تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 106 اولاول ... 142021222324252627283474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 1055

نام تاپيک: سریال پنجمین خورشید

پروفشنال amirmb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    some where nearby

پيش فرض

واکنش ده نمکی به ديالوگ يک سريال

ایرنا: کارگردان اخراجي ها ،بي ادبانه و پرخاشگرانه خواندن اين فيلم را در يکي از سريال هاي ماه رمضان ناشي از سهل انگاري کارگردان اين سريال قلمداد کرد.
    در يکي از ديالوگ هاي يکي از سريال هاي مناسبتي ماه مبارک رمضان اخراجي هاي 2 فيلمي مملو از الفاظ زشت و بي ادبانه خوانده شد و به بچه ها توصيه شد تا به ديدن اين فيلم سينمايي نروند.
    مسعود ده نمکي گفت: قطعا موضع مديريت صدا و سيما درباره اخراجي ها آن چيزي نيست که در يک سريال به اين اثر سينمايي نسبت داده شد.
    وي افزود: مهندس ضرغامي در هنگام اکران اخراجي هاي 2 به ديدن اين اثر سينمايي آمد و از آن ديدن کرد. همچنين شبکه سوم سيما نيز بارها اخراجي هاي 1 را در تلويزيون به نمايش گذاشته که اين نشان از استقبال مسئولان اين شبکه از اخراجي ها دارد.
    اين کارگردان سينما ياداور شد: پس از توهين به اخراجي ها در سريال مناسبتي شبکه سوم سيما، بسياري از علاقه مندان به اين فيلم سينمايي در تماس هايي که داشتند از اين توهين ابراز تاسف کرده و اعتراض خود را به اين سريال و کارگردان ان اعلام کردند.
    ده نمکي خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کارگردان اين فيلم در بکاربردن اين ديالوگ سهل انگاري کرده است. متاسفانه هميشه آدم هاي کوچک بدنبال اين هستند که از هر موقعيتي براي پرخاش به ديگر آثار استفاده کنند.
    وي گفت: من به اين توهين ها اهميتي نمي دهم اما بايد ديد مخاطب اخراجي هاي 1 و 2 بيشتر بوده يا سريالي که در آن به اين اثر سينمايي توهين مي شود. اميدوارم ماه مبارک رمضان سبب شود تا برخي از افراد در رفتار خود بازبيني کنند.
    بدون منبع هستش؟

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

وي افزود: مهندس ضرغامي در هنگام اکران اخراجي هاي 2 به ديدن اين اثر سينمايي آمد و از آن ديدن کرد. همچنين شبکه سوم سيما نيز بارها اخراجي هاي 1 را در تلويزيون به نمايش گذاشته که اين نشان از استقبال مسئولان اين شبکه از اخراجي ها دارد.
    افاده ها طبق طبق....خب اینو تو تی وی نشون دادن با 1000 تا سانشور...شاهکار کردن...
    ده نمکي خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کارگردان اين فيلم در بکاربردن اين ديالوگ سهل انگاري کرده است. متاسفانه هميشه آدم هاي کوچک بدنبال اين هستند که از هر موقعيتي براي پرخاش به ديگر آثار استفاده کنند.
    اینکه به همه گفته بچه هاتونو نفرستید واسه همچین فیلمی واقعیته...اگه خیلی باحاله خودش باید قبول کنه
    وي گفت: من به اين توهين ها اهميتي نمي دهم اما بايد ديد مخاطب اخراجي هاي 1 و 2 بيشتر بوده يا سريالي که در آن به اين اثر سينمايي توهين مي شود. اميدوارم ماه مبارک رمضان سبب شود تا برخي از افراد در رفتار خود بازبيني کنند.
    مطمئنا این سریال هم اگه آزادی های سینما رو داشت حتما میتونست با سریال بودنش 1000 برابر اخراجی ها درآمد کسب کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

این محسن که میخواد همه چیو درست کنه دیگه او بیچاره رو چرا لو داد

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

همایون ولی انصافا توی دوران میانسالیش خوش تیپ شده بود.فقط چشماشو هی ریز میکرد که مثلا ما فکر کنیم پیر شده!

5. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

همایون ولی انصافا توی دوران میانسالیش خوش تیپ شده بود.فقط چشماشو هی ریز میکرد که مثلا ما فکر کنیم پیر شده!
    بابا چشماشو ریز میکنه که شبیه پدر خوانده بشه!!!

7. 3 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

چقدر سریال های ما ضعف داره...پس کی میخواد این ضعف هاش درست بشه.....بزارید ضعفهای این قسمت رو بگم...

1_ اونجا که تو تونل همایون به محسن شک میکنه.....میگه نکونه تو منو لو داده باشی....بعدشم محسن میگه اگه من لو داده بودم که باهات فرار نمیکردم.....که این اشتباهه....اگه محسن از طرف پلیسا باشه...100%باید با همایون بره....که هرجا اون بره بتونه به پلیس بگه...

2_بعدش میرسن به اون چوپان....دیگه لازم به اسحله کشیدن نیست......کافیه 100هزار تومان بده به یارو....موتورش مگه چقدر قیمتش بود...اونطوری دیگه شلیک نمیکرد....

3_من هنوز نفهمیدم که چرا میخوا پلیس ایران رو انقدر بزرگ جلوه بدن.....اونجا که محسن زنگ میزنه به پلیس و جای همایون رو لو میده دیگه دلیل نداره پلیس آژیر بکشه....اصلا آژیرش برای چی هست....غیر از اینکه طرف میفهمه و ممکنه فرار کنه

به نظرم این فیلما جایی برای حرف زدن نزاشته.....خیلی ضعیف عمل کرده.....

9. 6 کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirmb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    some where nearby

پيش فرض

دوستان من این قسمت رو ندیدم کسی می تونه یه زره کوچولو موچولو توضیح بده
    راستی قسمت قبل رو دیدید یارو چه طوری رو سقف وایساده بود آخه تابلو نبود کی می ره با تفنگ رو پشت بوم تفنگ هم بالای سرش می گیره

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

3_من هنوز نفهمیدم که چرا میخوا پلیس ایران رو انقدر بزرگ جلوه بدن.....اونجا که محسن زنگ میزنه به پلیس و جای همایون رو لو میده دیگه دلیل نداره پلیس آژیر بکشه....اصلا آژیرش برای چی هست....غیر از اینکه طرف میفهمه و ممکنه فرار کنه
    آره راست میگی
    من اونموقع که دیدم میخواستم کلمو بکوبونم به دیوار
    بعدش جالب اینه که این پلیسا زدن ملتو کشتن
    اولین سریالی بود که پلیسارو انقد خشن نشون داد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

دوستان من این قسمت رو ندیدم کسی می تونه یه زره کوچولو موچولو توضیح بده
    محسن رفت پیش همایون و کللی متلک بارش کرد که تو چرا اینطوری شدی و خلافکار شدی و احمق و اینا...کللی متلک و اینا بارش کرد...بعدش پلیسا ریختن تو باغه و اونا از یه راه زیر زمینی فرار کردن و محسن از همایون جدا شد و رفت زنگ زد به پلیس لوش داد...قبلشم زنگ زد بهش گفت که منو ببخش و تقصیر من بوده اینطوری شدی و اینا...دیگه اون لحظه که پلیس اومد که فیلم تموم شد

13. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره بابا پلیس کی حق داره به فرد غیر مسلح شلیک کنه؟؟اینا به همه شلیک میکردن اگه این محسن بدبخت میمرد،چی؟چیکاره بود اون وسط من نمیدونم از این چیزای به این سادگی چیجوری میگذرن.یا شاید فکر میکنن ما نمیفهمیم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •