تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 41 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 410

نام تاپيک: فکر میکنید تا چند سالگی به بازی کردن علاقه دارید؟

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بريد به سمت ارتباط زن و گيم كه بحث جالب تر اونه . من از همين الان دارم دنبال يه زني ميگردم كه هم پاركور بلد باشه و هم گيمر باشه،
    البته همین الان توی کشورمون دخترایی داریم که دارن با کینکت بازی می کنن! : دی
    اینا همه درست ولی گیمای جدی تر چی؟اکثرا گیمای پارتی و فمیلی و غیر حرفه ای و این جور چیزا بازی میکنن!
    شما چند تا خانومو دیدی که مثلا گیرز یا مس افکت بازی کنن؟
    خیر عزیزانم این راهش نیست باید کلا ازدواجو بیخیال شد ارتباط زن و گيم خیلی نادره!

2. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینا همه درست ولی گیمای جدی تر چی؟اکثرا گیمای پارتی و فمیلی و غیر حرفه ای و این جور چیزا بازی میکنن!
    خیر عزیزانم این راهش نیست باید کلا ازدواجو بیخیال شد ارتباط زن و گيم خیلی نادره!
    موافقم
    زنا بیشتر همسایه جهنمی و همسایه ازاری و چار شگفت انگیز و از این چرت و پرتا بازی میکنن

4. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

موافقم
    زنا بیشتر همسایه جهنمی و همسایه ازاری و چار شگفت انگیز و از این چرت و پرتا بازی میکنن
    کم لطفی نکنید

اگه می شد دخترا هم بیان گیم نت اون وقت میدین که اصلا اینطوری نیست!

+
    راستي مسعود حيف كه اين مدت همكار بودي و نميتونستي هرچيزي كه ميومد توت رو بگي، ماشاالله از وقتي بازنشسته شدي خيلي ژيگولتر شدي
    اینم از ضلر های همکار بودنه : دی
    Last edited by Masoud King; 03-01-2011 at 12:56.

6. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اونی که به بازی علاقه داره تا موقعی که زندگی دست و پایش را نبنده معمولا بازی می کنه. ولی وقتی زن و زندگی جور شد خود به خود بازی کردن کم می شه.

8. این کاربر از water_lily_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من کلا توضیح kurosh nobudy و مسلم جان رو قبول دارم......... .

علت اصلی فقدان فرهنگ و بدتر از اون فرهنگ سازی نکردن و مقابله با اون فرهنگ جدید........چند تا مثال بزنم:

شما یه کتاب رمان بگیرید دستتون برید مثلا دانشگاه اونجا واسه اوقات فراغتتون.......خیلی ها شما رو مسخره می کنن که داری وقتتو تلف می کنی در صورتی که 80 درصد دانشجو ها در طول روز وقتشونو میریزن تو جوف...... .همین دلیل باعث شده رتبه ما تو کتابخوونی بین چند کشور آخر دنیا باشه...... .

یا مثلا سرانه فیلم دیدن ما........خیلی نسبت به کشورهای درست و حسابی پایین هستش.......یا مثلا موسیقی گوش دادن ما....... .

واسه مسایلی مثه کتاب و فیلم و موسیقی که قدمت خیلی زیادی دارن هنوز اون فرهنگ درستش وجود نداره.در نتیجه شما چطور انتظار دارین واسه بازیهای رایانه یا اینترنت یا ماهوراه که خیلی نسبت به اون یکی ها جوونترن این فرهنگ ایجاد شده باشه؟؟؟؟

یه مساله هم که کوروش خان گفتن همین مساله امرار معاش هستش تو کشورهای جهان سوم و کلا درگیر زندگی بودن.... مردمشون خیلی کم تر نسبت به کشورهای درست وحسابی زمان روزانه برای تفریح دارن.چرا؟؟به دو دلیل:

1-اون پول کافی رو ندارن(واسه خیلی از ایرانیها تهیه یه کامپیوتر با امکانات متوسط یا تهیه دستگاه ps2 نه ps3 یه آرزو هستش(اونوقت ما میاییم میگم حیف کارت گرافیکی خفنی نیس که مثلا کرایسیس رو بیش ار 30 فریم اجرا کنه یا مثلا 60 تومن میدیم واسه یه بازی ps3)

2-چون جماعت جهان سومی هستش نه فرهنگ تفریح درست رو دارن و نه بلدن و نه وقتشو............ .

مسلم هم راس میگه من خودم الان که کینت رو دارم همه میان و بازیش می کنن خوششون میاد حتی پدر من که میونه خبی با بازی کردن نداره(فقط forza رو بازی کرده) همراه من تو بازیهای کینکت می پره هوا...

در نتیجه به نظر من کسانی که بازی کردن رو بچه بازی میدونن رو سرزنش نکنین چون نمیشه بهشون خرده گرفت شرایط زمانی اونها رو اونجوری کرده(از پدر و مادرمون بگیر تا اون بالاها)

این تو ذات خانوماس که خیلی اهل بازیهای هاردکور نیستن .کلا از زندگی مجاری خیلی خوششون نمیاد....همونطور که آقایون از خرید کردن و صبح تا شب جلوی آیینه وایسادن و به خودشون رسیدن خوششون نمیاد......... .

به نظر من اخلاق اونا هم خوبه........ .اخلاق دختر و پسر کنار هم میتونه مکمل باشه..............(خواهشا بحث رو باز منحرف نکنین یه نظر بود)
    .
    .
    Last edited by halflife g; 03-01-2011 at 19:07.

10. 12 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تا جایی که من میدونم هیچ پسری با دخترا مشکلی نداره(که هیچ اتفاقا ازشون خوشش میاد! )
    ولی وقتی پای گیم میاد وسط باید انتخاب کرد!و این یه قانونه دست ما هم نیست!
    +
    روانشناسان و محققان در ارتباط با سن بازی به این نتیجه رسیدن گه کسی(مثلا روزی حداقل 7-8 ساعت بازی میکنه)بخواد به این روند ادامه بده با ازدواج به مشکل برخورد می کنه!

12. 4 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

موضوع بازی کردن خیلی این نیست که زنتون با این کار شما مخالف باشه یا نه.موضوع اینه که مشغله ها و درگیری های ذهنی و علایقتون به شکلی میشه و تغییر میکنه که یا گیم براتون اصلا جذابیتی نداره یا جذابیتش کم میشه.نمیدونم شماها توی چه سنی هستید ولی بزرگتر شدید به این حرف می رسید

14. 3 کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

موضوع بازی کردن خیلی این نیست که زنتون با این کار شما مخالف باشه یا نه.موضوع اینه که مشغله ها و درگیری های ذهنی و علایقتون به شکلی میشه و تغییر میکنه که یا گیم براتون اصلا جذابیتی نداره یا جذابیتش کم میشه.نمیدونم شماها توی چه سنی هستید ولی بزرگتر شدید به این حرف می رسید
    نظر شما درسته ولی نه برای امثال من!
    برای مثال از این لحاظ که خودم بخوام گیمو کنار بذارم کاملا مطمئنم که هیچ وقت اتفاق نمیفته!
    تا ابد گیمر میمونم!به قول مسلم جان "مانعی سر راهم برای بازی نکردن نمیبینم تا زمونه چی بخواد"

16. 3 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

10

نظر شما درسته ولی نه برای امثال من!
    برای مثال از این لحاظ که خودم بخوام گیمو کنار بذارم کاملا مطمئنم که هیچ وقت اتفاق نمیفته!
    تا ابد گیمر میمونم!به قول مسلم جان "مانعی سر راهم برای بازی نکردن نمیبینم تا زمونه چی بخواد"

شما باید سنتونم در نظر بگیرید ... ممکنه خدایی نکرده مثله خیلی های دیگه یهویی به دلایل مختلف
    در یک چشم بهم زدن نظرتون عوض شه و وقتی که مثلا این پستتونو میبینید با خودتون میگید یادش بخیر چه طرز تفکری و دورانی داشتم !!! البته بعضی ها هم هستن که خون گیمری تو رگ هاشون جریان داره و تو بد ترین شرایط زندگی و مشغله های فکری و کاری هم تنها زمان پرداختن به گیمشون کم میشه اما در کل گیم رو ترک نمیکنن ... بحث همسر و زندگی و این مسائل هم تاثیرش همش بر میگرده به همون خون گیمری که در بالا ذکر کردم

اصلا هم نبایستی زمان حاله خودمونو نگاه کنیم قضاوت کنیم که ما در اینده هم این روندو ادامه میدیم . یه مثال میزنم اونم اینکه :

گیمر بوده و هست ! که روزا بیش از 7.8 ساعت بازی میکرده و تموم بازی های روز رو هم انجام میداده . اما بعد از چندین سال گذاشته کنار گیمو و الان اصلا بازی کردن رو یادشون رفته !

و در مقابل بوده که طرف روزی کمتر از 2 ساعت بازی میکرده یا حتی چند روز در میون بازی میکرده (اونم تعداد اندکی از بازی هایی که در طول سال منتشر میشن) و پس از چندین سال هنوز هم اون رویه رو ادامه میده و لذت میبره !

تموم اینا و تفاوت هاش هم بر میگرده به خون ذکر شده که حتی موجوداتیو که صبح تا شب دارن بازی میکنن و همه ی بازی هارو هم تجربه میکنه رو سرپا نگه میداره !
    .
    .
    .
    البته این نظریه ی بنده بود و دوستان گیمر دیگه هم میتونن نظریه های خودشونو به اشتراک بزارن
    Last edited by SA.JJ.AD; 05-01-2011 at 10:31.

18. 4 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته بعضی ها هم هستن که خون گیمری تو رگ هاشون جریان داره و تو بد ترین شرایط زندگی و مشغله های فکری و کاری هم تنها زمان پرداختن به گیمشون کم میشه اما در کل گیم رو ترک نمیکنن ... بحث همسر و زندگی و این مسائل هم تاثیرش همش بر میگرده به همون خون گیمری که در بالا ذکر کردم
    اصلا برا فرار از این همه مشغله .......مشغول بودن فکر.............از این حرفا......چه چیزی بهتر از گیمه؟

20. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •