تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 60 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 596

نام تاپيک: ◄ ™ MSI اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من برادرم یه مینی لپتاپ msi به تازگی گرفته که یه ویندوز سون starter روش نصب بود ولی ویندوز زیاد جالبی نبود برای همین میخواستیم ویندوزشو عوض کنیم و xp نصب کنیم ولی هر کاری کردیم نشد نصب کنی که نشد ولی ویندوز سون و نصب کردیم ولی چون سون چون حجم بیشتری از رم و اشغال میکنه میخواستیم xp نصب کنیم چکار باید بکنیم؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون
    درود
    لپ تاب های جدید به سختی درایو هاشون برای ویندوز XP گیر میاد.
    ویندوز 7 استارتر برای مینی ها خیلی مناسبه تنها عیبی که داره اینه که 3 تا کار بیشتر با هم انجام نمیده. اینم با توجه به سخت افزاریه که برای استارتر در نظر گرفته شده.
    اگر شما بگویید در کدام مرحلخ نصب XP مشکل دارید بهتر میتونم راهنمایی کنم.

2. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

درود
    لپ تاب های جدید به سختی درایو هاشون برای ویندوز XP گیر میاد.
    ویندوز 7 استارتر برای مینی ها خیلی مناسبه تنها عیبی که داره اینه که 3 تا کار بیشتر با هم انجام نمیده. اینم با توجه به سخت افزاریه که برای استارتر در نظر گرفته شده.
    اگر شما بگویید در کدام مرحلخ نصب XP مشکل دارید بهتر میتونم راهنمایی کنم.
    همون اول نصب ویندوز وقتی که فایلهارو لود میده اونجایی که میخوای درایو و برای نصب انتخاب کنی اجازه نمیده

4. این کاربر از kelas.avali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من به تازگی msi fx 603 گرفتم. تا الان 4 روز میشه که دارم ازش استفاده می کنم و فعلا هیچ بازی نصب نکردم ولی همینجوریش که هیچ مشکل خاصی نداره و من ازش کاملا راضی هستم. صفحه نمایش خیلی خوبه و همچنین صداش واقعا" عالیه. تاچ پدش هم که مولتی تاچ هست و کار کردن رو باش خیلی آسون کرده. در مورد باطری که خیلی زوده که قضاوت کرد ولی درحالت turbo battery به مدت 3 ساعت و 15 دقیقه وب گردی کردم ( با اینترنت گوشیم با بلوتوث) که فکر کنم خوب باشه.

در ضمن من خودم دوست داشتم asus n43jf بخرم که هم قیمت با همین fx603 هست. ولی چون پول نقد نداشتم نتونستم بخرم و در نهایت msi خریدم قسطی ( فروشگاه ارتش)

بزودی چند تا بازی هم تست می کنم که ببینم تو بازی چطوریه.

شما دوستان هم اگر سوالی خاصی داشته باشید خوشحال میشم که بتونم جواب بدم.
    Last edited by afe; 19-01-2011 at 11:43.

6. این کاربر از afe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب منظور اینه که مثلا acer 5742 مشکل اسپیکر داره و اسپیکرش خیلی افتضاحه یا sony vaio e series اسپیکر ضعیف و کم بودن مدت شارژ باتری ضعفشه خوب ممکنه اینها برای یکی مهم باشه یا نباشه

منظور از اشکال همیناست دیگه مثلا صدای فنش زیاد باشه یا زاویه دید خیلی کم باشه و از این قبیل
    راستی درایورهای xp برای این مدل پیدا میشه؟ کیبوردش فارسیه؟
    msi FX 603

اسپیکر: عالی
    باطری: خوب ( 3 ساعت ربع در حالت turbo battery وب گری کردم با مودم بلوتوث کوشیم)
    صفحه نمایش: عالی . زاویه دیده افقی عالی نزدیک به 180 درجه
    صدای فن: کم صدا-- در حالت عادی که بی صدا
    Last edited by afe; 14-01-2011 at 19:02.

