پس چیش خوبه؟گل پسر اصلش مبارزاتشه![]()
پس چیش خوبه؟گل پسر اصلش مبارزاتشه![]()
کسی بازیو تا آخر نرفته به ما کمک کنه ؟
مجسمه پایینیه رو میچرخونم بعد پله ها ضاحر میشن بعد میرم بالا از پله ها مجسمه بالایه رو نمیدونم چکار باید بکنم هر چقدر میچرخونم اتفاقی نمیوفته چکار کنم![]()
آخ گفتی! منم یه زمانی همینجا گیر کرده بودم ....... هیچی دیگه! اینقدر گیر کردم که آخر سر حوصله م سر رفت بازی رو پاکیدم!![]()
منم همین جا گیر کردم .
ونجا که دو بار پسر عموشه فکر کنممیزنی بعد پرت میشی پایین من تو یه فضای گرد هستم که یه عالمه سوسک رو میکشه بعد مجسمه پایین رو چرخوندم،راه پله درست شد به بالا اون یکی رو به هر چهت چرخوندم هیچ اتفاقی نمیوفته پایین اومدم اون مجسمه پایین هم دیگه تکون نمیخورد.
باید چیکار کنم اینجا؟
بازی با یک intro بسیار زیبا آغاز میشه و تحسین همگان رو برمی انگیزه ...
ولی زمانی که بازی آغاز میشه تمام انتظارات تموم میشه .
نمیدونم اسمش رو چی میشه گذاشت ولی باید بگم بازی فدای فیلم .
و شاید به خاطر همین کمبود وقت یک کپی برداری از ACII
ولی در کل بازی خوب و سرگرم کننده ای هست . اما شاید اشتباه دیگر سازندگان عرضه ی بازی در ماه May و همراه با بازی های شاهکار دیگر است که شاید فروش بازی رو تحت تاثیر بذاره .
صبر کن من برسم اونجا بهت میگم
اگر تجربه نسخه های قبلی این بازی رو داشته باشید مخصوصا نسخه های PSP که این طور پیداست حتما دارید میتونید راهشو پیدا کنید .
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
چه طوری میشه کپی از ACII ؟
تمام حرکت ها و ضربه ها و در و دیوار بالا رفتن ها منحصر به فرد خود پرینس هست بجز اون آجر هایی که از دیوار بیرون زده .
منم بازیو تا آخر رفتم اونجا که کیر کرده بودم رو هم رد کردم(باید از اون پاورت که اب یخ میزنه استفاده کنی و دستی رو بچرخونی)
اقا چند ساعت طول کشید تمام بشه ارزش بازی کردن داره یا نه
گرافیک کلا چطوره از نظر شما ...........
گرافیکش خوبه ولی مبارزه ها تکراری و علکی .داری میجنگی برای خودت هی شمشیر میزنی میبینی هیچ کس نیست همه مردن فرتی هم غیب شدن(تا دوربین بچرخه اونور ببینی یارو زندس یا مرده) خون هم نداره تو بازی... تمام ویژگی پرنسهای قبلی رو چپوندن تو این یکی... داستانش هم که من چیز خاص و قابل توجهی ندیدم فقط انیمیشن هاش قشنگه
برای کامپیوتر هم اومد ؟؟؟
کسی لینک هاش رو داره بده ما هم دانلود کنیم ؟؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)