برنامه های لینوکس روش اجرا میشه نه ویندوز
حتما دوستون اشتباهی به جای لینوکس گفته ویندوز
ضمنا بیس سیستم عامل 800 و 900 لینوکس هستش
پس مشکلی تو اجرای برنامه های نوشته شده برای ان800 نداره
برنامه های لینوکس روش اجرا میشه نه ویندوز
حتما دوستون اشتباهی به جای لینوکس گفته ویندوز
ضمنا بیس سیستم عامل 800 و 900 لینوکس هستش
پس مشکلی تو اجرای برنامه های نوشته شده برای ان800 نداره
جوابگویی باطری n900 :
Music- 24hrs
Video- 5hrs
Talk time:
GSM phone- 9hrs
Wcdma(3G)- 5hrs
من یه چیزی راجب این گوشی فهمیدم که خیلی حال کردم امید وارم تکراری نباشه
i900 خریدم سر 1 ماه ردش کردم از بس رم کم میورد i8000 هم با اینکه رمش 256 بازم 60 تا آزاد داره android هم که تو مصرف رم دسته کمی از windows نداره منم رو این موضوع حساس شدم سر i900 ولی n900 قابلیت استفاده از رم کمکی داره که حدود 800 mb یعنی در حقیقت 1 g رم داره
چه خبرشه.مگه میخواد ویندوز xp روش اجرا بشه که اینهمه اعداد و ارقام از خودت در میاری.n900 قابلیت استفاده از رم کمکی داره که حدود 800 mb یعنی در حقیقت 1 g رم داره
عزیز مقدار ram این گوشی هم 256 مگ هستش.
یه نگاهی به سایتهایی از جمله gsmarena.com سر بزنی بدک نیست.
الان دیگه تقریبا میشه گفت اکثر گوشیها رمشون از 128 مگ به 256 مگ افزایش پیدا کرده.
البته نینجا جون دوستمون منظورش احتمالا" Virtual Memory بوده که با مموری حقیقی جمع میشه و میشه 1 گیگ ! بازم در مقایسه سایر رقیباش تو اجرای هم زمان برنامه ها عملکرد خوبی داره !![]()
256 که میدونن همه منظورم همون Virtual Memory بود حالا میخواد چی کار این همه رم نمیدونم
ولی هرچی هستش. گوشی خیلی کاملی هست و انشاالله ویندوز XP رو روش بالا میارن!!
این چیز هایی که راجب به نصب ویندوز رو این گوشی میگید خیلی جالب هست و اگه بشه که خیلی عالی میشه
ولی همین طوری هم این گوشی با این سیستم عاملmemo 5 خیلی از گوشی های دیگه بالا تره و رابط کاربری به مراتب بهتری نسبت به سیستم عامل گوشی های دیگه داره
غیـــــر ممکـــــن !این چیز هایی که راجب به نصب ویندوز رو این گوشی میگید خیلی جالب هست و اگه بشه که خیلی عالی میشه
Nokia N900 Preview
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)