مثل اینکه مخابرات تهران به 8 منطقه تقسیم شده.
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
مثل اینکه مخابرات تهران به 8 منطقه تقسیم شده.
نه منظورشون منطقه 3 تا 8 مخابرات است نه مناطق شهرداري . فكر ميكنم منظور از مثلا منطقه 3 ، خط هايي است كه شمارشون با 3 شروع ميشه
پشتیبانی که میگه سیستم خودت مشکل داره چون از فایر فاکس میتونی دانلود کنیبقیه سایتها مثل همین p30world معتبر نیستن
الان دو هفته شده که مشل داره
شنبه میرم دونبال مخابرات ببنیم چه جوری میشه گرفت
سلام دوست عزیز
کنترل به معنی این که شما فکر میکنید نیست !
کنترل مثل یک ف*ی*ل*ت*ر هستش ! یه جورایی مثلا یک دستگاهی هست که اگه کلمات خاصی رو بگید یا اس ام اس کنید ، اتوماتیک مکالمه ضبط میشه !
اگه اینطور نبود که نمیتونستن اون منافق هایی که حوادث اخیر رو ایجاد کردن رو بگیرن و مکالماتشونو داشته باشن !
با تشکر
موفق باشید
چند وقته شاتل داری؟ قبلا سرعتت خوب بوده؟
یعنی با فایرفاکس که دانلود می کنی سرعتت خوبه؟
شاتل شرکت بدی نیست.
فقط زود تصمیم نگیر چون ممکنه بعدا پشیمون بشی
موفق باشید
واقعا عجیبه. شما میفرمایید نمی خوام بحث کنم، بعد یه طومار جواب مینویسید. اگه نمی خواهید در این مورد بحث کنید، چرا از اول مطرحش کردید.دوست عزیز من نمیخوام تو این تاپیک در مورد این مسئله بحث کنم، ولی جالبه که مثل اینکه شما روزنامهها رو هم نمیخونی این مسئله کنترل SMS و ایمیلها چیزیه که تقریباً 1-2 هفته پیش تیتر اول نصف روزنامههای مملکت بود! و چیزی نیست که من از خودم در بیارم شما همین الان یه سرچ بزنی حداقل 500 تا خبر در این مورد پیدا میکنی (البته بعدشم کلی اعتراض شد به این مسئله که غیر قانونیه این کار و... ولی شکی نیست این کار رو میکنن و البته از خیلی قبلتر میکردن و تنها دلیل اعلام این مسئله از طرف رئیس نیروی انتظامی فقط ترسوندن مردم بوده نه اعلام این مسئله)
در مورد کنترل کردن هم برای SMS ایران چند سال پیش سرورهای بسیار گرون قیمتی مخصوص این کار خریداری کرد (چون بدون شک ایران تنها کشوری نیست که SMS ها رو کنترل میکنه) که همین الانم سرچ کنی اطلاعاتش از اون زمان وجود داره بدون شک عملکرد این سرورها به این صورته که به کلمات حساس هستن و هرچی SMS مشکوک باشه ذخیره میشه و مورد بررسی قرار میگیره.
در مورد ایمیل بدون شک سیستم پیچیدهتریه و قرار نیست من و شما از روش کار با خبر باشیم ولی اونقدری هم کار سختی نیست چون در هر صورت پهنای باند الان دست خودشونه که هرکاری بخوان میتونن بکنن و اصلاً دلیلی که پهنای باند آزاد نیست همینه، کنترل.
در هر صورت بهتره دیگه در مورد این مسئله بحث نکنیم چون مسئله پر واضحه شما هم بهتره توی خبرها یه جستجو بکنی در ضمن هیچ وقت انقدر با قاطعیت نگو این اتفاقها نمییفته بدون شک چیزهای اون پشت مشتها هست که من و تو ازشون بیخبریم و اینکه بگیم همچی همینطوری که ما میبینیم هست خیلی خیلی ساده لوحانست مخصوصاً تو این مملکت البته شما احتمالاً هنوز خیلی جوونی بزرگتر بشی خودت میاد دستت.
راستی شما سن من رو از کجا متوجه شدید؟ لابد همون سیستم های پیچیده رو شما هم دارید دیگه؟
نمی خوام جواب بدم، چون شما همه ی استدلالتون اینه که ""حتما هست، پس قطعا هست. وقتی من و شما نمیدونیم ، پس حتما هست.""
من دوبار توضیح دادم که معنی کنترل چیه؟ باز شما همون رو تکرار میکنید. عزیزم من هم روزنامه میخونم. بله، رئیس ناجا هم گفت که کنترل میکنیم، اما معنی کنترل رو شما اشتباه متوجه شدی. تا به کسی مظنون نشن. و یا حکم قضایی نباشه، کنترل نمیشه.
یعنی کنترل همه ی کاربران محاله.
در ضمن انقدر هم پشت پرده و دست پنهان و از اینجور کلمات به کار نبرید. شما هیچ استدلالی نداری برای اینکه همه ی دستگاه ها کنترل میشه. انگار که این افراد از کره ی مریخ اومدند.
بنده مکان های کنترل مخابرات رو دیدم و شما هم اگه میدید، متوجه میشدی که واقعیت چیه؟ اونجا نظارت خیلی دقیقی هست.
حالا شما دوست داری همش یه چیزی رو القا کنی، مشکل خودتونه. در حالی که هیچ استدلالی نداری.
فکر کنم که شما حرفهاتون رو زدید، من هم همینطور. اگه واقعا نمخواهید بحث کنید، دیگه ادامه ندید، تا هر کسی خودش قضاوت کنه.
فعلا که اسرعت دانلود رو محدود کردی یه سر تو تاپیک شاتل بری میبنی که خیلی ها شاکی شدن از دست این
فعلا صبر کردم ببنیم تا کی اینجوری میمونه
من فقط بتونم از رو سرور خودم راحت دانلود کنم سایت های دیگه برام مهم نیستن![]()
همه شرکت ها مشکل دارن ، اگه دیده باشی کابران صبانت ، آسیاتک و... هم از نوسان سرعت شاکی بودن کلا اینترنت ایران همینه دیگه کاریش نمیشه کرد
در مورد مخابرات هم چون فعلا کاربراش کمه خوبه
شنبه شاید رفتم مرکز مخابراتمون ببینم به ما هم می دن یا نه
خدا کنه بدن بعد از چند سال از شر این دایال آپ خلاص شیم
شما راست میگی. خوشحال شدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)