سلام.contact های گوشیمو گم کردم.برنامه ای هست که بشه فایل بکاپ رو باز کنم و بخونمشون.مرسی
گوشیمو عوض کردم.5800 داشتم.الان یه موتورلای معمولی دارم.
سلام.contact های گوشیمو گم کردم.برنامه ای هست که بشه فایل بکاپ رو باز کنم و بخونمشون.مرسی
گوشیمو عوض کردم.5800 داشتم.الان یه موتورلای معمولی دارم.
arc پسوند فایل back up فهرست اسامی گوشیمه
من برنامه Melon Advance Call Manager v2.78(284) S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Signed Cr@cKeD-By-R@me$h رو برای نوکیا 5250 گرفته ام . از لینک زیر
کد:
ولی موقع نصب ارور زیر را می دهد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Unable to install a protected application from an untrusted supplier
توضیح ان هم همین است :
این خطا نیز اگر چه زیر سر ساین عمومی است اما من آن را دور زده ام و با ترفندی خاص می توان از شر این پیغام رهایی یافت. اما دلیل این پیغام خطا در چیست؟
چنانچه برنامه ای را که می خواهید نصب نمایید دارای یک uid حفاظت شده باشد حتما باید آنرا با imei مخصوص گوشی خود ساین نمایید تا قابلیت نصب بر روی گوشی شما را داشته باشد در غیر اینصورت برنامه ای که ساین عمومی شده باشد اگر دارای uid حفاظت شده و یا همان شماره منحصر به فرد نرم افزاری که در مبنای 32 bit است باشد پیغام خطای فوق در هنگام نصب نرم افزار بر روی گوشی شما ظاهر خواهد شد و تلاش شما را برای نصب برنامه تان بی ثمر خواهد گذاشت. اگر چه این خطا تنها با ساین نمودن برنامه با cer مخصوص گوشی خودتان قابل حل است اما چنانچه از cer و ساین عمومی استفاده کرده باشید می توانید برنامه را با دکومپایل کردن از یک uid حفاظت شده به uid غیر حفاظتی تغییر دهید و به اصطلاح خودمانی برنامه را دور بزنیم. uid های حفاظت شده معمولا با اعداد 1 و 2 شروع شده اند و در غیر آن با حروف. به عنوان مثال uid نظیر 0xAFFFFFFF غیر حفاظتی و 0x1FFFFFFF یک uid وارث و حفاظت شده است. چگونگی تغییر و کار با uid ها کمی اختصاصی تر است و در این بحث نمیگنجد.
متاسفانه مانده ام چه کنم . کسی می تونه کمکم کند . راه حل ساده بگید .
ممنون میشم زودتر جواب دهید
سلام , گوشیتــون رو هـک کردید ؟
فایل مورد نظـر رو باید با فایل های Cer & Key اگه داری ساین کنی مشکلت حل میشه .. !
موفق باشید!
اسمارت کام جی پی اس روی گوشی 5800نصب کردم ولی از جی پی اس گوشی استفاده نمیکنه .کانکت رو میزنم بلوتوث رو روشن میکنه.(ورژن 1.56)اصلا علامت جی پی اس گوشی نمیاد.با oviتست کردم جی پی اس گوشی سالمه
سلام , باید از طریق تنظیمات برنامه Gps خود گوشی رو فعال کنــی بعد بیای کانکت کنـــی .
تو تنظیماتشـــ یه نگاهی کنیــد , از ورژن فارسی برنامه هم میتونید استفاده کنیـد
موفق باشید!
سلام
کسی میدونه چرا نرم افار SpbTV.v1 که مال پخش کانالهای تلویزیونی هستش رو 5800 تصویر داره ولی صدا نداره؟
سلام از دوستان کسی میتونه کمک کنه من می خوام یه برنامه نصب کنم پیام میده مجوز منقضی شده است میده باید چه کار کنم
خیلی ممنون میشم
اگر فایل Cer & Key را نداشته باشم باید چه کار کنم از کجاباید پیدا کنم ممنون
سلام.
تاریخ گوشی رو سال به سال عقب ببر .مثلا بزار ۲۰۱۰بعد اقدام به نصب کن اگه نشد یه سال بیا عقب ..همین کار اینقدر تکرار کن تا نصب بشه...اگه گفت هنوز معتبر نشده تاریخ رو ماه به ماه به جلو ببر..... بعد نصب تاریخ گوشی رو به حالت اول تنظیم کن..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)