222 عدد پرمیوم عزیزم : دیبه غیر از 400 ماشین پرمیوم
222 عدد پرمیوم عزیزم : دیبه غیر از 400 ماشین پرمیوم
عزیز اینی که داری نقله قولش رو میکنی Gamespot هست و حداقل یکی از بزرگترین سایت هایه منتقد پس هیچ چیزی رو الکی نمیان بازی کنند( تازه این همه تاخیر هم داشته باید حتمی کاملا دقیق باشه )
مراد جان فکر کنم این کلمه رو معنی نکردی که همه ی ما رو به اشتباه انداختیبرنده شدن بسیار آسان در صورتی که از ماشین پر قدرتی استفاده کنید
Too easy to win early races simply by entering in a powerful car
راستی ما یک سوال پرسیدیم اینکه Customization نسبت به Forza 3 چجوریه؟ بهتره یا بدتر؟
داداشه منم شنبه میگیره ببینم چجوریه بازی.
Last edited by 779; 01-12-2010 at 20:31.
قربون تو داداش ، راس میگی![]()
بچه ها ، Level چندین تو A-Spec ؟؟؟ License رو به کجا رسوندین ؟؟؟ Special Event چطور ؟
من Level 17 موندم ، بی پول ، با یه ماشین که شرایط مسابقه های اون Level رو نداره ، نمیدونم چیکار کنم که سطحم بالاتر بره .
من یه چنتا عکس از Photo Mode به زودی میزارم .
اقا دلمون آب شد...یاد قدیما انداختیمون !من Level 17 موندم ، بی پول ، با یه ماشین که شرایط مسابقه های اون Level رو نداره ، نمیدونم چیکار کنم که سطحم بالاتر بره .تو ps1 چه صفایی می کردیم با این سختی های بازی ...
ایشالا که وضع قدیم تو مثل الان ما نبوده ، هر شب تا صبح بازی میکنم ، حاصل تلاش دیشبم هم این بود که رسیدم level 20 + این چنتا عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز هم منتظریمراستی ما یک سوال پرسیدیم اینکه Customization نسبت به Forza 3 چجوریه؟ بهتره یا بدتر؟![]()
فکر نمیکنم یه PhotoShop مثل اون بازی داشته باشه چون اگه داشت حتما همه جا پر از عکس میشد .
کلا نداره چون خودشونم گفته بودن که نداره
اینقدر این سازنده بازی هایپ میداد به بازیش این بود ؟؟؟ تز داده بود که میتونه gt5 روی ps4 بیاد این بود ؟؟ که امتیازاتش و نقد هاش اینقدر نا امید کننده باشه ؟؟؟من که حالم گرفته شد ! اونی هم که من دیدم تو کلوپ داشتن بازی میکردن واقعا اونقدرها هم تعریفی نبود ...
در کل این بازی از بقیه مثلا فرزا ضعیفتره یا فقط بدیش اینه که اونجوری که باید نیست؟
(من ps3 ندارم ولی با این همه سرو صدا ناخودآگاه کنجکاو شدم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)