تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 24 از 94 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره بابا خیلی وقتها هم همین سایت p30world رو هم نمیتونم باز کنم
    حتی چند بار پیش اومد که یاهو رو با ایرانسل باز کردم

فعلا که دانشجو هستم میرم دنبالش 512 بگیرم اگه ندن 512 که نمیگیرم (تو رو خدا 256 دیگه بدین به من دیگه )

تا درسم هم تموم بشه کلی راه هست اونوقت میریم دنبال کار های دیگه که 512 بگیرم
    مثل اینکه مخابرات تهران به 8 منطقه تقسیم شده.

داره خودمونی میشه hamidkashani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كاتالونيا

پيش فرض

سلام
    منم می خوام بگیرم منتها این که توی سایتشون نوشته مناطق 3 تا 8 یعنی چی؟ یعنی از 22 منطقه فقط همین 6 منطقه رو میدن یا سایتشون قدیمیه و اپدیتش نکردن؟
    مرسی
    نه منظورشون منطقه 3 تا 8 مخابرات است نه مناطق شهرداري . فكر ميكنم منظور از مثلا منطقه 3 ، خط هايي است كه شمارشون با 3 شروع ميشه

3. این کاربر از hamidkashani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    به نظر من همون شاتل بمون
    افت سرعت تو شرکت های خصوصی برطرف میشه ، یه کم صبر کن احتمال زیاد مشکل حل میشه
    بقیه شرکت ها هم ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد که چیز تازه ای نیست ولی برطرف میشه
    خیلی از دوستان هم شاتل دارن ولی راضی هستن
    با پشتیانی هم حتما تماس بگیر
    پشتیبانی که میگه سیستم خودت مشکل داره چون از فایر فاکس میتونی دانلود کنی بقیه سایتها مثل همین p30world معتبر نیستن
    الان دو هفته شده که مشل داره
    شنبه میرم دونبال مخابرات ببنیم چه جوری میشه گرفت

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

دوست عزیز من نمی‌خوام تو این تاپیک در مورد این مسئله بحث کنم، ولی جالبه که مثل اینکه شما روزنامه‌ها رو هم نمی‌خونی این مسئله کنترل SMS و ایمیل‌ها چیزیه که تقریباً 1-2 هفته پیش تیتر اول نصف روزنامه‌های مملکت بود! و چیزی نیست که من از خودم در بیارم شما همین الان یه سرچ
    سلام دوست عزیز
    کنترل به معنی این که شما فکر میکنید نیست !
    کنترل مثل یک ف*ی*ل*ت*ر هستش ! یه جورایی مثلا یک دستگاهی هست که اگه کلمات خاصی رو بگید یا اس ام اس کنید ، اتوماتیک مکالمه ضبط میشه !
    اگه اینطور نبود که نمیتونستن اون منافق هایی که حوادث اخیر رو ایجاد کردن رو بگیرن و مکالماتشونو داشته باشن !
    با تشکر
    موفق باشید

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

پشتیبانی که میگه سیستم خودت مشکل داره چون از فایر فاکس میتونی دانلود کنی بقیه سایتها مثل همین p30world معتبر نیستن
    الان دو هفته شده که مشل داره
    شنبه میرم دونبال مخابرات ببنیم چه جوری میشه گرفت
    چند وقته شاتل داری؟ قبلا سرعتت خوب بوده؟
    یعنی با فایرفاکس که دانلود می کنی سرعتت خوبه؟
    شاتل شرکت بدی نیست.
    فقط زود تصمیم نگیر چون ممکنه بعدا پشیمون بشی
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز من نمی‌خوام تو این تاپیک در مورد این مسئله بحث کنم، ولی جالبه که مثل اینکه شما روزنامه‌ها رو هم نمی‌خونی این مسئله کنترل SMS و ایمیل‌ها چیزیه که تقریباً 1-2 هفته پیش تیتر اول نصف روزنامه‌های مملکت بود! و چیزی نیست که من از خودم در بیارم شما همین الان یه سرچ بزنی حداقل 500 تا خبر در این مورد پیدا می‌کنی (البته بعدشم کلی اعتراض شد به این مسئله که غیر قانونیه این کار و... ولی شکی نیست این کار رو می‌کنن و البته از خیلی قبلتر می‌کردن و تنها دلیل اعلام این مسئله از طرف رئیس نیروی انتظامی فقط ترسوندن مردم بوده نه اعلام این مسئله)
    در مورد کنترل کردن هم برای SMS ایران چند سال پیش سرورهای بسیار گرون قیمتی مخصوص این کار خریداری کرد (چون بدون شک ایران تنها کشوری نیست که SMS ها رو کنترل می‌کنه) که همین الانم سرچ کنی اطلاعاتش از اون زمان وجود داره بدون شک عملکرد این سرورها به این صورته که به کلمات حساس هستن و هرچی SMS مشکوک باشه ذخیره میشه و مورد بررسی قرار می‌گیره.
    در مورد ایمیل بدون شک سیستم پیچیده‌تریه و قرار نیست من و شما از روش کار با خبر باشیم ولی اونقدری هم کار سختی نیست چون در هر صورت پهنای باند الان دست خودشونه که هرکاری بخوان میتونن بکنن و اصلاً دلیلی که پهنای باند آزاد نیست همینه، کنترل.

در هر صورت بهتره دیگه در مورد این مسئله بحث نکنیم چون مسئله پر واضحه شما هم بهتره توی خبرها یه جستجو بکنی در ضمن هیچ وقت انقدر با قاطعیت نگو این اتفاق‌ها نمی‌یفته بدون شک چیزهای اون پشت مشت‌ها هست که من و تو ازشون بی‌خبریم و اینکه بگیم همچی همینطوری که ما می‌بینیم هست خیلی خیلی ساده لوحانست مخصوصاً تو این مملکت البته شما احتمالاً هنوز خیلی جوونی بزرگتر بشی خودت میاد دستت.
    واقعا عجیبه. شما میفرمایید نمی خوام بحث کنم، بعد یه طومار جواب مینویسید. اگه نمی خواهید در این مورد بحث کنید، چرا از اول مطرحش کردید.

راستی شما سن من رو از کجا متوجه شدید؟ لابد همون سیستم های پیچیده رو شما هم دارید دیگه؟
    نمی خوام جواب بدم، چون شما همه ی استدلالتون اینه که ""حتما هست، پس قطعا هست. وقتی من و شما نمیدونیم ، پس حتما هست.""

من دوبار توضیح دادم که معنی کنترل چیه؟ باز شما همون رو تکرار میکنید. عزیزم من هم روزنامه میخونم. بله، رئیس ناجا هم گفت که کنترل میکنیم، اما معنی کنترل رو شما اشتباه متوجه شدی. تا به کسی مظنون نشن. و یا حکم قضایی نباشه، کنترل نمیشه.
    یعنی کنترل همه ی کاربران محاله.

در ضمن انقدر هم پشت پرده و دست پنهان و از اینجور کلمات به کار نبرید. شما هیچ استدلالی نداری برای اینکه همه ی دستگاه ها کنترل میشه. انگار که این افراد از کره ی مریخ اومدند.

بنده مکان های کنترل مخابرات رو دیدم و شما هم اگه میدید، متوجه میشدی که واقعیت چیه؟ اونجا نظارت خیلی دقیقی هست.
    حالا شما دوست داری همش یه چیزی رو القا کنی، مشکل خودتونه. در حالی که هیچ استدلالی نداری.
    فکر کنم که شما حرفهاتون رو زدید، من هم همینطور. اگه واقعا نمخواهید بحث کنید، دیگه ادامه ندید، تا هر کسی خودش قضاوت کنه.

8. 3 کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چند وقته شاتل داری؟ قبلا سرعتت خوب بوده؟
    یعنی با فایرفاکس که دانلود می کنی سرعتت خوبه؟
    شاتل شرکت بدی نیست.
    فقط زود تصمیم نگیر چون ممکنه بعدا پشیمون بشی
    موفق باشید
    فعلا که اسرعت دانلود رو محدود کردی یه سر تو تاپیک شاتل بری میبنی که خیلی ها شاکی شدن از دست این
    فعلا صبر کردم ببنیم تا کی اینجوری میمونه
    من فقط بتونم از رو سرور خودم راحت دانلود کنم سایت های دیگه برام مهم نیستن

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

فعلا که اسرعت دانلود رو محدود کردی یه سر تو تاپیک شاتل بری میبنی که خیلی ها شاکی شدن از دست این
    فعلا صبر کردم ببنیم تا کی اینجوری میمونه
    من فقط بتونم از رو سرور خودم راحت دانلود کنم سایت های دیگه برام مهم نیستن
    همه شرکت ها مشکل دارن ، اگه دیده باشی کابران صبانت ، آسیاتک و... هم از نوسان سرعت شاکی بودن کلا اینترنت ایران همینه دیگه کاریش نمیشه کرد
    در مورد مخابرات هم چون فعلا کاربراش کمه خوبه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

شنبه شاید رفتم مرکز مخابراتمون ببینم به ما هم می دن یا نه
    خدا کنه بدن بعد از چند سال از شر این دایال آپ خلاص شیم

12. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

واقعا عجیبه. شما میفرمایید نمی خوام بحث کنم، بعد یه طومار جواب مینویسید. اگه نمی خواهید در این مورد بحث کنید، چرا از اول مطرحش کردید.

راستی شما سن من رو از کجا متوجه شدید؟ لابد همون سیستم های پیچیده رو شما هم دارید دیگه؟
    نمی خوام جواب بدم، چون شما همه ی استدلالتون اینه که ""حتما هست، پس قطعا هست. وقتی من و شما نمیدونیم ، پس حتما هست.""

من دوبار توضیح دادم که معنی کنترل چیه؟ باز شما همون رو تکرار میکنید. عزیزم من هم روزنامه میخونم. بله، رئیس ناجا هم گفت که کنترل میکنیم، اما معنی کنترل رو شما اشتباه متوجه شدی. تا به کسی مظنون نشن. و یا حکم قضایی نباشه، کنترل نمیشه.
    یعنی کنترل همه ی کاربران محاله.

در ضمن انقدر هم پشت پرده و دست پنهان و از اینجور کلمات به کار نبرید. شما هیچ استدلالی نداری برای اینکه همه ی دستگاه ها کنترل میشه. انگار که این افراد از کره ی مریخ اومدند.

بنده مکان های کنترل مخابرات رو دیدم و شما هم اگه میدید، متوجه میشدی که واقعیت چیه؟ اونجا نظارت خیلی دقیقی هست.
    حالا شما دوست داری همش یه چیزی رو القا کنی، مشکل خودتونه. در حالی که هیچ استدلالی نداری.
    فکر کنم که شما حرفهاتون رو زدید، من هم همینطور. اگه واقعا نمخواهید بحث کنید، دیگه ادامه ندید، تا هر کسی خودش قضاوت کنه.
    شما راست میگی. خوشحال شدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •