کدوم نسخش 30000 تومان میده؟؟ احتمالا باید home edition باشه. یا نسخه ultimate رو داره با این قیمت میده؟؟ من از قیمت خبر ندارم دارم از شما سوالی می پرسم سوء تفاهم نشه:-)
کدوم نسخش 30000 تومان میده؟؟ احتمالا باید home edition باشه. یا نسخه ultimate رو داره با این قیمت میده؟؟ من از قیمت خبر ندارم دارم از شما سوالی می پرسم سوء تفاهم نشه:-)
من یک بار نسخه کرک شده اش رو تو مشهد خریدم 500 تومن!![]()
من زیاد وارد نیستم..لطفا راهنمایی کنین
من ویندوزمو اخیرا اپدیت کردم این پیغام ظاهر میشه
اولش میگه ویندوز شما اصلی نیست
یکی دو تا از کرک های اینجا رو هم احرا کردم ولی بازم میاد
میشه بگین چه کار کنم؟
دوست عزیز چند صفحه قبل رو اگر می خوندی میفهمیدی جریان چیه. کلی بحث کردیم با دوستان. شما باید ویندوزت نسخه زیر باشه:
build 7600 RTM MSDN
وقتی این رو نصب کردی بگو تا من بهت چند تا کرک معرفی کنم. تو صفحات قبل هم هست. ولی نباید بعد از نصب آپدیت کنی و همچنین هیچ کرکی هم غیر از اونهایی که جواب می دند نباید نصب کنی چون بعدش دیگه این کرک ها هم ممکنه کار نکنند...
Last edited by nekooee; 10-03-2010 at 10:41.
راستش مال من
ver 6.1 build 7600
هست.
والا بحثاتون پیچیده بود..من کرک پست 211 رو اجرا کردم ولی باز این پیغام میاد
دوست عزیز شما آپدیتی رو که نباید میگرفتی رو گرفتی و بعد از این هر کرکی رو اجرا بکنی کمکی به شما نمیکنه.
شما یکی از آپدیت های زیر رو از طریق آپدیت ویندوز گرفتی..
Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool
KB971033
برای مطمئن شدنش هم میتونی فایل MRT.EXE را در شاخه ی System32 جستجو بکنی. اونجا پیداش میکنی
اگر اونجا هم نبود در قسمت History از آپدیت هات و hiden update ها میتونی پیداش کنی اما دیگه کاری نمیشه کرد.
اگر میخوای که این اتفاق برات پیش نیاد نکات پست 211 را از اول به آخر انجام بده نه اینکه از آخرش بیای اول![]()
والا من الان دیگه کلی نرم افزار ریختم و دارم استفاده می کنم از این کامپیوتر
امکان تغییر ویندوز الان دیکه برام نیست..کلی طول کشید به این سطح برسونمش
یعنی دیگه کاریش نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟ مگه میشه؟
Last edited by alivip; 09-03-2010 at 23:40.
از کرک wat استفاده کردی؟ همون که mohsen_1363 در لینک زیر گذاشته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر این کرک هم کار نکنه به نظر من چاره ی دیگه ای بغیر از نصب دوباره ویندوز و نگرفتن اون آپدیت هایی که اشاره کردم ندارید.
سلام دوستان.ویندوز من سون Enterprise هست.
تقریبا 60 روز دیگه از ولید دیت ش باقی مونده.لطفا راهنمایی کنید از چه کرکی باید استفاده کنم؟!
دوستان الان یه آپدیت اومده جدید ویندوز من هم هیچ مشکلی نداره اینو دانلود کنم یا نه اگه کسی هم تست کرده و براش هیچ اتفاقی نیفتاده به ما هم بگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)