سلام
مبارکت باشه و حالا حالا ها واست کار کنه
این 169 تومن با گارانتی یا بدون گارانتی گرفتی ؟
اگه با گارانتی گرفتی قیمت بدون گارانتیش رو خبر داری ؟
داداش آخرین قیمت این گوشی تو طبقه ششم علائدین 163 تومنه و خیالت راحت باشه که وسایل جانبیش کامل و اصله.چون اینا عمده فروشن و اصلا وقت نمیکنن دونه دونه جعبه های این همه گوشی که تو روز واسشون میرسه رو باز کنن و توش ناخونک بزنن و احیانا دزدی کنن (اونقدر پول در میارن که احتیاجی به دله دزدی نداشته باشن)
بر عکس اگه از مغازه های معمولی بخری احتمال خیلی زیادی داره که دله دزدی کرده باشن. چون هر سری خودشون میرن علائدین و گوشی های کمی به صورت عمده میخرن و کل محتویات جعبه و حتی خود گوشی رو تفتیش میکنن و اگه بتونن یه چیزایی از توش کش میرن! تازه قیمت هاشون هم 30 الی 40 تومن (حداقل برای این مدل) گرونتره!
من خودم از یه مغازه معمولی این گوشیو 196 تومن قیمت گرفتم.(حسابشو بکن یه دونه 5230 سفید بیشتر نداشت که همونم در آورده بود گذاشته بود پشت ویترینش) حالا خودت قضاوت کن که جعبه این یه دونه گوشی رو چند دفعه باز و بسته کرده؟؟!!
راستی اگه به پاساژ علائدین دسترسی نداری یا واست بدمسیره و.. بهترین راه خرید اینترنتیه.یه سایت اینترنتی منصف هست که قیمت گوشی هاش خیلی از مغازه بهتره و تو کل فروشگاه های اینترنتی دیگه از همه داره ارزونتر میده. سایت plaza.ir که صاحب اصلیش GsmAria هست الان این گوشی رو 171 تومن قیمت زده (فقط 8 تومن بالای قیمت طبقه ششم علائدین!) که البته یه سری مزیت نسبت به اون 163 تومنیه داره:
1- گارانتی 18 ماهه پارسه
2- هديه با ارزش کيف موبایل زیبا و با کیفیت گولا که تو بازار الان 4 تون قیمتشه.
اینم لینکش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که راهنماییم واستون مفید واقع شده باشه.فقط اینو از من داشته باشین:
مغازه نه! یا علائدین یا سایتی که معرفی کردم..gif)
.gif)
.gif)
.gif)
ضمنا خدمت دوستانی که 5230 دارن عرض کنم فریمور گوشی c6 برای این گوشی پروت شده (با ساپورت کامل زبان فارسی) که با یه سرچ ساده تو گوگل میتونید پیدا کنید
با تشکر