مال من با آپگرید نرم افزار حل نشد. قراره امروز آدم خبره اشون بیاد. تا الان که خبری ازش نیست![]()
مال من با آپگرید نرم افزار حل نشد. قراره امروز آدم خبره اشون بیاد. تا الان که خبری ازش نیست![]()
فایلهای کتابخونه دیجیتالی این تلوزیون فایلهای فلش با اندازه 960 در 500 هست. من یه سری از فایلهای فلش اوریجینالو با مال خودم که رزولوشون های مختلفی داشت جایگزین کردم و بخوبی نمایش میده، البته یه مقدار سرعتش کمه. آیا راهی هست که بشه رزولوشن فایلهای SWF رو تغییر داد و به 960 در 500 رسوند تا تمام صفحه نمایش داده بشه؟
اقا راجع به تفاوتهای ورژن اسیایی و اروپایی و این dvdbt تو b690 کسی می تونه اطلاعات کاملی به من بده لطفا ؟!!!
این b690 تو game های full HD چقدر با G10 فرق می کنه ؟ حالا چه Xbox چه PS3 جه PC
آقا توروخدا یکی به ما کمک کنه قاب lcd من همین 690 داره خود به خود ترک میره ورقه ورقه از روش بلند میشه باید چیکار کنم؟ نمایندگی میگه همچین چیزی امکان نداره!
سلام در فرومهاي خارجي نوشته شده بود كه عوض كردن نسبت 4:3 به 16:9 مثلا در فيلمهايي با فرمت .dat با آپديت حل مي شود و در هنگام ديدن فيلم با فشار دادن دكمه Tools و در قسمت اندازه تصوير، نسبت بهتر را انتخاب كنيد.
(البته با فرمت فيلمهاي مايكروسافت مشكل كدك دارد)
دوست عزیز اواخر بهمن که از vipسامسونگ اومدند و B690مارو آپدیت کردند ورژن متعلق به تاریخ ماه هفتم سال2009 هست یعنی حداکثر مربوط به شش ماه پیش که گمان نمیکنم از این ورژن جدیدتر برای کسی آپدیت بشه با این حال همچنان وقتی یه فایل ویدئویی با قول شما با فرمت .dat روکه البته بعد از تبدیل به نمایش میگذارم همچنان با سایز 4:3 و نیز یه سایز کوچکتر از آن نشان میده .پس فکر میکنم مطلبی که تو اون فروم خارجی دیدید صحت علمی وعملی نداره.
سلام
حتما با مایع شیشه پاک کن یا مایعع دیگری آنرا تمیز کردی که خراب شده ؟
برای ما هم ماه هفتم سال 2009 بود که امدن اپدیت کردن شد ماه 11 سال 2009
سلام این چند روزه متوجه یه مشکلی شدم امیدوارم مربوط به ----- باشه
موقه اخبار بیر بی سی زیرنویس فارسی رو گاهی اوقات با لرزش نشون میده این میتونه از تی وی باشه ؟
نه فقط با دستمال نم دار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)