یعنی باری وصل شدن به سرور بازی ها هم مشکل داره؟
من تصمیمم تقریبا قطعی بود برا اومدن به عصر تلکام ولی شما که گفتی ترسیدم یه ذره چون بیشتر برا WoW بازی کردن نیاز دارم!
کلا با بازی ها مشکل داره؟؟
یعنی باری وصل شدن به سرور بازی ها هم مشکل داره؟
من تصمیمم تقریبا قطعی بود برا اومدن به عصر تلکام ولی شما که گفتی ترسیدم یه ذره چون بیشتر برا WoW بازی کردن نیاز دارم!
کلا با بازی ها مشکل داره؟؟
دقیقا منم همین مشکل را دارم،دلیلش چیه؟اینترانت و... نیست؟
ولی یک مزیت نسبت به پارس آنلاین برای من داره،اونم اینه که تا حالا به محضی که مودم را روشن کردم،اینترنت وصل شده ولی پارس آنلاین معلوم نبود عشقی بود یک دفعه سریع وصل میشد یک دفعه هم نیم ساعت یک ساعت طول میکشید تا وصل بشه
modulation که انتخاب شده بود قبلا چند مورد بود که من فقط G.dmt را انتخاب کردم و چک باکس بقیه را حذف کردم ولی بنظرم زیاد فرق خاصی نکرد وپینگ هم فرقی نکرد
کار دیگه ای میشه کرد؟
قبل تغیر مودل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تغییر
کار دیگه اینه که خط از دم در بررسی بشه البته به نظر من نیازی نیست آخه الان تا 8-9 مگ داری میگیری
پینگ ربطی به ریت خط نداره و به خود شرکت ارائه دهنده سرویس مربوط میشه اگر پشتیبانی اینو بت گفته میخواسته بپیچونه
والا شايد هم بخاطر سرعت بالا بودنشه، الان براي تا 10 مگ بازه، يكم صبر كن براي ماه بعدي 2مگ ميگيرم بهت ميگم روي اون چطوريه
در مورد بازي، من فقط strife بازي مي كنم هر از گاهي كه از 6 بار اون فقط يكي دو بار كامل ديسكانكت شد. افتادم بيرون ريكانكت كردم
برای من امروز صبح اینطور شده!!چرا اینقدر افتضاح!!بقیه دوستان کیفیت چطور بوده؟
Last edited by aminkhan2014; 06-09-2015 at 05:45.
اصلا حال نکردم خیلی مشکل داره این ISP . قطعی های مکرر داره شاید در روز من 20 30 مرتبه اینترنتم قطع میشه اصن معلوم نیس چرا همچین مشکلی نداشتم من البته قطعی ها 1 دقیقه ای هستن ولی اصن جالب نیست اخر ماه خالی میکنم برم شاتل ببینم اونجا چه خبره :-|
از لحاظ پشتیبانی بنظرمنم مضخرفه،یک هفته بعد رانژه طول کشید که یوزرو وپسورد بهم بدهند!!!منم قبل اینکه یوزر و پسورد بدهند رفتم195 شکایت زدم که خط رانژه شده و اینها بهم مشخصات نمیدهند،فرداش و پس فرداش بهم تماس گرفتند و گفتند اگر مشکل حل شده،برین شکایت را از سایت 195 حذف کنید!!!منم محلشون نگذاشتم وشکایت را دست نزدم!!با شرکتهای نامرد باید اینطور رفتار کرد!!!
![]()
کلا می خوای لج من رو در بیاری ؟
اخه من نمی دونم ، این تهران که پایتخت ، پهنای باند اضافه نمی کنه ولی رفته اینهمه تو شهرستان پهنای باند اضافه کرده
مثل اینکه یه ساختمون درست کنی ، ستون های طبقه ی اول رو ضعیف بزنی و ستون طبقه ی اخر رو از اون محکم ها بزنی ، واقعن کارشون احمقیه
نه بابا ، واسه من الان روی 12 مگ ، در صورتی که پارس روی 16 مگ بود
میانگین سرعتمم روی 400 مگ
اسیاتک راضی هستی ؟
شبانه داره ؟
این فقط مزیتش همینه که سریع وصل میشه وگرنه ...
زیاد زور نزن ، برای منم همیطنوره
Last edited by djbehnam73; 07-09-2015 at 17:03.
[QUOTE=djbehnam73;8705113]کلا می خوای لج من رو در بیاری ؟
اخه من نمی دونم ، این تهران که پایتخت ، پهنای باند اضافه نمی کنه ولی رفته اینهمه تو شهرستان پهنای باند اضافه کرده
مثل اینکه یه ساختمون درست کنی ، ستون های طبقه ی اول رو ضعیف بزنی و ستون طبقه ی اخر رو از اون محکم ها بزنی ، واقعن کارشون احمقیه
آره دیگه ، چالوس و نوشهر هم که پایتخت بعدی شما تهرانیا هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)