جالبه بدونید دوستان ATI تا بدین لحظه بیش از 6 میلیون کارت Dx11 رو در 2 فصل روانه بازار کرده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه بدونید دوستان ATI تا بدین لحظه بیش از 6 میلیون کارت Dx11 رو در 2 فصل روانه بازار کرده :
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من کارت گرافیک giga ati radeon 5570 1g دارم
قبل از نصب درایور رزولیشن و رنگها خوب نیست ولی این مشکلو که میگم نداره با نصبش خوب میشه ولی موقع لود شدن تصویر ویندوز یعنی وقتی رمزو میزنی میخاد وارد بشه تصویر یه جوری میشه مثل زمانی که رو xp هنوز گرافیک نصب نیست مثل پرپر شدن ولی تو تصاویر ثابت مشکلی نداره
آخرین ورژنشم نصب کردم درست نشد
cpu intel i3 530
main giga h55m-usb3
vga giga ati 5570 1g
memory 4 g ddr3
power green 535
10.4 کی اومد؟
من عقبم یا تازه اومده؟
من هفته پیش داونلود کردم نمیدونم دقیقا کی اومده.ضمنا sc:c هم با این نسخه مشکلاتش برطرف میشه وفریم ریت بالاتر میره.
![]()
من هم دقیقا همین مشکل رو با sapphier 5870 دارم
سیستمم p5q delux هستش
فکر کنم باید سیستم رو هم عوض کنم
دوستان سلام من کارت گرافیک 5870 خریدم دیروز ونصب کردم چنتا سوال دارمازتون
متوجه شدم که تصویر با ati بصورت لبه ها مربع مربع هست دندانه دندانهدر صورتی که این امکان ذر انویدیا
تو کنترل پنل بصورت پیش فرض بود چه کار کنمکه لبه های اجسام دندانه ای نشه؟؟؟؟؟؟؟
مانیتور من 17" است ولی تو بعضیبازیها رزولیشن با مونیتورم مچ نیست فرق داره ؟
کارتمو به pcie 2 وصل کردمولی نمیدونم چرا چیپست مادربوردم خیلی بیشتر از قبل که 8800gt داشتم داغمیکنه؟؟؟
ویه چیزه دیگه وقتی تو بازی میرم یه صدای ویز ویز از کترت گرافیکمیاد یا حتی شطرنج ویندوز7و میچرخونم همین صدا میاد البته خیلی کم ؟؟؟؟
شما ببنید که رزولوشن مانیتورتون چنده وروی همون تنظیم کنید و به احتمال زیاد 1280*1024 هست.
صدای ویز ویز هم که میگید به خاطر تغییر دور فن هست که به محض اینکه کلاک gpu بالا میره دور فن هم بالاتر میره و اگر دور فن رو به صورت دستی تنظیم کنید میتونید مقدار نویز رو تا اون حدی که مد نظرتون هست پایین بیارید ولی باید حواستون به دما هم باشه.
در مورد دمای پل شمالی هم اگر خیلی چیپ ضعیفی داشته باشید شاید کمی دما بالاتر بره ولی نباید چندان محسوس باشه ولی در کل اون رو هم با یک فن 8 سانتی میتونید خنکش کنید.
مرسی
هنگامی که ویندوز میاد بالا تو سون همون welcom یه ذره پرش داره تصویر نمیدونم چرا
و اگه میشه بگین چطور کنترل پنل کارتمو که کنار ساعت ویندوز میادو تنظیم کنم
ممنون
من 5870 دارم
قبل از اینکه ویندور بیاد بالا , یعنی تو صفحه لود ویندوز تصویر پرش داره
دیروز درآوردم و یه 5830 گذاشتم درست بود
5870 من تو سیستم دیگه هم همین مشکل رو داشت
فکر کنم همه 5870 ها یا این مشکل رو دارن یا قلقی دارن
من فردا میبرم گارانتی ببینم چی میشه
شما باید درایور مانیتور رو نصب کنید به احتمال زیاد درست میشه
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
شما هم احتمالا با درایور مانیتور حل میشه اگه حل نشد اون موقع کارتو ببرید گارانتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)