تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 24 از 414 اولاول ... 142021222324252627283474124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

Badform عزیز مودم های Tenda خرابی کم دارند ولی به نرم می گرفتی بهتر بود ... سرعتشون عالیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

من یه چند روزی هست برای یه کاری اومدم کرج.اصلا اینجا به طرز باور نکردنیی جو رقابتیه.همین پارس انلاین نامرد که تو اهواز خون ملت و تو شیشه میکنه قیمتاش اینجا ربعه! یکی از اشناهام هم اینجا رفت از شرکت لایزر خمات گرفت 256 فکر کنم 5 گیگ 7000 تومن! اونوقت چه سرعتی! اصلا هم ملت و خر فرض نمیکنن.تازه راحت هم 256 به بالا رو هم میدن.
    چند ماه پیش برای ابنکه ببینم قیمتای وایرلس رفاتک چطوریه رفتم پیش مدیر شرکت رفاتک (اخه مسئول وایرلس خودشه) بحث قیمتای بالا adsl در اومد گفت : اره دیگه تو اهواز چون مردم لردی و انگلیسی (!) خرید میکنن ما هم میلی به کاهش قیمت نداریم!
    اگه وضع اینترنت تو ایران از همه جا خرابتره تو اهواز که دیگه نابوده!
    راست میگه خوب.مقصر خود ما هستیم که راحت پول مفت میدیم بهشون.دور از جون شما این کارا که ما میکنیم نشانه خ ر ی ت هست نه لارج بودن

3. 2 کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یه چند روزی هست برای یه کاری اومدم کرج.اصلا اینجا به طرز باور نکردنیی جو رقابتیه.همین پارس انلاین نامرد که تو اهواز خون ملت و تو شیشه میکنه قیمتاش اینجا ربعه! یکی از اشناهام هم اینجا رفت از شرکت لایزر خمات گرفت 256 فکر کنم 5 گیگ 7000 تومن! اونوقت چه سرعتی! اصلا هم ملت و خر فرض نمیکنن.تازه راحت هم 256 به بالا رو هم میدن.
    چند ماه پیش برای ابنکه ببینم قیمتای وایرلس رفاتک چطوریه رفتم پیش مدیر شرکت رفاتک (اخه مسئول وایرلس خودشه) بحث قیمتای بالا adsl در اومد گفت : اره دیگه تو اهواز چون مردم لردی و انگلیسی (!) خرید میکنن ما هم میلی به کاهش قیمت نداریم!
    اگه وضع اینترنت تو ایران از همه جا خرابتره تو اهواز که دیگه نابوده!
    نمیدونم چرا مردم این شهر مثل بقیه شهرا نیستند همه چیزمون گرونتر از شهرایه دیگس من خودم به شخصه هنوز علتشو نفهمیدم این دوستمون راست می گه عموی منم تو اصفهان اینترنت 512 با ماهی 5gb گرفته 18000 فقط الان اسم شرکتی که ازش گرفته بود یادم نیست وقتی گفت اینترنت اونجا چه جوریاستو خودت از کدوم شرکت میگیری اصلا روم نشد بش بگم از این رفاتک ..... اینترنت 128kb رو میگرم بم میده 19600 خداییش داره بمون ظلم میشه نمیدونم چه کار میشه کرد مردم خوزستان ببخشی نا قصد جسارت ندارم یکم توسری خورن و اصلا هم صداشون در نمیاد دقیقا بر عکس جاهای دیگه

5. 3 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه سیستم ep1

7. این کاربر از mry68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

خوب همه ی اینها قبول ....
    ولی تعرفه ها و سیستمهای شرکت پارس آنلاین توی شیرازم همینطوره و همین قدر گرونه

فقط تنها تفاوتی که هست اینه که نمایندگی شیراز ترافیک مازاد رو میده هر گیگابایتی 5000 تومان ولی رفاتک میده 6300 تومان ......

