این عکسو خودت گرفتی؟![]()
این عکسو خودت گرفتی؟![]()
این همسایه ما یه گوشی خریده دیوانم کرده میگه 1.300 داده از اونور براش اوردن ..
از دستش افتادرو پله ها... قیافش شده بود مث گچ
كمپانی موتورولا گوشی صفحه لمسی جدیدی را معرفی كرد كه Crush موتورولا نام دارد . این گوشی EV-Do Rev.0 به یك صفحه نمایش لمسی 2.8 اینچ با وضوح 240 ×400 پیكسل ، دوربین 2 مگاپیكسل ، صفحه كلید مجازی QWERTY روی صفحه نمایش ، بلوتوث استریو و یك پورت صوتی 3.5 میلی متری مجهز است
علاوه بر این با قابلیت Tap-to-Silence ( ضربه زدن به صفحه نمایش برای قطع صدای زنگ ) همراه است كه با استفاده از آن به راحتی می توان صدای زنگ را قظع كرد . این گوشی دارای طراحی بسيار زيبا است
![]()
سلام جاني
a3000 چي شد ؟ نيومد !![]()
محمد رضا جان این دیامون ادیتیشن
دیاموند آئورا نزدیک 4 هزار دلار قیمتشه چه جوری 1300 خریده
احتمالا معمولیشه بعدش دیاموندش فکر کنم هنوز نیومده تاریخشو نگاه نکردم حوصله ندارم
شرمنده سروش جان اونی که این داره این شکلیه صفحشم مثل همینه ...
امدنم هم شاید ایران نیومده ... طرف از اونور اورده
درسته این معمولیشه
ایران هم هست حدود 1300 هستش
همون قیمتی که دوستتون خریده.
از جلو خیلی با کلاسه ها ! .. صفحش خاصه .. و همینطور برق میزنه .. در کل باهاش حال کردم از 8800 خیلی شاختره ولی چیزی نداره متاسفانه فقط برای کلاسه ! که واقعا هم خوبه .
حالا در اینده شاید یه ریویو تونستم بنویسم در موردش ! ... با چند تا عکس .. باید یکم پررو بود : دی
Last edited by pulp_152; 23-11-2009 at 00:52.
سلام. نه فایر جان بعیده بیاد آخه a3100 خیلی قیمتش اومده پایین.چون من چند وقتی نیستم(دیگه نزدیکه کنکوره)(راستی بچه ها واسه من دعا کنین.ممنون)
این قیمت های جدید موتوها(عذرخواهی از مدیران فقط چون توی قسمت مشاوره کسی قیمت ها ی موتو رو نمیگیره و موتو کاربرای خاص خودشو داره من اینجا مطرج کردم):
w180 54
zn5 265
ve66 285
u9 148
aura 1050
e8 195
a3100 420
v9 265
mile stone و cliq هم تا 10 روز دیگه قیمتاشون stable میشن بعد میگم![]()
راستی htc hero هم 555 تومن. یادمه یکی میخواست بخرهرضا تا من نیستم دست به چیزی نزنیا. بچه ی خوبی باش تا برگردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)