو بوجود میاد .

2:
    من روی ویندوز7 قبلی این مشکلو تا حدودی داشتم ولی الان مشکلی نداره الان هم ویندوز7 دارم .
    راستی میتونی توی سایت سامسونگ به قسمت LED های جدیدش بری و از قسمت دانلودشون PC Share Manager اونها رو دان کنی چون ورژن جدید رو توی اونجا گذاشتن حجم فایلش هم دو برابر ورژنی هست که واسه B650 گذاشتن که من دانلودش کردم ولی از نظر ظاهری فرقی با قبلی نداره اما مشکلی که شما میگی هم نداره .
    البته یه برنامه دیگه هست که توی دو سه صفحه قبل یکی از دوستان معرفی کرده بود که اونم مثل اینکه مشکلاتی داشت.
    Last edited by starpars; 17-05-2010 at 22:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

1:

2:
    من روی ویندوز7 قبلی این مشکلو تا حدودی داشتم ولی الان مشکلی نداره الان هم ویندوز7 دارم .
    راستی میتونی توی سایت سامسونگ به قسمت LED های جدیدش بری و از قسمت دانلودشون PC Share Manager اونها رو دان کنی چون ورژن جدید رو توی اونجا گذاشتن حجم فایلش هم دو برابر ورژنی هست که واسه B650 گذاشتن که من دانلودش کردم ولی از نظر ظاهری فرقی با قبلی نداره اما مشکلی که شما میگی هم نداره .
    البته یه برنامه دیگه هست که توی دو سه صفحه قبل یکی از دوستان معرفی کرده بود که اونم مثل اینکه مشکلاتی داشت.
    منظورتون برنامه Conceiva Mezzmo هستش؟
    اين چه مشكلاتي داره؟
    اين مشكلي كه من گفتم رو اصلا كسي داره
    من با pc share وقتي ميخوام برم تو درايوهاي ديگم برنامه يه حالتي شبيه قفل كردن براش پيش مي آيد و اصلا كلا منوهاي برنامه از كار مي افتن

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    یه سوال دارم، من به دلیل فاصله pc تا تلویزیون از یه کابل 10 متری برای lan کردن استفاده می کنم و هر فیلمی رو که پخش میکنم قابلیت عقب و جلو کردن روی فیلم نداره و زیرنویس رو هم پخش نمیکنه (هم نام با فیلم هست!) این مشکلات به خاطر فاصله و نوع کابله یا مشکل دیگه ای داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منظورتون برنامه Conceiva Mezzmo هستش؟
    اين چه مشكلاتي داره؟
    آره شما اونم امتحان کن شاید براتون بهتر باشه من تستش نکردم

سلام به دوستان
    یه سوال دارم، من به دلیل فاصله pc تا تلویزیون از یه کابل 10 متری برای lan کردن استفاده می کنم و هر فیلمی رو که پخش میکنم قابلیت عقب و جلو کردن روی فیلم نداره و زیرنویس رو هم پخش نمیکنه (هم نام با فیلم هست!) این مشکلات به خاطر فاصله و نوع کابله یا مشکل دیگه ای داره؟
    واسه من فاصله 16 متره بعضی فیلما رو با درد سر میشه جلو عقب کرد بعضیهام نه بستگی به کدک فیلم هم داره زیرنویس هم توی شبکه اگه فرمتش srt هست مشکلی نداره موقع پخش فیلم چک کن توی tools قسمت caption setting گزینه caption روی on باشه

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واسه من فاصله 16 متره بعضی فیلما رو با درد سر میشه جلو عقب کرد بعضیهام نه بستگی به کدک فیلم هم داره زیرنویس هم توی شبکه اگه فرمتش srt هست مشکلی نداره موقع پخش فیلم چک کن توی tools قسمت caption setting گزینه caption روی on باشه
    مشکل زیرنویس برطرف شد ولی امکان جلو عقب کردن هیچ فیلم یا mp3 اصلا وجود نداره و حتی قابلیت پخش بی وقفه (مربوط به دکمه آبی رنگ) هم فعال نمیشه. هر دو تا حالت رو هم امتحان کردم، هم اتصال مستقیم تلویزیون به pc و هم با واسطه مودم و روتر ولی فایده نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •