دوست عزیز اگه اینجوریه...چرا خود سامسونگ انقدر دیر به فکر تولید لپ تاپ افتاده و چرا تو بازار جهانی جایگاهی بالا نداره...چرا تو لپ تاپ سامسونگ تمام قطعات مال این شرکت نیست...چرا...![]()
Juniper
Gateway
Packard Bell
دوست عزیز اگه اینجوریه...چرا خود سامسونگ انقدر دیر به فکر تولید لپ تاپ افتاده و چرا تو بازار جهانی جایگاهی بالا نداره...چرا تو لپ تاپ سامسونگ تمام قطعات مال این شرکت نیست...چرا...![]()
Asus از همشون بهتره مخصوصا اگه مدلش N55sf باشه![]()
ONLY ASUS(N53SV) ASUS
کیفیت بالا ساخت
طرح زیبا سری N
صدای فوق العاده
خوش دست
قدرتمند
؟؟؟
![]()
سلام بر شما
من خودم لپ تاپ ایسوز دارم اما با حرف شما که میگویید سامسونگ در بازار جهانی جایگاه بالایی ندارد کاملا مخالف
هستم! نگاهی به تصویر زیر بیندازید تا......بگویم (نگاه انداختید)
خوب این رای گیری در مورد بهترین لپ تاپ های سال 2011 از نظر خود کاربران است
اگر میبینید سامسونگ در کشور ما کم مورد توجه است دلیل بر بد بودن آن محصول نیست
این موضوع فقط در مورد سامسونگ صادق نیست بلکه تمامی محصولات را شامل میشود
اگر در تصاویر دقت کنید متوجه میشوید با اینکه اپل درصد خرابی دستگاه بالایی دارد اما از نظر کاربران باز هم
محبوب است و دلیل اصلی آن خدمات پس از فروش بسیار عالی این محصول است. اما در کشور ما این گونه
مسایل اصلا مورد توجه قرار نمیگیرد!
ایسوز هم در کشور ما چند سالی است که مورد توجه قرار گرفته
حال نگاهی به تصویر زیر بیندازید (کامپیوتر های دسکتاپ)
با تشکر
در آخر این را هم اضافه کنم که صحبت های من به شخصه در مورد برتری دستگاهی نسبت به دستگاه دیگر نبوده و
نخواهد بود
پایان
Last edited by behz; 01-12-2011 at 00:33.
دوست عزیز اگه منبع این عکسو می گفتی بهتر بود (کدوم سایت؟؟؟)ایسر دو سال پشت سرهم پرفروش ترین برند اروپا بود اما کیفیت راضی کننده ای نداره(دلیل بر برتری نیست:قیمت ارزان ایسر = فروش زیاد)در مورد سامسونگ هم من در جواب دوستمون که موفقیت برندهای دیگه رو از سامسونگ میدونه همچنین جوابی دادم![]()
برند دل براي عموم بهتره:
اقتصادي
كيفيت ساخت
خر كار
دوستان بهتره نظر شخصی خودشونو بگن تا اینکه بخوان نظر جوامع دیگه یا افراد دیگه رو بزارن اینجا....یادتون باشه اینجا نظر سنجیه
در مورد شیک بودن و با کلاس بودن و زیبا و خشگل بودن :
سونی: صفحه نمایش عالی...کیفیت عالی و همینطور دوام خوبی داره (Ultra Durable)
اپل : لپ تاپ های شیکی میزنه ولی بیشتر بدرد کسی میخوره که کارش نرم افزار باشه و در زمینه های نرم افزاری و کارای روزانه کار کنه البته به این معنی نیست که مناسب کارهای دیگه چون : گیم ( نه در حد شدیدش )و همینطور کارهای گرافیکی ( نه در حد شدیدش )
اینایی که تو پرانتز نوشتم به این خاطر هست که متاسفانه تو مملکت ما هر کی لپ تاپ میخواد بخره واسه کارهایی میخواد که حتی بعضی از سیستم های خونگی هم نمیتونن اون عمل رو پردازش کنن چه برسه به لپ تاپ
در مورد تنوع و اقتصادی بودن هم لپ تاپ های ASUS لپ تاپ های مناسبی داره
Sony رو دوس دارم به دلایل بالا و همینطور برای اینکه لپ تاپ ها رو دسته بندی کرده و بسته به نوع شخصیت و کاربردی که دارین ( دانشجو..دانش آموز..personal...daily...business..home..gamin g..) و چیزهای دیگه لپ تاپ هارو دسته بندی کرده که طرف گم نشه تو این همه مدل و کانفیگ و یه راس بره سر چیزی که میخواد و متناسب با وضعیتش هست
تو اپل هم تقریبا شاهد همچین دسته بندی هایی هستیم
منم با فرشید موافقم.هر لپ تاپی برای یه جا و کشوری خوبه که توی ایران من سونی رو ترجیح میدم بعد از یک ماه ( این یک ماه گرون تموم شد برام چون اگر زودتر خریده بودم ارزونتر بود) تحقیق به این نتیجه رسیدم. در مورد اپل من نمیدونم کاربران ایرانی چرا انقدر طرفداره این محصولن در حالی که کوچکترین احترامی که از طرف شرکت سازنده به کاربران بین المللی داده میشه به ما داده نمیشه. منظورم ابدا این نیست چون در تحریمیم شمام نرید بخرید نه منظورم اینه که مهمترین ابزار اپل در مقایسه با سایر برند ها به شما ارایه نمیشه...خدمات پس از فروش!!
یه مثال میزنم براتون.اینو از اینو اون نشنیدم بیام الکی گندش کنم طرف دوست فابریکمه هرکیم خواست میگم بره تو اف بی از خودش بپرسه...این دوست ما یه مک بوک پرو میگیره تو انگلیس به قیمت پنج میلیون هفتصد هزار تومن.( با نرم افزار ها ) .بعد از یه مدتی خراب میشه.یه میل میزنه و دقیقا یک ساعت بعد یه جعبه ی المینیومی میاد در خونه با یه دفترچه. تو دفترچه ضمن عذر خواهی خواسته شده لپتاپ رو در جعبه بزاره و با کلیدی که روشه قفلش کنه و بده به ماموری که تا یک ساعت دیگه بر میگرده.حالا شکل جعبه و اینکه توش پر از محافظ ضربه و اینا بوده بماند. بعد مامور میگیره و میره و فردا میاد تحویل میده و دوستم با کلیدش در رو باز میکنه لپ تاپ روبر میداره و جعبه رو مامور می بره. بهش کلی اشانتیون هم داده بودن!! حالا اینجا چی؟
بعد جالبه که با هموطن هایه ایرانی حرف میزنی از قدرت سخت افزاری ( نقطه ضعف اپل) در مقایسه با رقبا حرف میزنن!!
دوستان یه سوال داشتم ازتون ؟ تفاوت برندها تو چیه ؟ مثلا یه لپ تاپ 2 تومانیه vio چه فرقی با لپ تاپ asus دقیقا با همون امکانات داره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)