بدون منبع هستش؟![]()
بدون منبع هستش؟![]()
افاده ها طبق طبق....خب اینو تو تی وی نشون دادن با 1000 تا سانشور...شاهکار کردن...وي افزود: مهندس ضرغامي در هنگام اکران اخراجي هاي 2 به ديدن اين اثر سينمايي آمد و از آن ديدن کرد. همچنين شبکه سوم سيما نيز بارها اخراجي هاي 1 را در تلويزيون به نمايش گذاشته که اين نشان از استقبال مسئولان اين شبکه از اخراجي ها دارد.
اینکه به همه گفته بچه هاتونو نفرستید واسه همچین فیلمی واقعیته...اگه خیلی باحاله خودش باید قبول کنهده نمکي خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم کارگردان اين فيلم در بکاربردن اين ديالوگ سهل انگاري کرده است. متاسفانه هميشه آدم هاي کوچک بدنبال اين هستند که از هر موقعيتي براي پرخاش به ديگر آثار استفاده کنند.
مطمئنا این سریال هم اگه آزادی های سینما رو داشت حتما میتونست با سریال بودنش 1000 برابر اخراجی ها درآمد کسب کنهوي گفت: من به اين توهين ها اهميتي نمي دهم اما بايد ديد مخاطب اخراجي هاي 1 و 2 بيشتر بوده يا سريالي که در آن به اين اثر سينمايي توهين مي شود. اميدوارم ماه مبارک رمضان سبب شود تا برخي از افراد در رفتار خود بازبيني کنند.![]()
این محسن که میخواد همه چیو درست کنه دیگه او بیچاره رو چرا لو داد![]()
همایون ولی انصافا توی دوران میانسالیش خوش تیپ شده بود.فقط چشماشو هی ریز میکرد که مثلا ما فکر کنیم پیر شده!
بابا چشماشو ریز میکنه که شبیه پدر خوانده بشه!!!همایون ولی انصافا توی دوران میانسالیش خوش تیپ شده بود.فقط چشماشو هی ریز میکرد که مثلا ما فکر کنیم پیر شده!
چقدر سریال های ما ضعف داره...پس کی میخواد این ضعف هاش درست بشه.....بزارید ضعفهای این قسمت رو بگم...
1_ اونجا که تو تونل همایون به محسن شک میکنه.....میگه نکونه تو منو لو داده باشی....بعدشم محسن میگه اگه من لو داده بودم که باهات فرار نمیکردم.....که این اشتباهه....اگه محسن از طرف پلیسا باشه...100%باید با همایون بره....که هرجا اون بره بتونه به پلیس بگه...
2_بعدش میرسن به اون چوپان....دیگه لازم به اسحله کشیدن نیست......کافیه 100هزار تومان بده به یارو....موتورش مگه چقدر قیمتش بود...اونطوری دیگه شلیک نمیکرد....
3_من هنوز نفهمیدم که چرا میخوا پلیس ایران رو انقدر بزرگ جلوه بدن.....اونجا که محسن زنگ میزنه به پلیس و جای همایون رو لو میده دیگه دلیل نداره پلیس آژیر بکشه....اصلا آژیرش برای چی هست....غیر از اینکه طرف میفهمه و ممکنه فرار کنه
به نظرم این فیلما جایی برای حرف زدن نزاشته.....خیلی ضعیف عمل کرده.....
دوستان من این قسمت رو ندیدم کسی می تونه یه زره کوچولو موچولو توضیح بده
راستی قسمت قبل رو دیدید یارو چه طوری رو سقف وایساده بود آخه تابلو نبود کی می ره با تفنگ رو پشت بوم تفنگ هم بالای سرش می گیره![]()
آره راست میگی3_من هنوز نفهمیدم که چرا میخوا پلیس ایران رو انقدر بزرگ جلوه بدن.....اونجا که محسن زنگ میزنه به پلیس و جای همایون رو لو میده دیگه دلیل نداره پلیس آژیر بکشه....اصلا آژیرش برای چی هست....غیر از اینکه طرف میفهمه و ممکنه فرار کنه
من اونموقع که دیدم میخواستم کلمو بکوبونم به دیوار
بعدش جالب اینه که این پلیسا زدن ملتو کشتن
اولین سریالی بود که پلیسارو انقد خشن نشون داد
محسن رفت پیش همایون و کللی متلک بارش کرد که تو چرا اینطوری شدی و خلافکار شدی و احمق و اینا...کللی متلک و اینا بارش کرد...بعدش پلیسا ریختن تو باغه و اونا از یه راه زیر زمینی فرار کردن و محسن از همایون جدا شد و رفت زنگ زد به پلیس لوش داد...قبلشم زنگ زد بهش گفت که منو ببخش و تقصیر من بوده اینطوری شدی و اینا...دیگه اون لحظه که پلیس اومد که فیلم تموم شددوستان من این قسمت رو ندیدم کسی می تونه یه زره کوچولو موچولو توضیح بده
آره بابا پلیس کی حق داره به فرد غیر مسلح شلیک کنه؟؟اینا به همه شلیک میکردن اگه این محسن بدبخت میمرد،چی؟چیکاره بود اون وسط من نمیدونم از این چیزای به این سادگی چیجوری میگذرن.یا شاید فکر میکنن ما نمیفهمیم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)