ممنون لطف كردي
ممنون لطف كردي
این بازی با گه کارت گرافیکی به روانترین حالتش میرسه
من 5200 128 دارم
با مال ما که اجرا نشد
9250
فقط به کارت گرافيک و شدر گير داده بود حتي به رمم که 512 و سيپيو يم که 1.8 هست گير نداده
ارور Dont sent مي دهد
سلام به همگی دوستان.
می بخشید من تازه وقت کردم بازیو نصب کنم و یه سوال داشتم.
وقتی تو بخش تنظیمات ویدئویی بازی Custom رو تیک می زنم و تنظیمات دلخواهم رو انجام می دم. Save و Apply رو می زنم. بعد که بر میگرده به صفحه قبل باز هم سیو رو می زنم. اما وقتی دوباره وارد صفحه تنظیمات ویدئویی میشم به جای Custom همون ...Next Gen تیک خورده.
حتی فایل inf تنظیمات رو پیدا کردم اما Read Only نبود. (البته بازی با تنظیمات پیش فرض روونه)
[مشخصات سیستم منم اینه :
+CPU : Athlon64 3800
Ram : 1024 Apcer
(VGA : Geforce 7300 GS (512Mb Ram]
با تشکر از راهنمایی هاتون.
خوش بحالت چه سيستمي داري
من کلا تو عمرم دو بار سيستم عوض کردم و ديگر حال نمي کنم مي خوام يک x360 بخرم همه چي رو تموم کنم هم ديگر نگران سيستم نيستم و هم همه بازيها براش مي آيد و خيلي توپه من حتما يه دونه از اون مي خرم
(با عرض پوزش از مدیران انجمن برای نا مربوط بودن موضوع این دو پست)
تازه سه ماهه با هزار بدبختی آپگریدش کردم. قبلش یه P3 800 داشتم که 256 مگ رم داشت یه کارت گرافیک ( MX 420 (64Mb
دیگه داشت سر کارای سنگین فتوشاپ یا پریمیر زجرکشم میکرد. خلاصه با قرض و قوله آپگریدش کردم.
راستی چرا این بازی تو دو نسخه 2 و 1 دی وی دی عرضه شده تو ایران؟ کات سنساشو حذف کردن یا فرقی ندارن با هم ؟
کاملترینش همون 2 تا دی وی دی هست...
دوتا ديدويدي را بخر و کرکش را سالم دانولد کن اين کرک ها خرابه و صداها دچار باگ مي شوند و بعضي اوقات بازي قات مي زنه يعني نميره مرحله بعد و.......
آقای Lonely Raven شما کارت گرافیک رو چند خریدی آیا این کار گرافیک 512 واقعی هستش یا مثل این توربوکش ها مقداری از رم برمیداره و مقداری هم ( به اندازه ی 128 مگابایت ) روی خودش داره ؟؟
آره فکر کنم تربوکش باشه مگه بده؟
اما خوشبحالت عجب سيستمي داري من بيچاره فقط کارت گرافيک که نيست بايد همه چي را عوض کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)