8. 2 کاربر از afe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من به تازگی msi fx 603 گرفتم. تا الان 4 روز میشه که دارم ازش استفاده می کنم و فعلا هیچ بازی نصب نکردم ولی همینجوریش که هیچ مشکل خاصی نداره و من ازش کاملا راضی هستم. صفحه نمایش خیلی خوبه و همچنین صداش واقعا" عالیه. تاچ پدش هم که مولتی تاچ هست و کار کردن رو باش خیلی آسون کرده. در مورد باطری که خیلی زوده که قضاوت کرد ولی درحالت turbo battery به مدت 3 ساعت و 15 دقیقه وب گردی کردم ( با اینترنت گوشیم با بلوتوث) که فکر کنم خوب باشه.

نکته: تو کاتالوگ fx 603 نوشته 2 تا usb 3.0 و یکی usb 2.0 ولی متاسفانه این مدلی که من دارم فقط همون 2 تا usb 3.0 + پورت e-sata . این درحالی هست که پرت e-sata در این مدل اصلا ذکر نشده.

در ضمن من خودم دوست داشتم asus n43jf بخرم که هم قیمت با همین fx603 هست. ولی چون پول نقد نداشتم نتونستم بخرم و در نهایت msi خریدم قسطی ( فروشگاه ارتش)

با سلام
    اگه لطف کنی از قسمت امتیاز ویندوزش یه عکس بزاری یا امتیازاتو بنویسی خیلی خوب میشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    اگه لطف کنی از قسمت امتیاز ویندوزش یه عکس بزاری یا امتیازاتو بنویسی خیلی خوب میشه
    ممنون
    از انجایی که این لپ تاپ از دو کارت گرافیک استفاده می کنه امتیاز 4.6 برای کارت گرافیک intel هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس لود نمیشه!
    Last edited by afe; 15-01-2011 at 21:49.

11. این کاربر از afe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یک گزینه خوب تا یک تومن چی گیر میاد؟ برای کسی که بازی نمیکنه و کیفیت و کارایی و امکانات براش مهم هست
    ما که در شیراز هستیم و نمایندگی رسمی در سایت ماتریس ندیدم چی کار یاید بکنیم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض Xp

همون اول نصب ویندوز وقتی که فایلهارو لود میده اونجایی که میخوای درایو و برای نصب انتخاب کنی اجازه نمیده
    مشکل شما به خاطر پورت ساتا است

وارد بوت سیستمت شو

پورت هارد رو از HCMI(اسپلش رو مطمئن نیستم) به IDE تغییر بده همین مشکلت برطرف میشه ...

ضمن اینکه سعی کن حتما sp2 نصب کنی تا سرعت داشته باشه

14. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مشکل شما به خاطر پورت ساتا است

وارد بوت سیستمت شو

پورت هارد رو از HCMI(اسپلش رو مطمئن نیستم) به IDE تغییر بده همین مشکلت برطرف میشه ...

ضمن اینکه سعی کن حتما sp2 نصب کنی تا سرعت داشته باشه
    دستت درد نکنه درست شد
    بی نهایت ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

نکته: تو کاتالوگ fx 603 نوشته 2 تا usb 3.0 و یکی usb 2.0 ولی متاسفانه این مدلی که من دارم فقط همون 2 تا usb 3.0 + پورت e-sata . این درحالی هست که پرت e-sata در این مدل اصلا ذکر نشده.

امروز بازی pes2011 رو بازی کردم در حالت full (خیلی روان). در مدت 1.5 ساعتی که بازی می کردم خود لپ تاب داغ نشد ولی فنش مثل سشوار باد داغ می داد ولی خیلی هم داغ نبود که این موضوع طبیعی است خوب!. دمای کارت گرافیک 75 درجه سانتیگراد .

بازی dirt2 رو تو حالت فول بازی کردم (بغیر از crowd و distance vehicle همه high و full hd res ) به مدت 30 دقیقه. دمای کارت گرافیک با توجه به برنامه ای که دارم 77 درجه سانتیگراد. دست هم زیر بدنه دقیقا" زیر قسمت دریچه خروجی هوای فن بزارید داغ داغ ولی دست رو نمی سوزونه.
    دوستان دیگه بگن بقیه لپ تاپ ها چجوریه وضعشون؟ من الان دقیق نمی دونم این خیلی داغ می کنه؟ یا در این حد طبیعی است؟
    Last edited by afe; 19-01-2011 at 01:06.

17. 2 کاربر از afe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •