اقا مشکله من عجیبه .بازیه من صدا داره اما موقع دمو صدا دبالوگ شخصیتا نمیاد
چی کار کنم؟
اقا مشکله من عجیبه .بازیه من صدا داره اما موقع دمو صدا دبالوگ شخصیتا نمیاد
چی کار کنم؟
واسه من 13 گیگ + 9 گیگ فضا گرفته..!دوست عزیز بنده در کمال ناباروری اعلام میکنم که بازی نصب شده ی من دقیقا 8.40 گیگ حجم داره!
احتمالا بازیی که شما خریدید هدفمند شده بوده : دیآره واقعآ...
مورد اخلاقیش کجا بود این بازیه بیچاره....همش از اول تا اخر باید گودزیلا و دراگونو مانستر بترکونی!ولی از شوخی گذشته مگه این بازی مورد اخلاقی هم داره که بخوان سر و تهش رو بزنن؟؟
ناز شستش....تونسته کرده!!!ولی کمپانی عصر بازی زحمت کشیدند و بازی رو به دلخواه خودشون سلاخی کردند![]()
(اعتراض جایز نیست...تحریمیم باید با کپی رایت بسوزیم و بسازیم!..راستشو بگو به خاطر کارت جایزش رفتی شرکتی خریدی با اینکه میدونستی بازی اصلی 4 dvd هست
)!
معمولآ این مشکلات واسه کسانی بوجود میاد که نسخه 2 dvd رو میگیرن و نصب می کنن در غیر اینصورت هم اگر باشه مشکل از کپی رایت بازیتون هستاقا مشکله من عجیبه .بازیه من صدا داره اما موقع دمو صدا دبالوگ شخصیتا نمیاد
Last edited by B.3.S.T; 30-09-2010 at 00:51.
آقا من یه سوال دارم...گرافیک ای بازی رو نمیشه دست کاری کرد؟
یعنی فقط resolution رو میشه تغییر داد؟آخه واسه من هیچ چی نداره جز اون
نه نمیشه !![]()
بازیش تنظیمات گرافیک نداره
نه بابا کارت جایزش کجا بود؟ فقط همین 2dvdش گیر میومد چاره ای نداشتم![]()
یکی از وجه تمایزات این بازی نسبت به سایر هم رده های خودش همینه..بازی قابلیت اجرا رو اکثر سیستمهای خانگی رو داره و محدودیتهاش خیلی کمه واسه اجرا شدن.فقط پیشنهاد میشه cpu قوی داشته باشین و الی از نظر گرافیکی بازی محدودیتی نداره.آقا من یه سوال دارم...گرافیک ای بازی رو نمیشه دست کاری کرد؟
یعنی فقط resolution رو میشه تغییر داد؟آخه واسه من هیچ چی نداره جز اون
خوب منم به سلامتی بازی و گرفتم و حدود یه نیم ساعتی بازی کردم...گفتم یه توضیحی در مورد بازی بدم بد نیست البته فعلا در همین حد آشنایی مینویسم...خوب در مورد خیلی از قضایا که بین نسخه pc و کنسول مشترکه که دیگه خیلی نظر نمیدم مثل داستان و تا حدی گیم پلی چون دوستان کنسول باز گفتنی ها رو در این موارد گفتند
گرافیک:اول از همه برم سراغ گرافیک بازی,بدون اغراق بگم افتضاح!!
نیم ساعت فقط توی سیستم میگشتم ببینم جایی برای بالا بردن گرافیک وجود داره یا نه!!
چون گرافیکش بد ضایعس یعنی اگه نورپردازی رو ازا ین بازی بگیری دیگه تکستورها در حد بازیهای کنونی نیستتازه جالبی قضیه هم اینه که بازی با این فیزیک و گرافیک تا ته سی پی یوی منو خورده(5600 athlone X2) تازه توی خیلی از صحنه ها به خاطر ضعف سی پی یو افت فریم هم دارم!!در صورتی که توی بازی prototype با اینکه محیط بازی حداقل همین اولش خیلی شبیه هم هست(ولی بگما از نظر داستان زمین تا آسمون و گیم پلی تا حدی زیادی با هم فرق دارند) این و توی خیلی از صحنه ها وحشتناک شلوغ میشد و تازه openworld هم بود حتی با یکی از هسته های سی پی یوم هم تقریبا میشه گقت افت فریم نداشتم!!
خلاصه گرافیک و تا حدی فریم دادنش داغونه همین
گیم پلی:گیم پلی خوب این نیم ساعتی که من بازی کردم همچین بد هم نبود ولی واقعا نامردیه اگه بخوای این بازی رو با شاهکاری نظیر GOW مقایسه کنی ولی در کل بازی بدی به نظر نمیاد وحداقل برای سرگرمی مناسبه...البته همینطور که گفتم دیگه با توجه به نظرات دوستان کنسول باز و اینکه هنوز چیزی از بازی رو نرفتم دیگه نظر دقیق نمیدم فقط همینطور که گفتم دوستان pc باز دیگه واقعا توی این کسادی بازار اکشن(مخصوصا توی این سبک)برای pc حیفه این بازی رو از دست بدن و اگه بازی رو بگیرن مطمئن باشند حداقل پشیمون نمیشند
اما نکته_ی خوب و جالب توجه بازی cutsence های بازیه که خیلی قشنگ طراحی شده و از نظر گرافیکی واقعا روشون کار شده به طوری که توی همون دموی اول بازی هم به نظر میاد داستان بازی همچین بدک نباید باشه... حالا باید رفت تا دید چی میشه
صدا گذاریبازی از نظر صدا گذاری همچین بدک نیست یعنی اگه بخوام اون رو با بازی مقایسه کنم میگم در حد همین prototype هست یعنی همون صداهای شیر تو شیر جمعیت و صداهای انفجار و هرج و مرج و البته غولهاو جانوارن جور وا جور
که از اطراف شنیده میشه!!
خلاصه این یک نظر اجمالی در مورد بازی بود که من توی همین نیم ساعت بازی دادم تا اگه دوستان pc بازی که هنوز در مورد این بازی دو دل هستند بهتر بتونند تصمیم بگیرند
موفق باشید...
ممنون مهدی جان از توضیحات کامل و دقیق...بازی از نظر صدا گذاری همچین بدک نیست یعنی اگه بخوام اون رو با بازی مقایسه کنم میگم در حد همین prototype هست یعنی همون صداهای شیر تو شیر جمعیت و صداهای انفجار و هرج و مرج و البته غولهاو جانوارن جور وا جورکه از اطراف شنیده میشه
در مورد صدا منم یادم رفت بگم که صداگذاریه بازی خیلی خوب کار شده و مخصوصآ صدای horseman که شما نقشش رو تو بازی کنترل می کنید فوق العادست به نظرم...صدای کاملآ حرفه ای و جذاب رو این شخصیت حرف میزنه و همچنین صدای شخصیت ساموئل هم خیلی خوفناکه...!
این نمرات من به این بازی بعد از طی کردن 80 درصد بازی:
گیم پلی : 8/10
گرافیک : 6/10
صداگذاری : 9/10
داستان پردازی : 7/10
ممنون دوست عزیز(شرمنده اسمتون رو نمیدونم) بابت توضیحات تکمیل کنندتونممنون مهدی جان از توضیحات کامل و دقیق...
در مورد صدا منم یادم رفت بگم که صداگذاریه بازی خیلی خوب کار شده و مخصوصآ صدای horseman که شما نقشش رو تو بازی کنترل می کنید فوق العادست به نظرم...صدای کاملآ حرفه ای و جذاب رو این شخصیت حرف میزنه و همچنین صدای شخصیت ساموئل هم خیلی خوفناکه...!
این نمرات من به این بازی بعد از طی کردن 80 درصد بازی:
گیم پلی : 8/10
گرافیک : 6/10
صداگذاری : 9/10
داستان پردازی : 7/10
بله منم یادم رفت که بگم هر دوچیز حداقل در صداگذرای این بازی خیلی خوب کار شده...یکی همین صداهای شخصیتهای اصلی بازیه که مشخصه بی حساب و کتاب انتخاب نشدند و واقعا صدای هر کاراکتر با شخصیتش میخونه... اون یکی هم میشه به موسیقی متن بازی و منوهای ایتدایی بازی اشاره کرد که همون اول آدم میفهمه با یک بازی کاملا فانتزی و یه جورایی غریب(از نظر داستان) روبرو هست
+
+
در ضمن دوستانی هم که نتونستند با گیم پد به علت مشکل دوربین بازی کنند با برنامه xppader کلیدهای موس و کیبورد رو روی دسته تعریف و بعدش به راحتی با گیم پد بازی رو انجام بدن:
فقط نکته _ی حائض اهمیت توی این کار اینه که قبل از ورود به بازی شما باید حتما دسته رو از pc جدا کنید و وقتی بازی رو اجرا کردید اون موقع دسته رو متصل و به راحتی بازی رو انجام بدید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 01-10-2010 at 02:57.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش بازیه من 3dvd اما نمیدونم مشکل از کجاس صدا شخصیتا نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)