تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 114 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

اقا مشکله من عجیبه .بازیه من صدا داره اما موقع دمو صدا دبالوگ شخصیتا نمیاد
    چی کار کنم؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز بنده در کمال ناباروری اعلام میکنم که بازی نصب شده ی من دقیقا 8.40 گیگ حجم داره!
    واسه من 13 گیگ + 9 گیگ فضا گرفته..!
    احتمالا بازیی که شما خریدید هدفمند شده بوده : دی
    آره واقعآ...
    ولی از شوخی گذشته مگه این بازی مورد اخلاقی هم داره که بخوان سر و تهش رو بزنن؟؟
    مورد اخلاقیش کجا بود این بازیه بیچاره....همش از اول تا اخر باید گودزیلا و دراگونو مانستر بترکونی!
    ولی کمپانی عصر بازی زحمت کشیدند و بازی رو به دلخواه خودشون سلاخی کردند
    ناز شستش....تونسته کرده!!!(اعتراض جایز نیست...تحریمیم باید با کپی رایت بسوزیم و بسازیم!..راستشو بگو به خاطر کارت جایزش رفتی شرکتی خریدی با اینکه میدونستی بازی اصلی 4 dvd هست)!
    اقا مشکله من عجیبه .بازیه من صدا داره اما موقع دمو صدا دبالوگ شخصیتا نمیاد
    معمولآ این مشکلات واسه کسانی بوجود میاد که نسخه 2 dvd رو میگیرن و نصب می کنن در غیر اینصورت هم اگر باشه مشکل از کپی رایت بازیتون هست
    Last edited by B.3.S.T; 30-09-2010 at 00:51.

3. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا من یه سوال دارم...گرافیک ای بازی رو نمیشه دست کاری کرد؟
    یعنی فقط resolution رو میشه تغییر داد؟آخه واسه من هیچ چی نداره جز اون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه نمیشه !

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بازیش تنظیمات گرافیک نداره

ناز شستش....تونسته کرده!!!(اعتراض جایز نیست...تحریمیم باید با کپی رایت بسوزیم و بسازیم!..راستشو بگو به خاطر کارت جایزش رفتی شرکتی خریدی با اینکه میدونستی بازی اصلی 4 dvd هست)!
    نه بابا کارت جایزش کجا بود؟ فقط همین 2dvdش گیر میومد چاره ای نداشتم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از وجه تمایزات این بازی نسبت به سایر هم رده های خودش همینه..بازی قابلیت اجرا رو اکثر سیستمهای خانگی رو داره و محدودیتهاش خیلی کمه واسه اجرا شدن.فقط پیشنهاد میشه cpu قوی داشته باشین و الی از نظر گرافیکی بازی محدودیتی نداره.

8. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب منم به سلامتی بازی و گرفتم و حدود یه نیم ساعتی بازی کردم...گفتم یه توضیحی در مورد بازی بدم بد نیست البته فعلا در همین حد آشنایی مینویسم...خوب در مورد خیلی از قضایا که بین نسخه pc و کنسول مشترکه که دیگه خیلی نظر نمیدم مثل داستان و تا حدی گیم پلی چون دوستان کنسول باز گفتنی ها رو در این موارد گفتند
    گرافیک:

اول از همه برم سراغ گرافیک بازی,بدون اغراق بگم افتضاح!!
    نیم ساعت فقط توی سیستم میگشتم ببینم جایی برای بالا بردن گرافیک وجود داره یا نه!!
    چون گرافیکش بد ضایعس یعنی اگه نورپردازی رو ازا ین بازی بگیری دیگه تکستورها در حد بازیهای کنونی نیستتازه جالبی قضیه هم اینه که بازی با این فیزیک و گرافیک تا ته سی پی یوی منو خورده(5600 athlone X2) تازه توی خیلی از صحنه ها به خاطر ضعف سی پی یو افت فریم هم دارم!!در صورتی که توی بازی prototype با اینکه محیط بازی حداقل همین اولش خیلی شبیه هم هست(ولی بگما از نظر داستان زمین تا آسمون و گیم پلی تا حدی زیادی با هم فرق دارند) این و توی خیلی از صحنه ها وحشتناک شلوغ میشد و تازه openworld هم بود حتی با یکی از هسته های سی پی یوم هم تقریبا میشه گقت افت فریم نداشتم!!
    خلاصه گرافیک و تا حدی فریم دادنش داغونه همین
    گیم پلی:

