تو هم همه ی درصدات به جز زبان و ریاضیت از من بالاتره ولی من ترازم بالاتر شده
اصولا درسی که ملت توش مشکل داشته باشن تاثیر بالاتری داره ولی عربی آزاد خیلی آسون بود ، نصف کسایی که میشناسم 100 زدن![]()
تو هم همه ی درصدات به جز زبان و ریاضیت از من بالاتره ولی من ترازم بالاتر شده
اصولا درسی که ملت توش مشکل داشته باشن تاثیر بالاتری داره ولی عربی آزاد خیلی آسون بود ، نصف کسایی که میشناسم 100 زدن![]()
اسون بودن که ارهاصولا درسی که ملت توش مشکل داشته باشن تاثیر بالاتری داره ولی عربی آزاد خیلی آسون بود ، نصف کسایی که میشناسم 100 زدن
من فکر میکردم تاثیر عربی بیشتره ولی وقتی جمع نمرات عمومی رو با یکی از دوستام مقایسه کردم با اینکه عربی من 72 زده بودم اون 40 ولی چون زبان اون بیشتر از من زده بود تراز عمومیش بیشتر بود :/
مي شه خواهش كنم كه درباره ي درصدهاي من هم نظر بديد
عربي66
ادبيات66.7
معارف50
زبان74
فيزيك35
رياضيات10
شيمي35
ولا دیدم در مورد سهمیه جانبازی بحث شده نتونستم جلوی دهنمو بگیرم.......کارناممو الان میذارم.
Last edited by javat00; 02-09-2009 at 14:52.
راهنمایی در چه موردی ؟![]()
پس قبول کن شما هیچی از بازار کشور نمیدونی و داری فقط نظر خودت رو میگی!
همین الان من با یک شرکت مخابراتی هستم که فقط ازت سواد می خواد . در مورد دولتی هم کافیه بری و آگهی های استخدامشون رو بخونی که امتحان ورودی می گیرن و معدل براشون مهمه و والسلام!!!
موفق باشید
Last edited by Reman; 02-09-2009 at 14:39.
این کارنامم هست..میبینید که سهمیه چقدر تاثیر داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Last edited by javat00; 02-09-2009 at 14:47.
ببخشید با اینقدر فاصله جواب میدم اینقدر زود صفحه ها پر میشه تازه الان اینو دیدم
رتبه سراسری 90 منطقه 2
راستی مرسی بابت تعریف![]()
منم انتخاب اولم مهندسی کامپیوتر-نرم افزار نجف آباد قبول شدم![]()
Last edited by attractive_girl; 02-09-2009 at 15:10.
اینکه میگید از شما فقط سواد میخوان درستپس قبول کن شما هیچی از بازار کشور نمیدونی و داری فقط نظر خودت رو میگی!
همین الان من با یک شرکت مخابراتی هستم که فقط ازت سواد می خواد . در مورد دولتی هم کافیه بری و آگهی های استخدامشون رو بخونی که امتحان ورودی می گیرن و معدل براشون مهمه و والسلام!!!
موفق باشید
ولی منم کم خبر ندارم از بازار کار ایران
الان تک و توک پیدا میشه محل بذارن به سوادت...دیگه باید شما اینو خوب بدونید...بازم هرجور میلتونه
اصن خدا کنه فقط اونایی که آزاد رفتن برن سر کار
به من چه اصن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)