کاشکی یه خورده از امکانات تهرانی ها و شهرستانهای شمالی رو ما ها داشته بودیم ..

9. 3 کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب همه ی اینها قبول ....
    ولی تعرفه ها و سیستمهای شرکت پارس آنلاین توی شیرازم همینطوره و همین قدر گرونه

فقط تنها تفاوتی که هست اینه که نمایندگی شیراز ترافیک مازاد رو میده هر گیگابایتی 5000 تومان ولی رفاتک میده 6300 تومان ......

کاشکی یه خورده از امکانات تهرانی ها و شهرستانهای شمالی رو ما ها داشته بودیم ..
    دوست عزیز حرف شما قبول پارس آنلاین همه جا قیمتاش یکیه منتها شرکتای دیگه هم قیمتاشون با قیمت پارس آنلاین تو اهواز فرقه چندانی نمیکنن یعنی اصلا جو رقابتی نیست که مثلا یکی مثل من مجبور نشه بره از پارس اشتراک بگیره
    الانم جدیدا چند شرکتن که دارن جو رقابتی میکنن که یکیش همین نیماده

11. 2 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

شما هیچ کاربری رو توی اهواز گیر نمیاری که مدام در حال کوچ کردن از این شرکت به اون شرکت نباشه.من اول از رفاتک میگرفتم که کیفیتش افتضاح شد بعد گفتند الان پژوهشگران خوبه اونم بعد از چند ماه قاط زد رفتیم نیماد،حالا نیماد هم داره خراب میکنه دقیقا یک ماهه مشکل قطعی دارم و هنوز پشتیبانی مشکل من رو حل نکرده... دیگه نمیدونم به کدوم شرکت کوچ کنم؟؟؟؟ شاید هم باید بی خیال اینترنت پر سرعت بشم.

13. 4 کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

یه چی بهتون بگم حال کنید
    یکی از بچه یکی دو هفته بود قرارداد بسته بود ، نصاب نمیومد واسه نصب . ساعت 10 صبح رفت نیماد ، دنبال نصاب . یارو گفت حال ندارم ! اونم همونجا زنگ زد پشتیبانی تهران . چند ثانیه بعد زنگ زدن به اهواز ، یارو بلند شد با دوستم رفت واسه نصب . چند دقیقه بعد از تهران زنگ زدن به موبایل دوستم که کارتون راه افتاد ؟
    به این میگن سیاست چوب و ***

15. 3 کاربر از rezaete بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

امروز زنگ زدم بهم میگه خطتون رانزه شده ولی خرابی داره
    برو از دم در مودمو وصل کن به سیم اصلی ببین وصل میشه یا نه

بعد میگه مسئول خرابیمونو میفرستیم بیاد واستون درست کنه
    میگمش کی میاد میگه میاد حالا ....
    میگم فردا هستید که 5شنبه است میگه آره هستیم ولی معلوم نیست یارو بیاد طرفتون یا نه ...

واقعاً که .....

17. این کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

یه چی بهتون بگم حال کنید
    یکی از بچه یکی دو هفته بود قرارداد بسته بود ، نصاب نمیومد واسه نصب . ساعت 10 صبح رفت نیماد ، دنبال نصاب . یارو گفت حال ندارم ! اونم همونجا زنگ زد پشتیبانی تهران . چند ثانیه بعد زنگ زدن به اهواز ، یارو بلند شد با دوستم رفت واسه نصب . چند دقیقه بعد از تهران زنگ زدن به موبایل دوستم که کارتون راه افتاد ؟
    به این میگن سیاست چوب و ***
    جون من شماره رو بده ما هم زنگ بزنیم
    از اینجا خو بجایی نرسیدیم .....

سرویساش که خراب شدن پشتیبانیشم که اینطور دیگه به چه امیدی ....
    واقعاً متاسفم واسه ی مخابرات و بی صاحاب بودن خوزستان .....

19. 2 کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •