تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 32 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 312

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های S60v5 + بحث های نرم افزاری

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام.contact های گوشیمو گم کردم.برنامه ای هست که بشه فایل بکاپ رو باز کنم و بخونمشون.مرسی
    گوشیمو عوض کردم.5800 داشتم.الان یه موتورلای معمولی دارم.

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

arc پسوند فایل back up فهرست اسامی گوشیمه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من برنامه Melon Advance Call Manager v2.78(284) S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Signed Cr@cKeD-By-R@me$h رو برای نوکیا 5250 گرفته ام . از لینک زیر
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی موقع نصب ارور زیر را می دهد .
    Unable to install a protected application from an untrusted supplier

توضیح ان هم همین است :

این خطا نیز اگر چه زیر سر ساین عمومی است اما من آن را دور زده ام و با ترفندی خاص می توان از شر این پیغام رهایی یافت. اما دلیل این پیغام خطا در چیست؟

چنانچه برنامه ای را که می خواهید نصب نمایید دارای یک uid حفاظت شده باشد حتما باید آنرا با imei مخصوص گوشی خود ساین نمایید تا قابلیت نصب بر روی گوشی شما را داشته باشد در غیر اینصورت برنامه ای که ساین عمومی شده باشد اگر دارای uid حفاظت شده و یا همان شماره منحصر به فرد نرم افزاری که در مبنای 32 bit است باشد پیغام خطای فوق در هنگام نصب نرم افزار بر روی گوشی شما ظاهر خواهد شد و تلاش شما را برای نصب برنامه تان بی ثمر خواهد گذاشت. اگر چه این خطا تنها با ساین نمودن برنامه با cer مخصوص گوشی خودتان قابل حل است اما چنانچه از cer و ساین عمومی استفاده کرده باشید می توانید برنامه را با دکومپایل کردن از یک uid حفاظت شده به uid غیر حفاظتی تغییر دهید و به اصطلاح خودمانی برنامه را دور بزنیم. uid های حفاظت شده معمولا با اعداد 1 و 2 شروع شده اند و در غیر آن با حروف. به عنوان مثال uid نظیر 0xAFFFFFFF غیر حفاظتی و 0x1FFFFFFF یک uid وارث و حفاظت شده است. چگونگی تغییر و کار با uid ها کمی اختصاصی تر است و در این بحث نمیگنجد.

متاسفانه مانده ام چه کنم . کسی می تونه کمکم کند . راه حل ساده بگید .
    ممنون میشم زودتر جواب دهید

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام , گوشیتــون رو هـک کردید ؟
    فایل مورد نظـر رو باید با فایل های Cer & Key اگه داری ساین کنی مشکلت حل میشه .. !
    موفق باشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اسمارت کام جی پی اس روی گوشی 5800نصب کردم ولی از جی پی اس گوشی استفاده نمیکنه .کانکت رو میزنم بلوتوث رو روشن میکنه.(ورژن 1.56)اصلا علامت جی پی اس گوشی نمیاد.با oviتست کردم جی پی اس گوشی سالمه

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اسمارت کام جی پی اس روی گوشی 5800نصب کردم ولی از جی پی اس گوشی استفاده نمیکنه .کانکت رو میزنم بلوتوث رو روشن میکنه.(ورژن 1.56)اصلا علامت جی پی اس گوشی نمیاد.با oviتست کردم جی پی اس گوشی سالمه
    سلام , باید از طریق تنظیمات برنامه Gps خود گوشی رو فعال کنــی بعد بیای کانکت کنـــی .
    تو تنظیماتشـــ یه نگاهی کنیــد , از ورژن فارسی برنامه هم میتونید استفاده کنیـد
    موفق باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه چرا نرم افار SpbTV.v1 که مال پخش کانالهای تلویزیونی هستش رو 5800 تصویر داره ولی صدا نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میتونه کمک کنه من می خوام یه برنامه نصب کنم پیام میده مجوز منقضی شده است میده باید چه کار کنم
    خیلی ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگر فایل Cer & Key را نداشته باشم باید چه کار کنم از کجاباید پیدا کنم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام از دوستان کسی میتونه کمک کنه من می خوام یه برنامه نصب کنم پیام میده مجوز منقضی شده است میده باید چه کار کنم
    خیلی ممنون میشم
    سلام.
    تاریخ گوشی رو سال به سال عقب ببر .مثلا بزار ۲۰۱۰بعد اقدام به نصب کن اگه نشد یه سال بیا عقب ..همین کار اینقدر تکرار کن تا نصب بشه...اگه گفت هنوز معتبر نشده تاریخ رو ماه به ماه به جلو ببر..... بعد نصب تاریخ گوشی رو به حالت اول تنظیم کن..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •