تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 96 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام خدمت آقای MOHAMMAD_ASEMOONI . ممنونم از پاسخ شما. من سه تا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم .
    1- با توجه به شماره چشمهای من ، شیشه باید استفاده کنم یا پلاستیک؟
    (به من گفتن شیشه نازکتر در میاد ، راستش وزنش برام مهم نیست فقط نازکیش برام مهمه ) شیشه با چه مارکی باید بخرم؟

2- من الان دارم از شیشه 1.7 استفاده میکنم . میخوام بدونم که اگه من کلی هزینه کنم و شیشه 1.9 بخرم شیشه های عینکم چقدر نازکتر میشن؟ آیا فرق بین 1.7 با 1.9 چشمگیر است یا نه پول بیخودی است؟

3- برای شماره من با شیشه 1.9 چه فریمی مناسبتر است ؟ یعنی با چه فریمی کار تمیزتر و ظریفتر درمیاد و ضخامت شیشه زیاد معلوم نیست: 1- عینک نیم فریم فلزی . 2- عینک تمام فریم فلزی . 3- عینک قاب پلاستیکی و دسته فلزی. آخه معمولا عینکسازها میگن که باید قاب پلاستیک و دسته فلز باشه و فریمت هم کوچک انتخاب کنی .
    نظر شما چیه؟
    سلام .
    نمره ی چشمتون کم هست .
    شما فقط سعی کنین فریمی انتخاب کنین که جای عدسیهاش کوچیک باشه .
    عدسی هر چه کوچکتر باشه سبکتر و نازکتر در میاد .
    اگر مطمئن هستید که میتونید از عینکتون خوب مراقبت کنید که خط روی عدسیهاش نیافته , عدسی پلاستیکی خیلی بهتره حتی عدسیِ معمولیِ کره ای .
    اما اگر وزن براتون مهم نیست و عینک بینیتون رو اذیت نمیکنه خصوصا در گرما , عدسیِ شیشه ای بخرید چون ارزونتره .
    اما هر چه کوچکتر باشه عدسی , عینک سبکتر و زبباتره .
    عینکهای طبیِ شیشه بزرگ سالهاست که از مد افتاده و منقرض شده
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 23-07-2012 at 09:11. دليل: تصحیح

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از MOHAMMAD_ASEMONI عزیز ممنونم.
    یعنی شما اعتقاد دارید که پلاستیک از شیشه نازکتره.
    من قیمتش برام مهم نیست فقط این مهمه که بعد از ساختن عینک کدام نازکتردرمیاد؟ پلاستیک یا شیشه باضریب 1.9 ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از MOHAMMAD_ASEMONI عزیز ممنونم.
    یعنی شما اعتقاد دارید که پلاستیک از شیشه نازکتره.
    من قیمتش برام مهم نیست فقط این مهمه که بعد از ساختن عینک کدام نازکتردرمیاد؟ پلاستیک یا شیشه باضریب 1.9 ؟
    سلام
    هنوز پلاستیکی اختراع نشده که از شیشه تراکمش بیشتر باشه یا مثل شیشه باشه .
    مسلما عدسی شیشه ای نازکتر از پلاستیک فشرده هست .
    اما نمره ی چشم شما خیلی کمه . . عدسی پلاستیکی نازک هست برای چشم شما .
    شما برید عینک فروشی بگید یه عینک آماده با عدسی پلاستیکی با نمره ی چشمتون رو بهتون نشون بدند تا خیالتون راحت بشه که ضخامتش زیاد نیست .
    همه ی عینک فروشی ها همیشه چند عینک آماده دارند که مال مشتریهاشون هست که هنوز تحویل نگرفته اند .
    بگین اونها رو بهتون نشون بدند .

اگر قیمت براتون مهم نیست اول یک فریم انتخاب کنید که به صورتتون بیاد و وقتی میزنینش , چشمهاتون دقیقا باید در وسط دو عدسی باشه , نه بالا و نه پایین و نه چپ و نه راست .
    این موضوع خیلی مهمه وگرنه بعدا چشمتون آسیب میبینه و ممکنه ضعیفتر بشه .
    البته باید سبک هم باشه تا به بینیتون زیاد فشار نیاره مخصوصا اگر که بینیتون استخونی هست یعنی پوستش خیلی نازکه .
    دسته ی عینک هم نباید به شقیقه هاتون خیلی فشار بیاره و گوشتون رو هم نباید زخم کنه یا فشار بیاره .
    یعنی وقتی عینک رو میزنید نباید احساس ناراحتی کنید .

وقتی فریم مناسب رو پیدا کردین اونوقت عدسی بخرید براش .
    گرانترین عدسیها این ویژگیها رو داره :
    ضد بخار .
    ضد خش البته کاملا ضد خش نیست اما سختیش خوبه .
    ضد ماورا بنفش.
    ضد نور (اتوماتیک یا فتوکرومیک) .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-07-2012 at 09:50. دليل: تصحیح

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو خوزستان زندگی میکنم با گرمای 50درجه و آفتاب خیلی شدید .عینکی که دارم استفاده میکنم طبی از نوع فتو آنتی رفلکس هست که حدود سه ساله اونو دارم . چند ماه اول که عینکو خریدم تو آفتاب بشدت تغیر رنگ میداد ولی بعد یه مدت دیگه رنگش عوض نشد و حالاتو آفتاب شدید اینجا ازیت میکنه .دوستان کسی میدونه چرا اینطوریه؟ چون می خوام دوباره سفارش عینک بدم پیشنهاد دوستان چه نوع عدسیه که فتو آنتی رفلکس و پلاراید باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام
    من دنبال 2 مدل فرم عینک طبی می گردم که مارک هاشون nike و tom ford هستش (nike NI7211 و tom ford FT5220). می خواستم بپرسم جایی رو در تهران سراغ دارید که این 2 مدل فرم عینک رو بفروشند؟ و آیا از حدود قیمت این 2 مدل در بازار اطلاع دارید؟؟
    با تشکر
    Last edited by raassii; 24-07-2012 at 14:18.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو خوزستان زندگی میکنم با گرمای 50درجه و آفتاب خیلی شدید .عینکی که دارم استفاده میکنم طبی از نوع فتو آنتی رفلکس هست که حدود سه ساله اونو دارم . چند ماه اول که عینکو خریدم تو آفتاب بشدت تغیر رنگ میداد ولی بعد یه مدت دیگه رنگش عوض نشد و حالاتو آفتاب شدید اینجا ازیت میکنه .دوستان کسی میدونه چرا اینطوریه؟ چون می خوام دوباره سفارش عینک بدم پیشنهاد دوستان چه نوع عدسیه که فتو آنتی رفلکس و پلاراید باشه؟
    سلام .
    خب رنگش تموم شده دیگه

شما عینک رو تو زمستون خریدی .
    این عینکهای اتوماتیک تو زمستون خیلی تیره میشه اما تو تابستون برعکس!!!!!!
    یه بار سوال کردم گفتند چون تو حرارت زیاد تغیبر رنگش خیلی کم میشه .
    تو کویت هم همینجوره .
    تا زمستون صبر کنید دوباره تیره میشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-08-2012 at 08:59. دليل: تصحیح

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    من براي سفارش عينك نسخه دكتر رو مستقيم بردم پيش عينك ساز.
    گفت عدسي از 5 تومن دارم تا 200 تومن. گفتش 16 تومني چينيه ولي به چشم آسيب نميزنه و به لحاظ استاندارد و ديد فرقي با عدسي هاي گرونتر نداره. حالا به نظرتون آيا اين عدسي 16 تومني به چشمم آسيب ميزنه يا نه؟
    ميترسم چون ارزون باشه به چشمم آسيب بزنه. نظر شما چيه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من براي سفارش عينك نسخه دكتر رو مستقيم بردم پيش عينك ساز.
    گفت عدسي از 5 تومن دارم تا 200 تومن. گفتش 16 تومني چينيه ولي به چشم آسيب نميزنه و به لحاظ استاندارد و ديد فرقي با عدسي هاي گرونتر نداره. حالا به نظرتون آيا اين عدسي 16 تومني به چشمم آسيب ميزنه يا نه؟
    ميترسم چون ارزون باشه به چشمم آسيب بزنه. نظر شما چيه؟
    سلام ..نه خیالت راحت...فقط بهش بگو آنتی رفلکس باشه...

درسته عدسی از 5 تومن داریم به بالا..از پلاستیک معمولی یعنی بدون پوشش آنتی رفلکس شروع میشه..که بین عینکسازا میگن پلاستیک سفید اون جفتی 5تومن..

بعد میرسیم به آنتی رفلکس اونم همش چینیه و همشون خوبه . مشکلی ایجاد نمیکنه برای چشم... من خودم هم آنتی رفلکس i&G زدم و هم بقیه مارکها...معمولا زیاد فرقی ندارن ..

من الان خودم با اینکه هم عینکسازی داریم و هم پسر عموهام تو بازار تهران از چین هم عینک میارن هم عدسی ..من خودم عدسی چینی 16 تومنی میزنم از این متفرقه ها و دیدش خیلی عالیه ....I&G هم خیلی گرونه و فرق نداری که بخوام 40 تومن بدم عدسی هیچ فرقی با این 16 ها نداره..

فقظ شما عدسیتو با دستما لکاغذی و اسپری پاک کن تا خش نیفته..راحت همون 16 تومنی 1 سال رو راحت برات کا رمیکنه...من خودم عینکی هستم برا یخودم 40 تومنی i@G هم گرفتم اونم 1 سال کار کرد بعد خش افتاد دیدش خراب شد...

شما همون 16 تومنی رو که گرفتی..ببر پیش همون دکتر ییا اپتومتری که معاینت کرده با دستگاه لنزومتر چکش کنه که محورش دقیق باشه تا سردرد نداشته باشی و دیدت عالی باشه....اگر اولین بارم هست که عینک میزنی سعی کن تو خونه بزنی اول

و بشین باها ش1 فیلم 2 ساعته ببین تا قشنگ عادت کنی بعد برو بیرون....حواستم باشه با ه ردستمالی پاک نکنی...یا دستمال جیر که خود عینکساز میده بهت یا دستما ل کاغذی که خیلی عالیه فقط حتما اسپری تمیز کننده هم بگیر از عینکساز..

اگر اسپری نگرفتی...ما تو مغازه خودمون با الکل پاک میکنیم الکل معرکست...اگر الکل هم نداشت یتو خونه از شیشه پاک کن استفاده کن اونم عالیه بعد با دستمال کاغذی پاکش کن ببین چه قدر شفاف میشه..

10. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

امروز رفتم دیدم یه سری عینک پلیس تو مایه های 90 تا 110 داشت خودشم میگفت اصل نیست و اصلش زیر 200 نیست بنظرتون اینا چطوره؟یعنی با عینک 30 تومنی فرق میکنه؟نمیدونم گرفتین چی میگم یا نه

در آغاز فعالیت man20t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان گرامی!
    شماره چشم من یکی 2.5 و یکی 2.75 و هر دو با 0.5 نمره آستیگماتیسم.
    با توجه به این که میدان دید خیلی برام مهم بود فریم پروفسور بیس دار گرفتم.
    وقتی دادم عینک ساز اولا گفت چون بیس داره هزینش بیشتر میشه.
    بعدشم گفت ممکنه براتون مشکل ایجاد کنه، تاری دید و این ها.

با توجه به این که عینکم رو اکثر اوقات باید بزنم به نظرتون عینک بیس دار با این شماره عینک سازگاری داره؟

ممنون میشم اگر اساتید عزیز زودتر پاسخ بدهند تصمیم بگیرم.

13. این کاربر از man20t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •