NFS Pro street
نه منظورم به پست تو نبود کلی گفتموحید منظورت با من که نبود؟!
میدونم غیر عادیه که از Halo خوشم نمیاد.چون شما همتون عشق Halo هستید.من خودم نمیدونم به خدا چرا از این گیم خوشم نیومد.
تو تاپیکش هم گفتم همه دعوام کردن:دئ
اما خداییش من عاشق رزیدنت اویلم از PS1 که داشتم همرو تا آخرش رفتم.نصفه شب بازی میکردم 2.3 بار تا مرز سکته رفتم
نوید جان این سبک جدیده؟اما در کل من با سبک JRPG به شدت مشکل دارم فوق العاده مسخرست : دیبرای ما هم این سبکو توضیح میدی بفهمیم چه جوریاست؟
![]()
والا ما فکر کردیم الآن با یه TPS در سطح GEOW روبرو می شیم با یه گیم پلی متنوع تر ، اصلا فکر نمی کردم که تیریپ مخفی کاری باشه .
منم کلا با مخفی کاری حال نمی کنم .
از MGS و SC هم کلا خوشم نمیاد .
کلا کسی که از بازی gears خوشش بیاد سخته که از بازی آنچارتد هم خوشش بیاد.........چون گیرز یه بازی شدیدا خشن و مبتنی بر گیم پلی جر بده و برو جلوهستش....... .
ولی بازی آنچارتد یه بازی با درجه سنی تین و روایت محور هستش........ .
منم با اینکه قبول دارم آنچارتد 2 از گیرز 2 بهتره ولی گیرز2 رو ترجیح میدم... .
با اجازه از نوید من بگم(چون خودم دل پری از این سبک دارم)
japanese role playnig game........
نمونه اخرش هم همین فاینال فانتزی که من اصلا نمیتونم با این سبک ارتباط برقرار کنم....یه توضیح مختصری میدم:
میری جلو یه شمشیر به یارو میزنی بعد باید منتظر شی تا یه شمشیر اون بهت بزنه و همینطور ادامه پیدا می کنه.),هر ضربتو باید انتخاب کنی)
بعد از اینکه 5 دقیقه بازی کردی یه سکانس 30 دقیقه ای از بازی پخش میشه و این روند تا اخر میره........
90 درصد کاراکترهاو قهرمانها هم دختر و پسرهای 12 ...13 ساله هستن که خودشونم نمیتونن بکشن بعد قرار دنیا رو نجات بدن........
.
.
Last edited by halflife g; 30-12-2010 at 21:58.
اين پست بالاي مراد كاملا تاييد ميشه ...
بازي هاي مزخرف كه زياد شده .. ولي به نظرم .. نگم بهتره چون بعدش زنده موندنم معلوم نيست :دي
ولي RPGتعريفي نداره .. يه فيبل 3 بازي كردم حالم به هم خورد :دي
+
اين هالو هم من خودم كه odst رو بازي كردم حالم به هم خورد تا ريچ اومد و عاشق اين بازي شدم .. توپه
گيرز هم كه ديگه نگو ... :ايكس
Last edited by CATALONIA; 31-12-2010 at 11:23.
آهان من فکر کردم سبکو اشتباه نوشته!japanese role playnig game........
نمونه اخرش هم همین فاینال فانتزی که من اصلا نمیتونم با این سبک ارتباط برقرار کنم....یه توضیح مختصری میدم:
میری جلو یه شمشیر به یارو میزنی بعد باید منتظر شی تا یه شمشیر اون بهت بزنه و همینطور ادامه پیدا می کنه.
بعد از اینکه 5 دقیقه بازی کردی یه سکانس 30 دقیقه ای از بازی پخش میشه و این روند تا اخر میره........
90 درصد کاراکترهاو قهرمانها هم دختر و پسرهای 12 ...13 ساله هستن که خودشونم نمیتونن بکشن بعد قرار دنیا رو نجات بدن........
یعنی در اصل نقش آفرینی نوبتی. این سبک توی ایران کلا خیلی کم طرفدار داره...
........
ولی بازم میگم واقعا بسی تعجب می کنم که توی این لیستاتون نام یه بازی هایی رو میارید که جزو بهترین های تاریخن!
تو چرا خودتو از دنیای بازی بازنشسته نمی کنی؟بازي هاي مضخرف كه زياد شده .. ولي به نظرم .. نگم بهتره چون بعدش زنده موندنم معلوم نيست :دي
ولي RPG تعريفي نداره .. يه فيبل 3 بازي كردم حالم به هم خورد :دي
+
اين هالو هم من خودم كه odst رو بازي كردم حالم به هم خورد تا ريچ اومد و عاشق اين بازي شدم .. توپه
گيرز هم كه ديگه نگو ... :ايكس
RPG بازی نکنی یعنی اینکه دنیای عظیمی از بازی ها رو از دست دادی
بعدشم به احتمال خیلی زیاد یعنی بازی هایی مثل Fallout و Mass Effect رو هم بازی نمی کنی!
پس در آخر نتیجه می گیریم که کلا دنیای بازی رو تعطیل کن برو : ))))
شهابی مگه Halo 3 رو بازی نکردی...؟؟
کل سری بازی های Halo یعنی همون قسمت سوم Halo 3
حتی این ریچ خیلی چیزهای کمی نسبت به Halo 3 داشت. در گیم پلی ....
قسمت سوم دنیای هیلوچیزی فراتر از شاهکار هستش اما ریچ فقط یک بازی خوب هستش.
درضمن این تاپیک برای اون هستش که کدام بازی باب میلتون نیست نه این که بگیم من فلان سبک بازی نمی کنم پس مضخرفه...این اشتباه هستش..
من در پستهای اولی این تاپیک نوشته بودم که سایلنت هیل 5 خوشم نیومد چون اون انتظار رو برام برارده نکرد. و راضیم نکرد.
بازی های افتضاح و خوشم نیومد یا سبک بد هست هیچ وقت بازی نمی کنم ارتباط با تاپیک داره.
Last edited by Layken; 30-12-2010 at 22:16.
به نظر من nfs hot persuit اصلا راضی کننده نبود.من تقریبا همه nfs هارو بازی کردم ولی این بازی nfs نبود.چون از همه اون ویژگی ها دور شده بود.از نبود تیونینگ داستان تنوع در مسابقات(نبود دریفت و درفت و ...)
وحید کلا این نقش افرینی نوبتی تو کل امریکا و اروپا کم طرفدار داره...تنها ژاپنیها هستن که طرفدارشن........خود ژاپنیها هم این نکته رو میدونن و این سبک رو هم کم کم دارن از نوبتی بودن درش میارن یا کمرنگش می کنن(نمونش همین فاینال آخری)
ریچ یه spinoff مانندی بود و قرار نبود چیزی زیادی به شماره 3 اضافه کنه..... .
تایید میشه ما کلا رو سبک داریم صحبت می کنیم.....
به نظر من بازیهای jrpg باب میل و سلیقم نیس و البته ورزش مخصوصا فوتبال که کلا بدم میاد
بازی که راضی نکرد هم مافیا2 بود که خیلی ناامید کننده بود........... .
.
.
سلام
بازار پست دادن تو این تاپیک داغه ما هم یه پست بدیم.
من کلا با یه سری از سبک ها حال نمی کنم. مثلا استراتژیک ولی مثلا تو همین سبک از استارکرافت 2 خیلی خوشم اومد. یا از RPG به خاطر دیالوگ ها زیاد متنفرم ولی بازم از مس افکت خوشم میاد.
راستش بازی خاصی به نظرم نمیرسه که من خوشم نیومده باشه اما مثلا با بازی پرطرفداری مثل GTA IV اصلا حال نکردم حتی با قسمت دومش EFLC . جالبش اینجاست که به شدت با سبک سند باکس عجینم به طوری که بازی مورد علاقم اساسینه و عاشق RDR هم هستم حتی با نسخه های قبلی GTA هم خیلی حال میکنم. اما نمی دونم چرا از این دو سری اخر خوشم نیومد. ( باید بیان منو ریشه یابی کنن ببینن جریان از چه قراره مشکل اساسی دارم)
دوستان به کسی بر نخورده خدای نکرده این نظر من بود. سلیقست دیگه نمی شه کاریش کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)