تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 33 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 327

نام تاپيک: Grand Theft Auto: Vice City

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام دوباره
    دوست عزیز ali 5260 اگه شما هنوز هم هستی ممنون میشم بازم راهنمایی کنی و گرنه اگه کسی دیگر هم بلد بود کمک کنه
    من این بار تو مرحله
    Cubans 1 Trojan Voodoo گیر کردم
    که تو توضیح این مرحله که تو اینترنت پیدا کردم نوشته بود یه همراه دارید و باید با یه ماشین voodoo بریم کنار دو تا ماشین مشابه دیگه و به دنبال اونا وارد ساختمان مربوطه بشیم و همه Haitians را بکشیم بعد دینامیت کار بذاریم و در فرصتی که با بمگذاری شروع میشه (45 ثانیه) به طرف در خروجی بریم چون اون دره بستس باید به سمت چپ بریم و تا آخر دیوار سه کنج دیوار اونحا صبر کنیم تا وقت تموم شه

من همه این کارها رو کردم اما وقتی وقت تموم میشه هیچ اتفاقی نمیفته و من نمیتونم این مرحله رو رد کنم
    (نه پولی اضافه میشه و نه در باز میشه تا برم بیرون)
    لطفاً کمک کنید

داره خودمونی میشه ARAIK84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگه منظورتو درست فهمیده باشم جواب اینه:باید کاری کنی دوتا پلیس بیان تو گاراج اونوقت در بسته میشه لباس پلیس تنتون میکنین

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگه منظورتو درست فهمیده باشم جواب اینه:باید کاری کنی دوتا پلیس بیان تو گاراج اونوقت در بسته میشه لباس پلیس تنتون میکنین
    نه دوست عزیزی اون مرحله رو خیلی وقت پیش رد کردم
    این مرحله اصلاً تو پاکینک نیست بلکه تو یه منطقه و تو یه خونه ای که خلافکارا اونجا جمع شدن و بعد از کشتنشون باید بمبگذاری رو شروع کنی و در مدت 45 ثانیه فرار کنی اما من با اینکه موفق میشم فرار کنم و طبق راهنمایی دوستان وقتی به در بسته رسیدم میرم سمت چپ و سه کنج دیوار بازم اتفاقی نمیفته و مرحله رو از دست میدم
    امیدوارم درست منظورم رو رسونده باشم
    کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

اگه یادم باشه شما باید قبل از انفجار ار یه پله برید بالا . این برای پست شماره ی 239 بود.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه دوست عزیزی اون مرحله رو خیلی وقت پیش رد کردم
    این مرحله اصلاً تو پاکینک نیست بلکه تو یه منطقه و تو یه خونه ای که خلافکارا اونجا جمع شدن و بعد از کشتنشون باید بمبگذاری رو شروع کنی و در مدت 45 ثانیه فرار کنی اما من با اینکه موفق میشم فرار کنم و طبق راهنمایی دوستان وقتی به در بسته رسیدم میرم سمت چپ و سه کنج دیوار بازم اتفاقی نمیفته و مرحله رو از دست میدم
    امیدوارم درست منظورم رو رسونده باشم
    کمک کنید
    سلام
    فکر کنم همونجاس که یه سری رو میکشی و بعد میری از پله ها بالا و چندتا جای دیگه ساختمون و بمب رو فعال میکنی. اگه این جاها رو رفته باشی اینطوری که یادم میاد باید سعی کنی که زنده بمونی و خودتو از ساختمون خارج کنی. اما همونطور که میبینی در بستس (همون دری که با ماشین ازش اومدی) پس از ساختمون که خارج شدی بیا سمت چپ و یه جایی داره که میتونی از پله هاش بری بالا و خودتو به بالا پشتبوم یه جای دیگه برسونی. بعد هم بمب منفجر میشه و مرحله تموم.
    اگه سوالی بود بازم در خدمتم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    فکر کنم همونجاس که یه سری رو میکشی و بعد میری از پله ها بالا و چندتا جای دیگه ساختمون و بمب رو فعال میکنی. اگه این جاها رو رفته باشی اینطوری که یادم میاد باید سعی کنی که زنده بمونی و خودتو از ساختمون خارج کنی. اما همونطور که میبینی در بستس (همون دری که با ماشین ازش اومدی) پس از ساختمون که خارج شدی بیا سمت چپ و یه جایی داره که میتونی از پله هاش بری بالا و خودتو به بالا پشتبوم یه جای دیگه برسونی. بعد هم بمب منفجر میشه و مرحله تموم.
    اگه سوالی بود بازم در خدمتم.
    فکر کنم شما اون مرحله ای که گیر کردم رو فهمیدید
    اما تو 45 ثانیه چطوری از اون محوطه بیام بیرون و از پلهها هم برم بالا و از ساختمون خارج شم
    تا 45 ثانیه تموم میشه من مرحله رو از دست دادم و اگه بیام بیرون باید از اول برم
    با این حال عکسهایی از این مرحله رو میذارم تا دقیقاً کمک کنید

Last edited by rouhallah; 28-11-2008 at 18:42.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یادش بخیر

با دیدن تاپیک یاد جوونی ها افتادیم . چقدر با این بازی حال کردیم

یادش بخیر

8. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فکر کنم شما اون مرحله ای که گیر کردم رو فهمیدید
    اما تو 45 ثانیه چطوری از اون محوطه بیام بیرون و از پلهها هم برم بالا و از ساختمون خارج شم
    تا 45 ثانیه تموم میشه من مرحله رو از دست دادم و اگه بیام بیرون باید از اول برم
    با این حال عکسهایی از این مرحله رو میذارم تا دقیقاً کمک کنید

سلام
    خب باید به سرعت تمومش کنید. توی قسمت تنظیمات دکمه ها یکیش دویدنه. از اون که استفاده کنین خیلی زودتر میرسید.
    اصلا فکر ماشین رو از سرتون بیرون کنید. یعنی نخواین که با ماشین زودتر به مقصد برسین.
    و اینکه من خودم به اونایی که بهم تیر میزدن توجهی نداشتم و گذاشتم که همراهام با اونا مشغول کشت و کشتار بشن! با خیال راحت رفتم و کارا رو کردم. اما با رمز رفتم (رمزی که زندگی میده). اگه نمیخواین از رمز استفاده کنین باید خیلی بیشتر سعی کنین.

اگه دیگه اصلا نشد سیوتون رو بذارین.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    خب باید به سرعت تمومش کنید. توی قسمت تنظیمات دکمه ها یکیش دویدنه. از اون که استفاده کنین خیلی زودتر میرسید.
    اصلا فکر ماشین رو از سرتون بیرون کنید. یعنی نخواین که با ماشین زودتر به مقصد برسین.
    و اینکه من خودم به اونایی که بهم تیر میزدن توجهی نداشتم و گذاشتم که همراهام با اونا مشغول کشت و کشتار بشن! با خیال راحت رفتم و کارا رو کردم. اما با رمز رفتم (رمزی که زندگی میده). اگه نمیخواین از رمز استفاده کنین باید خیلی بیشتر سعی کنین.

اگه دیگه اصلا نشد سیوتون رو بذارین.
    پس یعنی با سرعت برم رو اون پلها و بالای پشت بام و بپرم پایینتو کوچه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

شما Guide مراحل فارسی این بازی رو میخوای ؟

من دارمش (فکر کنم البته)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •