نه قیمتشون معلومه، نه مصرف، نه صدا، نه دما و نه فرکانس.این سری قراره در اولین فروش چند مدل داشته باشه؟چه قیمتی پیشبینی شده؟
مدل های اولش احتمالا GTX 380 و GTX 360 و کمی بعد یه کارت دو هسته ای.
نه قیمتشون معلومه، نه مصرف، نه صدا، نه دما و نه فرکانس.این سری قراره در اولین فروش چند مدل داشته باشه؟چه قیمتی پیشبینی شده؟
مدل های اولش احتمالا GTX 380 و GTX 360 و کمی بعد یه کارت دو هسته ای.
سایت hardwarecanucks.com یه کار جالب کرده و سیستمی تقریبا مشابه سیستمی که nVidia از GF100 در بازی Farcry2 بنچمارک گرفته، جمع و جور کرده تا کارتهای GTX 285 و 5870 رو در شرایط یکسان با GF100 مقایسه کنه.
اختلاف نتیجه ی تست GF100 در سیستم hardwarecanucks.com با nVidia تنها 0.2 فریمه که نشان دهنده ی صحت تست nVidia ست.
نتیجه ی تست :
اختلاف بسیار زیاده. حدودا 20 فریم بیشتر از 5870 و بیش از 30 فریم نسبت به GTX 285 !
باید منتظر 5890 باشیم!
مقایسه ای هم در بازی Dark Void داشته. جایی که از Physx استفاده شده :
حدودا 30 فریم اختلاف! به لطف ساختار بهینه تر سخت افزار GF100 با Physx .
کلا تا یه بازی درست و حسابی که از dx 11 پشتیبانی کنه بیرون نیاد خرید این کارتا غیر معقولانه است
نه خوب این کارتها، پرفرمنس بهتر دارن به صورت کلی نسبت به نسل قبل حالا روی هر نسخه DX که باشه فرقی نداره.
یعنی قیمت این کارت 600 هزار تومان به بالا هست.
شما فکر میکنید در نسبت قیمت به کارایی بهتر از سری 5000 ati باشه یا بدتر؟
چجوری به این نتیجه رسیدید؟یعنی قیمت این کارت 600 هزار تومان به بالا هست.
شکی نیست دو یا سه کارت اول همه High end هستن و قیمت بالایی دارن بدون شک حداقل یکیشون بالای 400 هست حتی ممکنه خیلی بیشتر باشه چون در سابقه Nvidia همچین کارهایی وجود داره، با این حال نمیشه قیمت دقیق گفت تا Nvidia چیزی معرفی کنه. خیلی نمونده در طی هفتههای آینده بدون شک اخبار جدیدی میشنویم.
این اسلایدها رو Hardocp منتشر کرده که اسلایدهای رسمیه خوده Nvidia هست من چندتاش رو میزارم البته atheistboy صفحه قبل تعدادی عکسها رو گذاشتن و توضیحم دادن من دیگه توضیح نمیدم به توضیحاتش مراجعه کنید برای دیدن عکسها در اندازه بزرگتر هم به لینک برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Guts; 22-01-2010 at 01:18.
روی حساب قدرت این کارت و قیمت های بالای کارتهای nvidia.البته اون را یادم رفته بود علامت سوالشو بزارم.600 تومان را پرسیدم ببینم نظر شما چیه ولی اصلا این قیمت بعید نیست.من میگم خوش بینانه 500 تومان باید باشه
ببخشید دوستان من یه سوال داشتم ....
آیا درسته که قراره پردازش بعضی از برنامه توسط GPU های سری 300 صورت بگیره ؟ یعنی تمام بار رو GPU باشه .
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)