من این فایل 971033 رو اشتباها دانلود کردم،با فایلی که گذاشتی هم پاک نشد،راه دیگه ای هست؟ویندوز هی پیغام genuine میده(یه کرک هم تازه از یکی از پست ها برداشتم ،افاقه نکرد!)
من این فایل 971033 رو اشتباها دانلود کردم،با فایلی که گذاشتی هم پاک نشد،راه دیگه ای هست؟ویندوز هی پیغام genuine میده(یه کرک هم تازه از یکی از پست ها برداشتم ،افاقه نکرد!)
جدید ترین کرک loader رو تست کنید
Last edited by Dr Hannibal; 17-05-2010 at 10:04.
ممنون ، ویندوز شد مثل روز اولش ! برا استفاده دوستان تازه کارتر(!) لینک می ذارم:
[]http://www.4shared.com/file/Q622NuOf/Windows7Loaderv177-wwwp30dayco.html[/URL]
البته دوباره پیغام genuine اومد(!) که این دفعه با remove wat پاکش کردم و تا حالا مشکلی پیش نیومده.فقط رو properties هیچی نشون نمیده،نه kay نهactivation . علتش چیه؟
Last edited by hirondelle; 17-05-2010 at 01:24.
با loader جینیون کردی با wat کلا پاک کردی. دیگه چیزی نیست که گیر بده.
با سلام خدمت دوستان عزیز...
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 26 اردیبهشت 89)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥
فکر می کردم باید یه کد باشه با این جمله :windows is activated
در ضمن باز هم پیغام genuine برگشته![]()
ریست شدن در 2 ساعت چی ادامه دارهو اگه ریست میشه هنوز کرک نشده و اگه نه loader ونه wat جواب داده راهی به جز تعویض ویندوز نیست.
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز...
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در تاریخ 27 اردیبهشت 89 - برای جنیون کردن واقعی ویندوز)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVersion 1.8 (RC5)
* Cleaned up and improved a lot of code
* Added a new GRLDR version (Thanks to lash78 for spending a few hours helping to debug)
* Made the UI even more user friendly
* Added some new serials
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥
من خیلی از این جور فایل ها استفاده کردم و هیچ کدوم جواب ندادن
در کمال نا امیدی من این رو نصب کردم و هم روی ویندوز 32 و هم 64 بیتی بدون هیچ مشکلی و فقط با یک ری استارت به خوبی جواب داد و حالا میشه راحت با یه ویندور کرک شده کنار اومد
خیلی خیلی ممنون بابت این کرکتون
فقط می خواستم بدون این کرک مدت اعتبار خواصی داره یا دائمی هست؟
منظور من مدت اعتبار ویندوز نیست چون اون که کرک شده دیگه. منظورم اینه 6 ماه دیگه ویندوز رو عوض کردیم بازم این کرک کار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)