با سلام
تا پارسال نبود ولي امسال كارشناسي ناپيوسته داره .. فقط يك محل پذيرش داره و اونم تهرانه
موفق باشيد
با سلام
تا پارسال نبود ولي امسال كارشناسي ناپيوسته داره .. فقط يك محل پذيرش داره و اونم تهرانه
موفق باشيد
Last edited by vahid_203; 24-11-2008 at 14:00.
من امروز دفترچه ی کاردانی رو گرفتم نوشته باید کارت ورود به جلسه ببخشید مگه شما نگفتید که ازمون نداره؟
بعد برای من که میخوام کامپیوتر شرکت کنم فقط تونستم دوتا محلو برای خودم پیدا کنم بقیه اصلا مناسب من نیست این دیگه چه جورشه؟چقدر انتخابها کمه؟
سلام دوست عزيز
درسته آزمون داره .. راستش من ورودي سال 84 رشته كارداني it دانشگاه علمي كاربردي بودم و عيد 87 فارغ التحصيل شدم .. سال 84 كه من ثبت نام كردم آزمون بود و ما امتحان داديم و قبول شديم ....
يكي از دوستان من پارسال اين موقع ها كه دفترچه كارداني 86 علمي كاربردي اومده بود شركت كرده بود و به من گفت كه بدون آزمونه و با معدل پذيرش انجام ميگيره ...
من هم با توجه به گفته دوستم به شما گفتم كه آزمون نداره .... خيلي معذرت ميخوام
محل هاي پذيرش ديگه دست دانشجو نيست و بايد خودتون با اين قضيه كنار بيايد .. خوب همون 2 محل كه شرايط شما باهاش جور درمياد رو انتخاب كنيد .. انشاا.. قبول ميشيد ..![]()
ممنونم به خاطر راهنماییهاتون ببخشید ایرادی نداره که من همین وتارو بزنم و18تاانتخاب دیگمو نزنم؟
فرق کارشناسی پیوسته با ناپیوسته چیه؟!ما که کاردانی پیوسته بخونیم بعدش میشه کارشناسی پیوسته یا ناپیوسته؟
نه میشه چرا نشه همین مدرک معادل کاردانی میشه البته اگه تونستی بگیری میگن امتحان جامع فوق العاده سخته قبول نشی مدرک بی مدرک باید قبول شی تا مدرک بدن!
ثبت نامی ترمی هم اغاز شده!اقا اعتبار مدرک ترمی چطوره فکر نکنم امتحان جامع و سایر مشکلات پودمانی رو داشته باشه!البته من قصد ثبت نام ندارم!
Last edited by sale2000; 25-11-2008 at 15:03.
سلام ببخشید یکی از دوستام متولد 69 هستش و مدرک پیش دانشگاهی رو داره کنکور سراسری رتبه ی خوبی نیاورد حالا میخواد کاردانی علمی کاربردی بره (سربازی هم که نرفته) و الان دیگه هم دانش آموز محسوب نمیشه و لی میتونه سال بعدی تو سراسری شرکت کنه ولی نمیخواد...حالا یه سوال : آیا الان بدونه سربازی میتونه کاردانی علمی کاربردی شرکت کنه ( کدوم دفترچه رو باید بگیره ؟همین دفترچه ای که امروز آقای worldm گرفته بود؟).......راستی یه مساله دیگه : اینکه میگن کاردانی علمی کاربردی دو جوره درسته : میگن یکیش سربازی میخواد (کدوم ؟)...یکیش هم نمیخواد(فکر کنم همین باشه که الان دفترچه اش اومده ...)
...
در ضمن دوستمون رشته هنره .... حالا آیا یه متولد 68 با همین وضعیت هم میتونه امسال شرکت کنه ؟ بعد این کاردانی علمی کاربردیه پودمانی هستش یا ترمی ؟
ببخشید مختونو خوردم .... منتظر جوابتون هستم..
میشه دوستان درباره ی خلبانی از طریق علمی کاربردی توضیحات بیشتری بدین؟
نه خير دوست عزيزم مشكلي نداره ميتوني همون 2 تا مورد رو انتخاب كني و بقيه و خالي بذاري
موفق باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)