سلام .میشه من رو راهنمایی کنید بین 3 گوشی آرنا اچ تی سی دیاموند2 و .چاکلت40 موندم کدوم رو بخرم؟
سلام .میشه من رو راهنمایی کنید بین 3 گوشی آرنا اچ تی سی دیاموند2 و .چاکلت40 موندم کدوم رو بخرم؟
شما چه قابلیتهایی براتون مهمه؟
اینجا جواب سوالت رو نمیگیری
برو اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه رنوار بخر،خيالتو راحت كن
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
بچه ها!
خداييش بي قواره گي اين گوشي همچين زنندش نكرده؟ شايد برا كلاس گذاشتن خوب باشه ولي برا استفاده همچين به چشم بخور نيست
حالا نظر شخصيه![]()
یك سوال!
این عكس جلوی BL40 هستش یا پشتش؟: دی
.
.
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
یك سوال!
این عكس جلوی BL40 هستش یا پشتش؟: دی
.
.
![]()
به جز قسمت آخر حرفتون که گفتید "نظر شخصیه" با بقیه اش مخالفمبچه ها!
خداييش بي قواره گي اين گوشي همچين زنندش نكرده؟ شايد برا كلاس گذاشتن خوب باشه ولي برا استفاده همچين به چشم بخور نيست
حالا نظر شخصيه![]()
این یک طرح جدیده و من رو هم بطور کامل به خودش جذب کرده، درسته که شاید عموم مردم نسپندن این شکل و طراحی گوشی رو ، ولی بعضی ها هم مثل بنده هستند که عاشقش میشن! والا ، برای استفاده فکر نکنم سخت تر از GW990 باشه!
اگه فردی که از این گوشی استفاده می کنه ، یک خانم یا با جثه و قواره کوچیک باشه و در نتیجه دستش کوچیک باشه ، سخت باشه ولی برای افرادی که دست گنده و بزرگی دارند(مثل بنده!) به شدت مجذوب کننده است!
در ضمن امیررضا جان ، مشخصه که نمای جلوی گوشی هست، چون اسپیکرش جلوشه و دوربین دوم هم جلوشه !
آفرین میخواستم همینو بگم....در ضمن امیررضا جان ، مشخصه که نمای جلوی گوشی هست، چون اسپیکرش جلوشه و دوربین دوم هم جلوشه !ولی این امیررضا منظورش چیز دیگه بود: زیبایی منحصر به فرد گوشی در طراحیش.....در مورد قسمت اول حرفت هم کاملا موافقم....من که از نزدیک دیدمش خیلی حال کردم!!! به نظرم اگه این گوشی دراز نبود اصلا کلاس نداشت!!!!
من که هنوز دارم باهاش حال میکنم....مخصوصا با صدای لاتین موسیقیش
هر دفعه هم میرم سر کار...میذارم بغل رادیو (البته رادیومون خیلی داغونه ولی از هیچی بهتره) و با فرستنده آهنگامو گوش میدم![]()
بچه ها تاچ این گوشی با توجه به خازنی بودنش مثل ایفون هست یا نه
من آیفون رو تست نکردم ولی این گوشی مالتی تاچ رو پشتیبانی میکنه و عملکرد لمسیش هم خیلی خوبه فقط باید برای انجام شدن هر دستور کمی صبر داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)