گیم پلی خوب این نیم ساعتی که من بازی کردم همچین بد هم نبود ولی واقعا نامردیه اگه بخوای این بازی رو با شاهکاری نظیر GOW مقایسه کنی ولی در کل بازی بدی به نظر نمیاد وحداقل برای سرگرمی مناسبه...البته همینطور که گفتم دیگه با توجه به نظرات دوستان کنسول باز و اینکه هنوز چیزی از بازی رو نرفتم دیگه نظر دقیق نمیدم فقط همینطور که گفتم دوستان pc باز دیگه واقعا توی این کسادی بازار اکشن(مخصوصا توی این سبک)برای pc حیفه این بازی رو از دست بدن و اگه بازی رو بگیرن مطمئن باشند حداقل پشیمون نمیشند
    اما نکته_ی خوب و جالب توجه بازی cutsence های بازیه که خیلی قشنگ طراحی شده و از نظر گرافیکی واقعا روشون کار شده به طوری که توی همون دموی اول بازی هم به نظر میاد داستان بازی همچین بدک نباید باشه... حالا باید رفت تا دید چی میشه
    صدا گذاری

بازی از نظر صدا گذاری همچین بدک نیست یعنی اگه بخوام اون رو با بازی مقایسه کنم میگم در حد همین prototype هست یعنی همون صداهای شیر تو شیر جمعیت و صداهای انفجار و هرج و مرج و البته غولهاو جانوارن جور وا جور که از اطراف شنیده میشه!!

خلاصه این یک نظر اجمالی در مورد بازی بود که من توی همین نیم ساعت بازی دادم تا اگه دوستان pc بازی که هنوز در مورد این بازی دو دل هستند بهتر بتونند تصمیم بگیرند
    موفق باشید...

10. 10 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی از نظر صدا گذاری همچین بدک نیست یعنی اگه بخوام اون رو با بازی مقایسه کنم میگم در حد همین prototype هست یعنی همون صداهای شیر تو شیر جمعیت و صداهای انفجار و هرج و مرج و البته غولهاو جانوارن جور وا جور که از اطراف شنیده میشه
    ممنون مهدی جان از توضیحات کامل و دقیق...
    در مورد صدا منم یادم رفت بگم که صداگذاریه بازی خیلی خوب کار شده و مخصوصآ صدای horseman که شما نقشش رو تو بازی کنترل می کنید فوق العادست به نظرم...صدای کاملآ حرفه ای و جذاب رو این شخصیت حرف میزنه و همچنین صدای شخصیت ساموئل هم خیلی خوفناکه...!
    این نمرات من به این بازی بعد از طی کردن 80 درصد بازی:
    گیم پلی : 8/10
    گرافیک : 6/10
    صداگذاری : 9/10
    داستان پردازی : 7/10

12. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ممنون مهدی جان از توضیحات کامل و دقیق...
    در مورد صدا منم یادم رفت بگم که صداگذاریه بازی خیلی خوب کار شده و مخصوصآ صدای horseman که شما نقشش رو تو بازی کنترل می کنید فوق العادست به نظرم...صدای کاملآ حرفه ای و جذاب رو این شخصیت حرف میزنه و همچنین صدای شخصیت ساموئل هم خیلی خوفناکه...!
    این نمرات من به این بازی بعد از طی کردن 80 درصد بازی:
    گیم پلی : 8/10
    گرافیک : 6/10
    صداگذاری : 9/10
    داستان پردازی : 7/10
    ممنون دوست عزیز(شرمنده اسمتون رو نمیدونم) بابت توضیحات تکمیل کنندتون
    بله منم یادم رفت که بگم هر دوچیز حداقل در صداگذرای این بازی خیلی خوب کار شده...یکی همین صداهای شخصیتهای اصلی بازیه که مشخصه بی حساب و کتاب انتخاب نشدند و واقعا صدای هر کاراکتر با شخصیتش میخونه... اون یکی هم میشه به موسیقی متن بازی و منوهای ایتدایی بازی اشاره کرد که همون اول آدم میفهمه با یک بازی کاملا فانتزی و یه جورایی غریب(از نظر داستان) روبرو هست
    +
    +
    در ضمن دوستانی هم که نتونستند با گیم پد به علت مشکل دوربین بازی کنند با برنامه xppader کلیدهای موس و کیبورد رو روی دسته تعریف و بعدش به راحتی با گیم پد بازی رو انجام بدن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط نکته _ی حائض اهمیت توی این کار اینه که قبل از ورود به بازی شما باید حتما دسته رو از pc جدا کنید و وقتی بازی رو اجرا کردید اون موقع دسته رو متصل و به راحتی بازی رو انجام بدید...
    Last edited by mehdy.z; 01-10-2010 at 02:57.

14. 7 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داداش بازیه من 3dvd اما نمیدونم مشکل از کجاس صدا شخصیتا نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •