تو این عکس الان u و f چه رنگ هایی هستند....؟؟؟
سفید ، سبز یا قرمز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این عکس الان u و f چه رنگ هایی هستند....؟؟؟
سفید ، سبز یا قرمز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دكتر لايه آخر با اين روش جسيكا چقدر طول مي كشه؟
ميتوني مرحله دومش يعني 1لبه و 1گوشه دو لايه اول (مرحله بعد از كراس زدن) رو اينجا ياد بدي؟
این همه متخصص توی این زمینه توی این سایت هست .من صلیب لایه ای که مونده رو درست کردم . ولی یک مشکل داره که رنگ های بقلش دو تاش جا به جا هست و با رنگ مرکزی مطابقت نداره . می شه بگید چه جوری اونو درست کنم ؟
و چه جوری گوشه هاش رو درست کنم ؟
یعنی کسی نیست که به من کمک کنه که بتونم لایه ی اخر رو حل کنم .
کسی نیست به سوال من جواب بده ؟؟؟؟؟؟
من این روشو بلدم
راه سریع تری برای درست کردن مکعب مثلا در 2 دقیقه وجود نداره؟
برای رسیدن به دو دقیقه کافیه شما سرعتت رو ببری بالا.
با این متود میشه در بهترین حالت 40 ثانیه زد.
بفرما اینم به خاطر شما خوبه!؟
Last edited by evil2012; 08-04-2010 at 14:38.
age mishe shomareii k beshe b kelas haye aghaye maslahat ju rah peyda kard ro vasam b in adres sent konid :fire_nastaran@yahoo.com
7 ثانیه
کافی پس از 2 لایه
با 1 فرمول الحاقی لایه زرد و کامل کنی و با فرمول بعدی گوشه ها ولبه ها رو به سر جای اصلیشون ببری
پی دی اف چند صفحه ی قبل و دانلود کن
هر کس بخواد این روش و یاد بگیره باید واقعا وقت بذاره
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
چرا
روبیکت و عوض کن یه روبیک خوب بخر![]()
مهم رنگی که تو باهاش شروع می کنی برای مثال اگه اولین لایه ای که می خوای درست کنی به رنگ زده . و برای شروع روی رنگ زرد یه crossزدی پس از این به بعد رنگ زرد می شه سطح بالایی یا U . روش F2l هم برای بعد از کراسه یعنی واسه کامل کردن گوشه های سه لبه ای رنگ زرد . تا با درست کردن اونها سطح زرد یا لایه اول درست شه بعد اونها هم این روش چهار مکعهب دو لبه ای گوشه ی دوم را جا میندازه . خوبی این روش اینه که اگه الگوریتم رو درست پیدا کنی و زنی یه دفعه هم گوشه های سه لبه ای رو جا می ندازه هم لبه های دوتایی لایه دوم رو.
پس سطحی که توش کراس زدی رو بالا نگه دار و با استفاده از عکس ها سطح راست و چپ و جلویی و ... رو پیدا کن بعد الگوریتم مورد نظرش رو اجرا کن
سلام دوستان اگه کسی روش F2L رو بلده بزاره خیلی چیز جالبیه برای افزایش سرعت:
چیزی که من از این روش فهمیدم اینه که ای روش مخفف ( first 2 Layer) (دو لایه اول) و وقتی ما (به علاوه یا صلیب)cross رو زدیم باید ابتدا گوشه های سه لبه ی اون رو جا بندازیم بعد گوشه های دو لبه ی سطح دوم رو با این کار ما تونستیم سطح اول و دوم رو کامل کنیم . طبعا این مراحل زمان زیادی می بره پس میشه با یه روش به نام F2L که همون مخفف دو لایه اوله سریعتر این دو لایه رو ساخت یعنی اول یه کراس می زنیم بعد با چند تا الگوریتم لایه اول و دوم رو درست میکنیم . که خیلی سرعتو می بره بالا . تنها چیزی که من از این روََش دارم این عکسه اگه کسی توضیحی داره یا این روش رو بلده واسه ما بیشتر توضیح بده تا خوب جا بیافته :
اگه سطحی که روش کراس زدین و قراره اونو درست کنین بالا باشه (u)
اینم لینکش: کد:
http://www.mediafire.com/i/?yxn4ajztmjk
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)